Heges reise

Er du sukkeravhengig eller orker du rett og slett ikke tanken på å "aldri skulle unne deg noe godt" hvis du vil gå ned i vekt, eller leve sunt? Gjør som Hege: Spis deg mett på lekker mat som stopper sug og samtidig gir deg maks fettforbrenning!


 Hege, ned i vekt med lavkarbo.jpg

Leste du artikkelen om Hege i Caluna? Les den her: Hege vil ned i vekt og få bedre helse. Følg hennes reise bort fra sukkeravhengighet:

 

Hva vil det si å være sukkeravhengig? Hege beskriver det nøyaktig slik det er: "Torsdag glir mot fredag, to stemmer krangler i hodet: – Du trenger det ikke, du får det kjipt etterpå, sier den ene. Den andre sier at hun ikke skal bry seg om ”slankehysteri”, at litt kos går an." 

 

Hva sier Hege om Vita Univers?

"Jeg synes Vita Univers’ opplegg er helt genialt, og en stor grunn til at jeg endelig tar tak og endrer kostholdet mitt! Det beste er at jeg får handlelister og kostholdsplan slik at jeg slipper å tenke selv. I tillegg vet jeg da at jeg spiser det jeg skal, og at maten er riktig sammensatt. Det gjør det hele så mye enklere å tilrettelegge, spesielt for en kvikkfikser som meg, som ikke gidder å tenke selv og ender opp med å spise det samme hele tiden, eller i verste fall kjøpe ferdigmat.

Det nest beste er at jeg kan gå inn på Oppskrifter og finne alternativer til den oppsatte planen ved behov. Jeg blir faktis sulten av å surfe rundt derGull at det  så mye informasjon om de ulike kostholdene, og at det er flust av tips og gode råd.  Veldig positivt at jeg kan ta kontakt når jeg har spørsmål, og at jeg får raskt svar. Det gjør det hele mer personlig.

Gleder meg til å prøve oppskriftene i kostholdsplanen, så nå skal ALT på handlelisten kjøpes inn. Tror jammen jeg skal bake rundstykker også, jeg som ALDRI baker."  Hilsen Hege

 

chiarundstkker lavkarbokurs vita univers.jpg

Har du lyst til å lage lekre, sunne rundstykker du også? Lag våre enkle, mettende og sunne lavkarbo chiarundstykker du også

 

Behagelig og efffektivt:

I vårt univers får du hjelp med livsstilsendring på en sunn måte som er behagelig for deg. Vi praktiserer effektive metoder som lavkarbo, ketose, paleo/ steinalderkosthold og faste.  Våre metoder vil hjelpe deg med å gå ned i vekt, miste søtsug og få energi og overskudd. Vi gjør det enkelt å starte og enkelt å fortsette hele veien til mål.

1 Vitaunivers ketose lavkarbo faste paleo.png

 

En gründeride': Hvorfor ikke samle alt på en plass? 

Våre nøkkelord er: 

- Kunnskap, inspirasjon og motivasjon

- Fagkompetanse, erfaringskompetanse og rask hjelp

 

linn collage.jpg

Jeg heter Linn og er gründer av Vita Univers er et resultat av min gründeride etter at jeg ENDELIG ble venn med kroppen min:

 

Tanken var å samle alt jeg selv har hatt behov for i løpet av min livsstilsreise på en plass. Få kunnskapen og motivasjonen på en enklere måte enn å saumfare et hav av blogger og nettsider i timesvis. Ikke vet man hvilke oppskrifter som faktisk er gode, og kan man stole på kunnskapen man får? Jeg vet ikke hvor mange matretter som bare har gått rett i søpla...Eller hvor mange ganger jeg har surfet på nettet etter gode oppskrifter, og når endelig maten var kjøpt inn og jeg var klar til å lage, så var hele motivasjonen borte, eller tiden brukt opp. Men verst av alt var periodene hvor jeg  har spist på en måte som jeg trodde var riktig, men så fikk jeg likevel ikke resultater...?

 

Derfor pleier jeg å si at Vita Univers gir deg kart og kompass, slik at du kan ta den raskeste veien til mål. Du kan få så mye oppfølging som DU trenger. Både fra meg og fra mitt fagteam som jeg digger. Ingen kan alt- Jeg har erfaringen med sukkeravhengighet og fedme. I tillegg har jeg samlet sammen noen av Norges dyktigste kostholdseksperter med alle sine erfaringer og ekspertisefelt, som også er klare til å hjelpe deg. Mange tror at kunnskap=ekspertise. Men ekspertise er avhengig av erfaring for å få resultater. Det har vi. Både fra egen kropp og alle vi har hjulpet opp gjennom årene. Alt du trenger er å si JA. Vi hjelper deg resten av veien.

 

guruene i vita univers.png

 

Jeg er stolt av mitt dyktige fagteam! Her er jeg med Gunn- Karin Sakariassen, Anita Breivold & Linn Spets

 

Hva sier folk om oss?


_Hei _-) Så fint for meg at dere ER !_ (9) elin 3.png

  Du kan lese flere av våre suksesshistorier her: Ned i vekt med lavkarbo, ketose, faste & paleo

 

 

Vårt mål er at du skal få mer energi og overskudd. - Og få en vekt som passer for deg.

Ved å gi kroppen gode byggesteiner vil den bygge deg en sterk kropp som vil den vare lenge -Og du vil få økt livskvalitet. Vårt kosthold blir raskt en brikke i puslespillet som hjelper deg med å få kroppen over på DITT lag. Da får du energi- Og du mister ekstra fett.

mat collage feb 18.png

 

Få skreddersydd hjelp med akkurat DINE utfordringer: 

Vi kan lage en skreddersydd plan sammen med deg, slik at den passer for deg.Vårt fagteam kan hjelpe deg. Vi har alle ulike angrepsvinkler og spesialfelt. Med en konsultasjon eller flere om du ønsker, vil vi hjelpe deg hele veien til mål:

Dybdekonsultasjon, inkludert Vita Univers, får du til KUN kr 1099,- Les mer om det her

 

KICKSTART NÅ ! 1099 vita univers, ned i vekt med lavkarbo, ned i vekt med ketose.png

 

 

 Vil du komme i gang uten dybdekonsultasjon?

KICKSTART PROGRAM gir deg alt du trenger: 

 

Vi har samlet alt du trenger på en plass. Vårt beste tilbud er  KICKSTART PROGRAM. Vi selger også bøker og kostplaner

 

lavkarbo mat ketose mat ketose kostplaner lavkarbo kostplaner ketoseguiden.jpg

 Litt av hva du finner i Vita Univers -uten ekstra kostnader-  er: 

 

 • Jegerdietten- Maks ketose: Perfekt for en pangstart:Enkle regler og raske retter som er lette å smelle sammen i en fei
 • Spis deg friskere:Kunnskap og oppskrifter for blant annet å få en mage i harmoni og et sterkt immunforsvar
 • Eggfaste: Regler og lekre oppskrifter. Eggfaste kan for mange brukes for å få deg over et platå
 • Søtsaker: Mist søtsug uten viljestyrke, bli symptomfri fra sukkeravhengighet og få  oppskrifter/hefter med sunnere søtsaker

 

 

 Vårt KICKSTART program varer 1 uke og gir deg alt du trenger slik at du får raske resultater:

 • gratis oppstartssamtale og e-postoppfølging
 • nyttige kursartikler hver dag i en uke (Skrevet av fagfolk)
 • kostplaner for ulike metoder (Ketose, lavkarbo, paleo og faste)
 • oppskrifter med utregnet næringsinnhold
 • Spørsmål & Svar, tips & Triks, tracking 
 • e-hefter, måltidsplanlegger +++

De påfølgende modulene koster kr 99,- pr uke.  Da får du blant annet nye kursartiker, ketose kostplan og lavkarbo kostplan hver uke.Vi har ingen bindingstid, og du kan si opp når du vil: