Kjære leser


 fet mor med barn.jpg

En solrik vårdag for 25 år siden fikk to kvinner vitnemålet sitt fra universitetet. Utdannelsen var i boks og karrieren skulle påbegynnes. Kvinnene var veldig like. Begge to var bedre studenter enn gjennomsnittet, de var aktive i lag og foreninger og trente regelmessig. De var – som unge kvinner vanligvis er – fulle av pågangsmot og med få store bekymringer. De så lyst på fremtiden.

 

Nylig avholdt universitetet 25 års-jubileum. Begge kvinnene deltok.

 

De var fortsatt veldig like. De var begge aktive i lag og foreninger. Denne gangen for barna sine. De hadde begge fått to barn som var på god vei til å bli voksne. Som ansvarsfulle mødre lager de mat så ofte som mulig selv. De var godt gift og hadde fortsatt en aktiv livsstil og en stabil karriere på sykehuset. Det er likevel en forskjell på de to kvinnene. Den ene kvinnen er idag svært overvektig. Den andre er ikke det.

 

Hva var forskjellen?

 

Har du noensinne lurt på, slik jeg har. Hva det er som skaper denne forskjellen i folks liv? At noen forblir tynne og andre selv om de tilsynelatende gjør akkurat det samme, krangler med vekta dag etter dag. 

 

Det er ikke slik at den ene kvinnen ønsker å være tynn og den andre ikke gjør det.

 

Forskjellen ligger i hva den enkelte kan og hvordan denne kunnskapen brukes i hverdagen.

Det er derfor jeg skriver dette. Til kvinner som deg. For å fortelle om en måte å få tak i kunnskap på, som ikke bare forteller deg om muligheter og alternativer, men også om hvordan det påvirker hverdagen.

 

Ikke som alle de andre

 

Vita Univers er ikke som alle de andre stedene hvor du kan få hjelp. Jeg har snublet flere ganger, noe jeg vet du kjenner deg godt igjen i. Det er ikke vanskelig å få vekten av, utfordringen ligger i å føle seg vel og i å bevare den følelsen(og vekta) over tid.

Hver dag kan du finne noe nytt. Hver dag kan du snakke med folk som har de samme utfordringene som deg. De som lykkes første gang og de som trenger et par forsøk. I Vita Univers lykkes vi sammen.

 

Kunnskap er makt

 

Kunnskapen du får gjennom våre kurs og samlinger gir deg en ny type makt. Makten til å føle deg vel, makten til å føle deg sexy, makten til å spise uten skyldfølelse. Viktigst av alt, makten til å være der for de som trenger deg.

 

Resultatgaranti

 

Som med alt annet her i livet så kommer ikke våre råd med garantier. Det er rett og slett ikke slik det funker. Du kommer til å snuble, kanskje felle noen tårer. Men sammen skal vi få deg til mål. Vi skal gi deg kunnskap – nyttig kunnskap – og makten til å bruke den i hverdagen.

 

Det er bare de små enkle grepene som utgjør den store forskjellen. I Vita Univers snakker vi om disse, vi snakker om våre feil og vi snakker om våre suksesser.

Som i den innledende historien om de to sykepleierne. Det som på overflaten ser ut som noe helt likt, er gjerne noe helt ulikt når du kikker etter.

 

Invester i deg selv

 

Prøv et kurs i Vita Univers. Les en av bøkene våre. Det er få ting her i verden som er like lukrative å investere i, som å investere i deg selv. Prøv vårt introduksjonskurs. Ja, det koster 899,-. Det er du verdt.

 

Hvis du etter en måned ikke ønsker å fullføre kurset, så er dette helt greit. Du kan fritt melde deg ut. Det er lett å melde seg ut. Det er lett å fortsette. Det er disse små enkle tingene som utfør forskjellen på om du klarer deg eller ikke. Bli med, så skal vi sammen finne den formen som passer best for deg.

 

Hjertelig hilsen

 

Linn 

 

Grunder og daglig leder

Vita Univers