Den lille forskjellen


  ansikt-foer-etter- lavkarbo- ketose- vita-univers-linn.jpg

Linn (Gründer av Vita Univers) Før og etter livsstilsendring- og 60 pakker meierismør mindre

 

En solrik vårdag for 25 år siden fikk to kvinner vitnemålet sitt fra universitetet. Utdannelsen var i boks og karrieren skulle påbegynnes. Kvinnene var veldig like. Begge to var bedre studenter enn gjennomsnittet, de var aktive i lag og foreninger og trente regelmessig. De var – som unge kvinner vanligvis er – fulle av pågangsmot og med få store bekymringer. De så lyst på fremtiden.

 

fet mor med barn.jpg

Nylig avholdt universitetet 25 års-jubileum. Begge kvinnene deltok.

 

De var fortsatt veldig like. De var begge aktive i lag og foreninger. Denne gangen for barna sine. De hadde begge fått to barn som var på god vei til å bli voksne. Som ansvarsfulle mødre lager de mat så ofte som mulig selv. De var godt gift og hadde fortsatt en aktiv livsstil og en stabil karriere på sykehuset. Det er likevel en forskjell på de to kvinnene. Den ene kvinnen er idag svært overvektig. Den andre er ikke det.

 

Hva var forskjellen?

 

Har du noensinne lurt på, slik jeg har. Hva det er som skaper denne forskjellen i folks liv? At noen forblir tynne og andre selv om de tilsynelatende gjør akkurat det samme, krangler med vekta dag etter dag. Det er ikke slik at den ene kvinnen ønsker å være tykk og den andre ikke gjør det. Det er ikke slik at den ene er en lat stuegris som gir faen i hvordan hun ser ut og bare vil kose seg. Eller at den andre aldri koser seg med mat og snacks (til og med helt uten dårlig samvittighet) og trener seg halvt i hjel. Hvorfor er det så urettferdig? Hvorfor skal hun ha dårlig samvittighet? Hvorfor skal hun kjenne utskeielsene sine på klærne bare hun ser på en kanelbolle? Skal ikke hun som er tykk få lov til å spise et kakestykke i full offentlighet uten at hun blir vurdert opp og i mente? (Sett ned på, syntes synd på.."Hun burde ikke spist den isen", slik har vi mange tenkt)

 

Forskjellen ligger i hva den enkelte kan og hvordan denne kunnskapen brukes i hverdagen. Uten å måtte gi opp god mat, og hyggelige sosiale sammenkomster.  Uten å måtte trene seg halvt i hjel. Uten å gå sulten og uten å drikke seg mett på vonde shakes. Du trenger ikke å forsake familiemiddagen. Med vår kunnskap vil du vite hvordan din tallerken kan bli minst like velsmakende og mettende, selv om du kanskje legger til noe ekstra grønt, og tar bort risen på din egen tallerken. Ingen vil bry seg. Det dine kjære vil bry seg om, er at de vil merke at du er gladere. Og at du har mer energi. Og hvis de ser deg uten klær, vel da vil de kanskje også se at det blir mindre av deg.

 

Det er derfor jeg skriver dette. Til kvinner som deg og meg. For å fortelle om en enkel måte å få tak i kunnskap på, som ikke bare forteller deg om muligheter og alternativer, men som hjelper deg å velge hva som passer for deg, som hjelper deg videre når du står fast, og som hjelper deg opp på hesten igjen hvis du faller av.

heiagjeng.jpg

 

Ikke som alle de andre

 

Vita Univers er ikke som alle de andre stedene hvor du kan få hjelp. Jeg har snublet flere ganger, noe jeg vet du kjenner deg godt igjen i. Har du kjent på at det føles like oppnåelig å gå ned i vekt, som at helvete fryser til is? Du har prøvd ALT og du tror ikke at du har viljestyrke nok? I Vita Univers lykkes vi sammen. Jeg har fått masse energi, pen hud og har mistet fett som tilsvarer 60 pakker med meierismør. Jeg vet hva som fungerer og jeg og mine guruer og meg er klare til å hjelpe deg!

 

før etter 2016.jpg

                                                                                           Meg- Underveis og 2016

 

 

Kunnskap er makt

 

Kunnskapen du får gjennom vårt onlinekurs og dialog gir deg en ny type makt. Makten til å føle deg vel, makten til å føle deg sexy, makten til å spise uten skyldfølelse. Viktigst av alt, makten til å være der for de som trenger deg.

 

Resultatgaranti

 

Du kommer kanskje til å snuble, kanskje felle noen tårer. I så fal kan du føle deg trygg på at vi hjelper vi deg med å komme i gang igjen. Men det kan også gå lekende lett. Uansett skal vi sammen få deg til mål, med vårt helsekurs. Vi skal gi deg kunnskap – nyttig kunnskap – og makten til å bruke den i hverdagen. I Vita Univers får du alt du trenger for å oppnå suksess. I kurset har vi samlet alt på en plass, så du slipper å bruke mange timer på å lete fram relevant kunnskap som du kan stole på. Du får også velutprøvde oppskrifter og kostholdsplaner, med mye mer. Men det er heller ikke for mye, og det er lett å finne fram.  Jeg kan også love deg at vi vil ta oss tid til DEG. Hva trenger DU hjelp til? Vi er aldri mer enn noen få tastetrykk unna. 

 

Det er ofte snakk om de små enkle grepene som utgjør den store forskjellen. Du forsaker ikke god mat, og å gå ned i vekt blir ikke like kostbart som en eksklusiv hobby, eller like tidkrevende som en fulltidsjobb. I Vita Univers snakker vi om effektive grep, vi snakker om våre feil og vi snakker om våre suksesser.

Som i den innledende historien om de to sykepleierne. Det som på overflaten ser ut som noe helt likt, er gjerne noe helt ulikt når du kikker etter.

 

Invester i deg selv

 

Det er få ting her i verden som er like lukrative å investere i, som å investere i deg selv. Du kan fritt melde deg av når du vil. Det er lett å melde seg ut. Det er lett å fortsette. Det er disse små enkle tingene som utgjør forskjellen på om du klarer det eller ikke. 

Hjertelig hilsen Linn Kristin, Grunder og daglig leder i Vita Univers

 

Få en flying start med vårt KICKSTART NÅ! Program: KUN kr 399,-

Da får du 1 karbohydrat redusert kostholdsplan, 1 ketogen kostholdsplan, "Din guide til resultater" og "Kom i gang" 

Inkludert bonus: 1 uke gratis i Vita Univers. Her får du blant annet enkelt oversikt over vanlige spørsmål og svar, oppskrifter med mer. Det er enkelt å fortsette: KUN kr 99,- pr uke. Hvis du vil. Hvis ikke sender du helt enkelt "STOPP" til stopp@vitaunivers.no