Topp 3 oppskrifter: Kos med Ketose- dietten

Ketose- dietten er en genial metode for å gå ned i vekt raskt, få maks fettforbrenning og miste søtsug. Her er våre topp 3 favorittretter for maks ketose


Liker du å kunne spise deg mett, spise ost, rømme, majones, meierismør og annen fet mat? Vi du ha raske resultater med en svært effektiv fettforbrenning? Da passer JEGERDIETTEN for deg: Enkle regler, enkle retter, 3 kostplaner:

 

Kundene våre elsker disse ketoserettene:

Selv om man begrenser inntaket av karbohydrater i maten er det fortsatt så utrolig mye god mat man kan lage. Her får du oppskrifter på noen av våre favorittoppskrifter som kundene våre elsker: Topp 3 Ketoseretter som du kan spise som ketosefrokost, ketoselunsj, ketosemiddag - Eller når som helst egentlig!(Så lenge du er sulten..)  For ikke å glemme en ketose dessert!

 

Den aller beste ketose middagen:

1. Aubergine Crush: Fordi den er så lett å falle for...

 

auberinge crush 1, hva er ketose, ned i vekt ketose, ketogen diett.jpg

Denne kan man enkelt spise seg ned mange kilo med! Oppskriften finner du lengre nede på siden

 

2. Cheddarpai: Den aller beste nummer 2.. Eller er den egentlig nr 1??

 

cheddarpai, ketose kostplan, ketose mat, ketogen diett, maks fettforbrenning, ekstrem lavkarbo.jpg

Cheddar pai: Oppskriften er så enkel å lage at du finner den i vår JEGERDIETT, vårt program med den aller enkleste ketosematen som er mulig å lage

 

 

3. Sjokolade kokoskrem- Nydelig sjokoladekrem uten meieiprodukter

sjokokokos-krem.Vita Univers, paleo dessert, dessert uten meieriprodukter, ketose dessert

Sjokolade kokoskrem: Man kan nyte en sunn og fettrik dessert også på ketogen diett

 

Her er oppskriften: Aubergine Crush- Lekker ketosemat:

auberinge crush 1, hva er ketose, ned i vekt ketose, ketogen diett.jpg

 

INGREDIENSER

  • 1 stk Aubergine
  • 100 g Ost (helst Cheddar)
  • 0.5 stk Hakkede tomater på boks
  • 1 ts HP saus
  • 1 ts Chili olje
  • 450 g Kjøttdeig
  • 2 ss Ghee/ smeltet smør til pensling
  • Ferske urter
  • Havsalt
  • Fersk grovkvernet pepper

 

aubergine crush 2, hva er ketose, ned i vekt med ketose, ketogen diett, maks fettforbrenning.jpg

 

SLIK GJØR DU

Kutt auberginen i  passe tynne skiver på ca 0,5 cm.  (Ringer eller på langs. Hvis du kutter på langs bør du få ca 6 skiver. Prøv å få tykkelsen på skivene jevne, hvis ikke vil noen brenne seg)

 

Lag Kjøttsaus:

Stek kjøttdeig til den er gjennombrunet. Tilsett tomater på boks, HP saus og chiliolje. Gi et lite oppkok. Rør inn olivenoljen til slutt.  Smak til med salt og pepper. (Husk at det er salt i osten også)

 

Sett på stekovnen på 180 grader.Skivene drysser du med salt og lar ligge i 10 minutt. Dett er for å trekke ut vann. Skyll så av saltet og legg skivene ut på en bakepapirkledd rist eller stekeplate. Smelt 2 ss smør, som du pensler skivene med på den ene siden. Stek dem til du ser at de begynner å bli møre, ca 15-20 minutt. Snu så skivene og pensle med smør. Stekes ca 7 minutt. Følg med.

 

Legg kjøttfyllet på de nygrillede aubergineskivene, til slutt legger du på ost. Gratineres til fyllet er varmt/ osten er passelig gratinert, ca 20 min.

 

Hva er ketose?

Kroppen din bruker mat som drivstoff. Og kroppens foretrukne drivstoff er karbohydrater som brytes ned til sukker. Men den brenner også fett, selv om dette er en tyngre jobb. Hvis du spiser mat som har lite karbohydrater i seg, så MÅ kroppen finne annet drivstoff. Fett. Når kroppen din hovedsakelig bruker fett som energikilde (drivstoff) så sier vi at du er i ketose. (Ketogen mat/ ketose mat  er derfor mat som vil stimulere fettforbrenningen din) 

 

sandefjordssmør.jpg

Få maks fettforbrenning med ketose, unngå sult -Du kan spise deg mett på deilig mat- Og ketose tar bort søtsug. Få oppskrift på den beste blomkålrisen her, nydelig tilbehør som passer til stort sett alt. 

 

Ketose gjør det enkelt for deg å nå dine mål. Kroppen tærer av sitt eget fett uten at du får søtsug eller plages av sult. Det er verdens mest behagelige måte å gå ned i vekt på! Du kan spise deg mett og du vil føle deg opplagt og energisk!  Samtidig som du får en kropp som forbrenner fett med  Maks EFFEKT!

 

Kjersti Romsaas Sundby fikk resultater med ketose: "Det gikk så lett!"

kjersti romsaas sundby.jpg

Gikk ned over 20 kg: "Jeg er så utrolig fornøyd! Å bruke Vita Univers og å få medisinsk oppfølging av Dr. Hexebergs klinikk ga meg resultatene og tryggheten jeg trengte for å komme i mål. Jeg var bekymret for blant annet kolesterolet. Erik fulgte med på alle mine blodprøver og Vita Univers ga meg de praktiske rådene og oppskriftene slik at hverdagen med ny mat ble enkel- Og resultatene kom raskt: Den største motivasjonen var nok at det gikk så lett. Jeg nærmest satt i sofaen og spiste meg ned i vekt. I tillegg opplevde jeg jo alle helsegevinstene som kom som perler på en snor, som bedre søvnkvalitet og økt energi"

Kjersti gikk jevnlig til lege den første tiden for å måle blodtrykket, sjekke stoffskiftet, blodsukkeret og kolesterolnivået. Verdiene endret seg gradvis til det bedre. Hyppige halsbetennelser glimtet til med sitt fravær, og den vonde åreknuten på leggen ble nærmest helt borte, og gjorde plutselig ikke vondt lenger. HURRA!        
Kjersti,Jessheim 

lavkarbo mat ketose mat ketose kostplaner lavkarbo kostplaner ketoseguiden.jpg

 

Tips! Du kan gjerne spise middag til alle måltidene hvis du vil. Men hvis du spiser lavkarbobrød så er det pålegget du skal ha fokus på. Det er bedre med en skive med tre etasjer med pålegg enn 3 skiver med litt pålegg på. 

 🍳
Du trenger ikke å forsake familiemiddagen. Med vår kunnskap vil du vite hvordan din tallerken kan bli minst like velsmakende og mettende, selv om du kanskje legger til noe ekstra grønt, og tar bort risen på din egen tallerken. Ingen vil bry seg nevneverdig. Det dine kjære vil bry seg om, er at de vil merke at du er gladere. At du har mer energi. Og de vil de se at det blir mindre av deg. Ved å gi kroppen gode byggesteiner vil den bygge deg en sterk kropp som vil den vare lenge -Og du vil få økt livskvalitet. Vårt kosthold blir raskt en brikke i puslespillet som hjelper deg med å få kroppen over på DITT lag. Da får du energi- Og mister ekstra fett.

 

 Vil du ha flere oppskrifter, kostplaner og nyttige tips og artikler om ketose- dietten? 

VitaUnivers er en veiledningsplattform som gir deg en stor oppskriftsdatabase, kostplaner og kurs. Vi fokuserer på et karbohydratredusert kosthold og har ekspertise innen ketose, faste, lavkarbo og steinalderkosthold

1 Vitaunivers ketose lavkarbo faste paleo.png

Vita Univers gir deg kart og kompass, slik at du kan ta den raskeste veien til mål. 

Mange tror at kunnskap=ekspertise. Men ekspertise er avhengig av erfaring for å få resultater. Det har vi. Både fra egen kropp og alle vi har hjulpet opp gjennom årene. Alt du trenger er å si JA. Vi hjelper deg resten av veien. Få alt du trenger samlet på en plass, et kosthold du trives med og som gir resultater er veien til mål- Det får du hos oss.

 😍

  Ketose gjør det hele enkelt: 

 

Per har gått ned 10 kg på 3 uker:

"Jeg har ikke vært under 100 kg på flere år.. Dette er helt fantastisk! Jeg hadde tenkt å holde på maks ett par måneder- Men det er jo så utrolig mye god mat, jeg koser meg hele tida- Også er det så enkelt, så jeg tenker jeg fortsetter fram til jul jeg!

Per er litt skjenert... men han har lovt at blider er på vei. Men Jarle fikk samme resultater- Og feiret med å løpe maraton:

 🍳

JEGERDIETTEN består av enkle regler som gir maks resultater! Passer særlig godt for menn, og for deg som vil ha det enkelt og som ikke er så glad i å lage mat: Enkle regler & enkle retter satt opp i 3 ulike kostplaner. Nå på tilbud: