Topp 3 oppskrifter: Kos med Ketose- dietten

Ketose- dietten er en genial metode for å gå ned i vekt raskt, få maks fettforbrenning og miste søtsug. Her er våre topp 3 favorittretter for maks ketose


 Vil du ha flere oppskrifter, kostplaner og nyttige tips og artikler om ketose- dietten? 

Benytt deg av vår sommerkampanje: Få tilgang til Vita Univers, vår veiledningstjeneste på nett til 75% Rabatt: Du betaler KUN kr 99,- Les mer i bunnen av siden hvis dette passer for deg

1 Vitaunivers ketose lavkarbo faste paleo.png

Liker du å kunne spise deg mett, spise ost, rømme, majones, meierismør og annen fet mat? Vi du ha en effektiv fettforbrenning? Da passer ketose for deg. Les mer om ketose: Hva er det og hvordan komme i ketose/ Hva er ketogen diett her

 

Selv om man begrenser inntaket av karbohydrater i maten er det fortsatt så utrolig mye god mat man kan lage. Her får du oppskrifter på noen av våre favorittoppskrifter som kundene våre elsker: Topp 3 Ketoseretter som du kan spise som ketosefrokost, ketoselunsj, ketosemiddag - Eller når som helst egentlig!(Så lenge du er sulten..)  For ikke å glemme en ketose dessert!

 

Den aller beste ketose middagen:

1. Aubergine Crush: Fordi den er så lett å falle for...

 

auberinge crush 1, hva er ketose, ned i vekt ketose, ketogen diett.jpg

Denne kan man enkelt spise seg ned mange kilo med! Oppskriften finner du lengre nede på siden

 

2. Cheddarpai: Den aller beste nummer 2.. Eller er den egentlig nr 1??

 

cheddarpai, ketose kostplan, ketose mat, ketogen diett, maks fettforbrenning, ekstrem lavkarbo.jpg

Cheddar pai: Oppskriften er så enkel å lage at du finner den i vår JEGERDIETT, vårt program med den aller enkleste ketosematen som er mulig å lage

 

 

3. Sjokolade kokoskrem- Nydelig sjokoladekrem uten meieiprodukter

sjokokokos-krem.Vita Univers, paleo dessert, dessert uten meieriprodukter, ketose dessert

Sjokolade kokoskrem: Man kan nyte en sunn og fettrik dessert også på ketogen diett

 

Her er oppskriften: Aubergine Crush- Lekker ketosemat:

auberinge crush 1, hva er ketose, ned i vekt ketose, ketogen diett.jpg

 

INGREDIENSER

  • 1 stk Aubergine
  • 100 g Ost (helst Cheddar)
  • 0.5 stk Hakkede tomater på boks
  • 1 ts HP saus
  • 1 ts Chili olje
  • 450 g Kjøttdeig
  • 2 ss Ghee/ smeltet smør til pensling
  • Ferske urter
  • Havsalt
  • Fersk grovkvernet pepper

 

aubergine crush 2, hva er ketose, ned i vekt med ketose, ketogen diett, maks fettforbrenning.jpg

 

SLIK GJØR DU

Kutt auberginen i  passe tynne skiver på ca 0,5 cm.  (Ringer eller på langs. Hvis du kutter på langs bør du få ca 6 skiver. Prøv å få tykkelsen på skivene jevne, hvis ikke vil noen brenne seg)

 

Lag Kjøttsaus:

Stek kjøttdeig til den er gjennombrunet. Tilsett tomater på boks, HP saus og chiliolje. Gi et lite oppkok. Rør inn olivenoljen til slutt.  Smak til med salt og pepper. (Husk at det er salt i osten også)

 

Sett på stekovnen på 180 grader.Skivene drysser du med salt og lar ligge i 10 minutt. Dett er for å trekke ut vann. Skyll så av saltet og legg skivene ut på en bakepapirkledd rist eller stekeplate. Smelt 2 ss smør, som du pensler skivene med på den ene siden. Stek dem til du ser at de begynner å bli møre, ca 15-20 minutt. Snu så skivene og pensle med smør. Stekes ca 7 minutt. Følg med.

 

Legg kjøttfyllet på de nygrillede aubergineskivene, til slutt legger du på ost. Gratineres til fyllet er varmt/ osten er passelig gratinert, ca 20 min.

 

Hva er ketose?

Kroppen din bruker mat som drivstoff. Og kroppens foretrukne drivstoff er karbohydrater som brytes ned til sukker. Men den brenner også fett, selv om dette er en tyngre jobb. Hvis du spiser mat som har lite karbohydrater i seg, så MÅ kroppen finne annet drivstoff. Fett. Når kroppen din hovedsakelig bruker fett som energikilde (drivstoff) så sier vi at du er i ketose. (Ketogen mat/ ketose mat  er derfor mat som vil stimulere fettforbrenningen din) 

 

sandefjordssmør.jpg

Få maks fettforbrenning med ketose, unngå sult -Du kan spise deg mett på deilig mat- Og ketose tar bort søtsug. Få oppskrift på den beste blomkålrisen her, nydelig tilbehør som passer til stort sett alt. 

 

Ketose gjør det enkelt for deg å nå dine mål. Kroppen tærer av sitt eget fett uten at du får søtsug eller plages av sult. Det er verdens mest behagelige måte å gå ned i vekt på! Du kan spise deg mett og du vil føle deg opplagt og energisk!  Samtidig som du får en kropp som forbrenner fett med  Maks EFFEKT!

 

Kjersti Romsaas Sundby fikk resultater med ketose: "Det gikk så lett!"

kjersti romsaas sundby.jpg

Gikk ned over 20 kg: "Jeg er så utrolig fornøyd! Å bruke Vita Univers og å få medisinsk oppfølging av Dr. Hexebergs klinikk ga meg resultatene og tryggheten jeg trengte for å komme i mål. Jeg var bekymret for blant annet kolesterolet. Erik fulgte med på alle mine blodprøver og Vita Univers ga meg de praktiske rådene og oppskriftene slik at hverdagen med ny mat ble enkel- Og resultatene kom raskt: Den største motivasjonen var nok at det gikk så lett. Jeg nærmest satt i sofaen og spiste meg ned i vekt. I tillegg opplevde jeg jo alle helsegevinstene som kom som perler på en snor, som bedre søvnkvalitet og økt energi"

Kjersti gikk jevnlig til lege den første tiden for å måle blodtrykket, sjekke stoffskiftet, blodsukkeret og kolesterolnivået. Verdiene endret seg gradvis til det bedre. Hyppige halsbetennelser glimtet til med sitt fravær, og den vonde åreknuten på leggen ble nærmest helt borte, og gjorde plutselig ikke vondt lenger. HURRA!        
Kjersti,Jessheim 

lavkarbo mat ketose mat ketose kostplaner lavkarbo kostplaner ketoseguiden.jpg

 

Tips! Du kan gjerne spise middag til alle måltidene hvis du vil.Men hvis du spiser lavkarbobrød så er det pålegget du skal ha fokus på. Det er bedre med en skive med tre etasjer med pålegg enn 3 skiver med litt pålegg på. 

Du trenger altså ikke å forsake familiemiddagen. Med vår kunnskap vil du vite hvordan din tallerken kan bli minst like velsmakende og mettende, selv om du kanskje legger til noe ekstra grønt, og tar bort risen på din egen tallerken. Ingen vil bry seg nevneverdig. Det dine kjære vil bry seg om, er at de vil merke at du er gladere. At du har mer energi. Og de vil de se at det blir mindre av deg. Ved å gi kroppen gode byggesteiner vil den bygge deg en sterk kropp som vil den vare lenge -Og du vil få økt livskvalitet. Vårt kosthold blir raskt en brikke i puslespillet som hjelper deg med å få kroppen over på DITT lag. Da får du energi- Og mister ekstra fett.

 ned i vekt med ketose ned i vekt med lavkarbo kostplan ketose kostplan faste livsstilsendring.png

I Vita Univers er mine erfaringer og kunnskap samlet

 

Jeg heter Linn og er gründer av Vita Univers. Det er mine bilder du ser over her. Jeg har gått ned 30 kg ved hjelp av å endre kosthold. Jeg har fått energi, penere hud og spist meg fri fra høyt blodtrykk og svingende blodsukker. Strekkmerkene får jeg ikke bort, men de har gått fra å være traktorspor til å være tråklet søm. Jeg har fått et nytt liv, og det er derfor jeg har lagd Vita Univers. Det er 12 år siden jeg oppdaget at det fins måter å få kroppen til å lystre på. Få den over på mitt lag. JA, det er raskt å gå ned- Derfor sier jeg at det er enkelt. Men det er likevel en vei å gå til en varig livsstilsendring og en stabil vekt over tid. Jeg har gått i alle fellene som mulig er, jeg har hatt tilbakefall og jeg har manglet motivasjon i perioder. Derfor pleier jeg å si at med oss så får du kart og kompass- Slik at DU får den raskeste veien til mål- Slik at du kan styre unna.

 

Jeg har et knallsterk fagteam og vi anbefales av stadig flere leger, blant annet Dr. Hexebergs Klinikk. (Tips din lege om oss, du også.) Mange tror at kunnskap=ekspertise. Men ekspertise er avhengig av erfaring for å få resultater. Det har vi. Både fra egen kropp og alle vi har hjulpet opp gjennom årene

 

eva høst jensen.jpg livsstilsendring, ned i vekt

Eva Høst Jensen, Kristiansand:

Det er bare helt supert, det jeg mottar fra dere. Og det holder min motivasjon oppe.

Dessuten trenger man bare DERE, der ut! 👍 Dere er de beste, så; STÅ PÅ! 

Her får vi svar og hjelp, og i deres Univers, kan man finne lett frem 👍

Jeg har kikket litt på andre ting på nettet, før jeg kom til dere, og jeg kom aldri i gang, 

fordi det var bare rot....  Og jeg var enda mer i villrede !

Nei, her får man svar på sine spørsmål. Og man kan stole på rådgivningen.

Jeg blir mer og mer glad i det universet dere har skapt 😊

Hilsen en meget takknemlig Eva på Lund 😉

 

Vita Univers- En gründeride': Hvorfor ikke samle alt på en plass? 

Våre nøkkelord er: 

- Kunnskap, inspirasjon og motivasjon

- Fagkompetanse, erfaringskompetanse og rask hjelp

 

Tanken var å samle alt jeg selv har hatt behov for i løpet av min livsstilsreise på en plass. Få kunnskapen og motivasjonen på en enklere måte enn å saumfare et hav av blogger og nettsider i timesvis. Ikke vet man hvilke oppskrifter som faktisk er gode, og kan man stole på kunnskapen man får? Jeg vet ikke hvor mange matretter som bare har gått rett i søpla...Eller hvor mange ganger jeg har surfet på nettet etter gode oppskrifter, og når endelig maten var kjøpt inn og jeg var klar til å lage, så var hele motivasjonen borte, eller tiden brukt opp. Men verst av alt var periodene hvor jeg  har spist på en måte som jeg trodde var riktig, men så fikk jeg likevel ikke resultater...?

 

 

Derfor pleier jeg å si at Vita Univers gir deg kart og kompass, slik at du kan ta den raskeste veien til mål. Mange tror at kunnskap=ekspertise. Men ekspertise er avhengig av erfaring for å få resultater. Det har vi. Både fra egen kropp og alle vi har hjulpet opp gjennom årene. Alt du trenger er å si JA. Vi hjelper deg resten av veien. Få alt du trenger samlet på en plass, et kosthold du trives med og som gir resultater er veien til mål- Det får du hos oss.

 

 

 

Vårt mest populære alternativ:

KICKSTART NÅ! PROGRAM. (Kun kr 399,-)

Programmet varer i 1 uke og gir deg alt du trenger samlet på en plass. Det passer både for deg som vil starte på en livsstilsendring, for deg som har kommet til et platå, eller som rett og slett ikke oppnår ønskede resultater.

 

Til kun kr 399,- får du: 

300 oppskrifter -Gratis oppstartssamtale- Kostplaner for lavkarbo og ketose- Kostprogram for maks ketose  og eggfaste- kurs

😋 🍳 😍

Er det på tide å vinne kampen? Vi hjelper deg med å bytte sirkel: Du får kart og kompass, slik at du kan ta den raskeste veien til mål ❤️❤️ 

 

vitaunivers ketose-dietten kostplan lavkarbo faste steinalderdiett 8.6..png

 

Vi ser at mange av våre kunder ønsker tilgang til vår veiledningstjeneste i mer enn 1 uke. Derfor går medlemskapet over i et abonnement til kr 99,- pr uke. Men du velger selv om en uke er nok. Det er ingen bindingstid  

Få hjelpen du trenger: Gratis oppstartssamtale på telefon er inkludert: