ei litt sunnere påske?

Ketose og sukkerfrie oppskrifter som smaker nydelig er oppskriften. (PS: Ta en sniktitt i vårt univers ved å se vår video, ca på midten av siden)


Slipp unna sjokoladefella i påska

Kan du tenke deg noe mer fristende enn kvikklunsj på påsketuren, kakao og kjeks og deilig marsipan i påska? Ja... det er en ting. Og det er hylle opp og hylle ned med sjokolade til HALV PRIS. Det kan rett og slett være en lidelse å gå forbi.  Jeg er sukkeravhenigig. Slik er det for meg. 

Heldigvis har jeg funnet en strategi som hjelper meg å styre unna sukkerhelvete og overspising. Den innebærer sunt fett. Og lite karbohydrater. Med en slik kost blir jeg fri. Søtsug forsvinner og vekta går ned. Men det deiligste er å slippe lidelsen av å måtte stå i mot, å måtte bruke viljestyrke for ikke å kjøpe. Å ha LYST på. 

Av og til kan det være litt utfordrende å komme dit. Derfor har jeg over mange års trening utviklet flere metoder å gjøre det på. For det er ikke slik at om du en dag spiser mye fett og lite karbohydrater så er du automatisk fri. Det kan ta noen dager. Og det krever at du har en plan. Disse strategiene, kostholdsplan og forklaring på hvorfor dette virker får du i boka vår "Ketose Kickstart" Det er nemlig ikke jeg som er gal. Ketose og ketogen kost gjør noe med deg. Ikke bare normaliserer hormonbalansen i kroppen din og gir deg økt energi, men den gjør noe med hodet ditt. Det er derfor barn som lider av alvorlig epilepsi hvor medisiner ikke fungerer spiser ketogent, med oppfølging fra sykehus. Kosten gjør at de ikke får anfall. Nå sier ikke jeg at du skal sette ditt barn på ketogen diett. Det skal man aldri gjøre uten videre. Men for deg som er voksen og som trenger en kickstart på livsstilsendring og vektreduksjon, som trenger å få kontroll over tankene du har rundt mat, som trenger å spise deg mett og som med fordel kan gå ned noen kilo samtidig som du får ekstra energi, vel da kan dette passe som hånd i hanske for deg, slik det gjør for meg.

linn collage.jpg

Jeg heter Linn og er gründer av Vita Univers. Ketose har vært min redning og fikk meg fri fra sukkeravhengighet og 30 kg overvekt. Prøv du også- Når jeg kan få det til, så kan du også :) 

 

Start dine påskeforberedelser nå: 

Forebygging er det beste forsvar. Det starter du med nå, med bok nr 1: Ketose Kick- start. Da går du ned i vekt i påska i stedet for å gå opp, men det som er viktigere er at du får kontroll over søtsug. Eller mer korrekt å si, så forsvinner det. Det vil si at du har en god baseline når påskeaften treffer. Du kommer til å kose deg glugg med våre knallgode snickersbiter

 

Med ketose kan du SPISE deg til MAX fettforbrenning. Her er en av mine mange favorittmåter å komme i ketose på:

ketose1.jpgketose1.jpg2017-04-04 08.15.03.jpg

 Hjemmelagde karbonader på en seng av bernaise.....  og hjemmelagd mørk sjokolade med ekstra fett som stimulerer forbrenningen

 

For påska, den kommer. Og det kan gå som en lek..

Når du spiser SUNT, hjemmelagd snop som du har lagd opp på forhånd. Snop som ikke påvirker blodsukkeret ditt, som gir deg sunne næringsstoffer, som metter og som IKKE trigger til overspising. Du vil oppleve at du har kontroll påska gjennom, samtidig som du kan kose deg med GOD samvittighet. Fordi du klarer å STOPPE så kan du nyte hver bit. For oppskriftene smaker rett og slett helt nydelig. Du kommer ikke til å føle at du ofrer en ting.  Den Søte Koseboka inneholder våre BESTE oppskrifter og smaker like godt som sukkerkaker som fører deg rett ut i elendigheta. Denne strategien kjører jeg hvert år. Men det er også lurt å gjøre mentale forberedelser. 

 

Du træsjer ikke kroppen din med en Kvikklunsj..

Så lenge den ene ikke fører til den andre og så til den tredje, før du plutselig har tømt hele ungenes påskeegg og må lure deg ut tidlig på morrakvisten for å fylle det opp igjen, før de merker det. For slik kan det nemlig være for meg. Nå er det kanskje ikke så mange der ute som har det som meg. Men å slippe søtsug og cravings etter mat er likevel deilig for mange. Og det er som regel lettest å holde seg i en god flytsone konstant, enn å ta seg små "friheter" og hele tiden starte på nytt, med litt mindre motivasjon hver gang.  La heller mestringsfølelsen og den gode samvittigheten styre deg til å fortsette i det gode sporet, sammen med de GODE smakene. Da jeg opplevde alt dette for første gang, så følte jeg meg så utrolig HELDIG. Tenk å endelig finne nøkkelen til friheten! Det var jo helt "Ole Brum", altså få i pose og sekk: Spise god sjokolade og kosemat, ha god samvittighet OG gå ned i vekt. Derfor har vi også lagd en bok som heter "Den Søte Koseboka". Her er våre beste sukkerfrie (og melfrie) oppskrifter samlet på en plass. 

 

Vil du også oppleve friheten?

Vår beste pakke koster 3999,- Da får du ubegrensa tilgang på konsultasjoner, sms og mails. Akkurat når du trenger det. Dette er en investering som du kan bruke for å forandre livet ditt. Men hvis du ikke er helt klar for dette ennå, og du vil prøve deg fram selv (Vi svarer fortsatt på mails) så kan du benytte deg av denne flotte påskekampanjen vår. Du får begge våre bøker "Ketose Kickstart" og "Den Søte Koseboka" rett hjem i posten: 2 supernyttige verktøy som mange har hatt stor nytte av- I tillegg får du en uke med gratis tilgang til vårt univers. Her får du tilgang til nok en kostholdsplan, nesten 300 oppskrifter og mange andre spennende verktøy og artikler. Ved å trykke på bildet under her, kan du få en sniktitt på hvordan vårt univers ser ut, og hva vi har av oppskrifter å by på. 

 

- Du trenger ikke å investere i vår 1 til 1 pakke for å få resultater,benytt deg av vår påskekampanje: 

Du får:

 • Ketose KICKSTART                                        Verdi kr 289,-
 • Den Søte Koseboka                                        Verdi kr 289,- 
 • 1 uke med gratis tilgang til Vita Univers   Verdi kr 199,-
 • Gratis frakt                                                       Verdi kr  85.-

TOTALT:                                                                                   

Verdi kr 862,-

Alt dette får du til KUN kr 479,- :

knapp ja takk red.jpg

 Ta en sniktitt i vårt univers, se video ved å trykke på bildet:

introvideo.jpg

 

 

Kickstart din vektreduksjon, unngå sult og søtsug! Med våre bøker får du alt du trenger å vite om ketose: Hvorfor metoden er genial, partystoppere, hva kan du spise +ukesmeny og oppskrifter med mer.

.... I tillegg til mange lekre oppskrifter som gjør at du IKKE kommer til å savne sukkerkaker i det hele tatt!

kun forside, ketose bok300dpi.jpg (1)

 

I dette KICKSTART-kittet får du en komplett guide med hva du trenger å vite: 

 • Hva er ketose/ Hva kan du spise- Med en oversiktlig tabell med typiske ingredienser som folk lurer på
 • Informasjon om partystoppere og platå- Hvordan bryte dem / når ingenting hjelper
 • Spesialtrix for å komme i ketose
 • Mentale teknikker
 • Kostholdsmeny + en ekstra ukesmeny til inspirasjon
 • 22 superdigge oppskrifter 
 • Sukkeravhengighet
 • Livet etter ketose

   

 I den Søte Koseboka får du alle våre velutprøvde favorittoppskrifter: 


søtkosebok, png.png

 

Opplev de raske resultatene med ketose og sukkerfrie, deilige søtsaker du også. Vi lover deg MYE god mat!- Og en kropp som forbrenner fett EFFEKTIVT

 

Altså, du får: 

 • Ketose KICKSTART bok                                 Verdi kr 289,-
 • Den Søte Koseboka                                        Verdi kr 289,- 
 • 1 uke med gratis tilgang til Vita Univers   Verdi kr 199,-
 • Gratis frakt                                                       Verdi kr  85.-

TOTALT:                                                                                   

Verdi kr 862,-

Alt dette får du til KUN kr 479,- :

knapp ja takk red.jpg

canva collage mars 17.jpg

 

Her kan du kjøpe bokpakken UTEN å få tilgang til vårt univers: