Topp 3 oppskrifter: Kos med Ketose- dietten

Ketose- dietten er en genial metode for å gå ned i vekt raskt, få maks fettforbrenning og miste søtsug. Her er våre topp 3 favorittretter for maks ketose


 Vil du ha flere oppskrifter, kostplaner og nyttige tips og artikler om ketose- dietten? 

Benytt deg av vår sommerkampanje: Få tilgang til Vita Univers, vår veiledningstjeneste på nett til 75% Rabatt: Du betaler KUN kr 99,- Les mer i bunnen av siden hvis dette passer for deg

1 Vitaunivers ketose lavkarbo faste paleo.png

Liker du å kunne spise deg mett, spise ost, rømme, majones, meierismør og annen fet mat? Vi du ha en effektiv fettforbrenning? Da passer ketose for deg. Les mer om ketose: Hva er det og hvordan komme i ketose/ Hva er ketogen diett her

 

Selv om man begrenser inntaket av karbohydrater i maten er det fortsatt så utrolig mye god mat man kan lage. Her får du oppskrifter på noen av våre favorittoppskrifter som kundene våre elsker: Topp 3 Ketoseretter som du kan spise som ketosefrokost, ketoselunsj, ketosemiddag - Eller når som helst egentlig!(Så lenge du er sulten..)  For ikke å glemme en ketose dessert!

 

Den aller beste ketose middagen:

1. Aubergine Crush: Fordi den er så lett å falle for...

 

auberinge crush 1, hva er ketose, ned i vekt ketose, ketogen diett.jpg

Denne kan man enkelt spise seg ned mange kilo med! Oppskriften finner du lengre nede på siden

 

2. Cheddarpai: Den aller beste nummer 2.. Eller er den egentlig nr 1??

 

cheddarpai, ketose kostplan, ketose mat, ketogen diett, maks fettforbrenning, ekstrem lavkarbo.jpg

Cheddar pai: Oppskriften er så enkel å lage at du finner den i vår JEGERDIETT, vårt program med den aller enkleste ketosematen som er mulig å lage

 

 

3. Sjokolade kokoskrem- Nydelig sjokoladekrem uten meieiprodukter

sjokokokos-krem.Vita Univers, paleo dessert, dessert uten meieriprodukter, ketose dessert

Sjokolade kokoskrem: Man kan nyte en sunn og fettrik dessert også på ketogen diett

 

Her er oppskriften: Aubergine Crush- Lekker ketosemat:

auberinge crush 1, hva er ketose, ned i vekt ketose, ketogen diett.jpg

 

INGREDIENSER

 • 1 stk Aubergine
 • 100 g Ost (helst Cheddar)
 • 0.5 stk Hakkede tomater på boks
 • 1 ts HP saus
 • 1 ts Chili olje
 • 450 g Kjøttdeig
 • 2 ss Ghee/ smeltet smør til pensling
 • Ferske urter
 • Havsalt
 • Fersk grovkvernet pepper

 

aubergine crush 2, hva er ketose, ned i vekt med ketose, ketogen diett, maks fettforbrenning.jpg

 

SLIK GJØR DU

Kutt auberginen i  passe tynne skiver på ca 0,5 cm.  (Ringer eller på langs. Hvis du kutter på langs bør du få ca 6 skiver. Prøv å få tykkelsen på skivene jevne, hvis ikke vil noen brenne seg)

 

Lag Kjøttsaus:

Stek kjøttdeig til den er gjennombrunet. Tilsett tomater på boks, HP saus og chiliolje. Gi et lite oppkok. Rør inn olivenoljen til slutt.  Smak til med salt og pepper. (Husk at det er salt i osten også)

 

Sett på stekovnen på 180 grader.Skivene drysser du med salt og lar ligge i 10 minutt. Dett er for å trekke ut vann. Skyll så av saltet og legg skivene ut på en bakepapirkledd rist eller stekeplate. Smelt 2 ss smør, som du pensler skivene med på den ene siden. Stek dem til du ser at de begynner å bli møre, ca 15-20 minutt. Snu så skivene og pensle med smør. Stekes ca 7 minutt. Følg med.

 

Legg kjøttfyllet på de nygrillede aubergineskivene, til slutt legger du på ost. Gratineres til fyllet er varmt/ osten er passelig gratinert, ca 20 min.

 

Hva er ketose?

Kroppen din bruker mat som drivstoff. Og kroppens foretrukne drivstoff er karbohydrater som brytes ned til sukker. Men den brenner også fett, selv om dette er en tyngre jobb. Hvis du spiser mat som har lite karbohydrater i seg, så MÅ kroppen finne annet drivstoff. Fett. Når kroppen din hovedsakelig bruker fett som energikilde (drivstoff) så sier vi at du er i ketose. (Ketogen mat/ ketose mat  er derfor mat som vil stimulere fettforbrenningen din) 

 

sandefjordssmør.jpg

Få maks fettforbrenning med ketose, unngå sult -Du kan spise deg mett på deilig mat- Og ketose tar bort søtsug. Få oppskrift på den beste blomkålrisen her, nydelig tilbehør som passer til stort sett alt. 

 

Ketose gjør det enkelt for deg å nå dine mål. Kroppen tærer av sitt eget fett uten at du får søtsug eller plages av sult. Det er verdens mest behagelige måte å gå ned i vekt på! Du kan spise deg mett og du vil føle deg opplagt og energisk!  Samtidig som du får en kropp som forbrenner fett med  Maks EFFEKT!

 

Kjersti Romsaas Sundby fikk resultater med ketose: "Det gikk så lett!"

kjersti romsaas sundby.jpg

Gikk ned over 20 kg: "Jeg er så utrolig fornøyd! Å bruke Vita Univers og å få medisinsk oppfølging av Dr. Hexebergs klinikk ga meg resultatene og tryggheten jeg trengte for å komme i mål. Jeg var bekymret for blant annet kolesterolet. Erik fulgte med på alle mine blodprøver og Vita Univers ga meg de praktiske rådene og oppskriftene slik at hverdagen med ny mat ble enkel- Og resultatene kom raskt: Den største motivasjonen var nok at det gikk så lett. Jeg nærmest satt i sofaen og spiste meg ned i vekt. I tillegg opplevde jeg jo alle helsegevinstene som kom som perler på en snor, som bedre søvnkvalitet og økt energi"

Kjersti gikk jevnlig til lege den første tiden for å måle blodtrykket, sjekke stoffskiftet, blodsukkeret og kolesterolnivået. Verdiene endret seg gradvis til det bedre. Hyppige halsbetennelser glimtet til med sitt fravær, og den vonde åreknuten på leggen ble nærmest helt borte, og gjorde plutselig ikke vondt lenger. HURRA!        
Kjersti,Jessheim 

lavkarbo mat ketose mat ketose kostplaner lavkarbo kostplaner ketoseguiden.jpg

 

Tips! Du kan gjerne spise middag til alle måltidene hvis du vil.Men hvis du spiser lavkarbobrød så er det pålegget du skal ha fokus på. Det er bedre med en skive med tre etasjer med pålegg enn 3 skiver med litt pålegg på. 

Du trenger altså ikke å forsake familiemiddagen. Med vår kunnskap vil du vite hvordan din tallerken kan bli minst like velsmakende og mettende, selv om du kanskje legger til noe ekstra grønt, og tar bort risen på din egen tallerken. Ingen vil bry seg nevneverdig. Det dine kjære vil bry seg om, er at de vil merke at du er gladere. At du har mer energi. Og de vil de se at det blir mindre av deg.

 

I Vita Univers har vi kostplaner, oppskrifter og kursartikler som passer for deg som vil få de kjappeste resultatene på en behagelig måte med ketose:


Benytt deg av vår UNIKE SOMMERKAMPANJE: FÅ 75% RABATT: 

Kun kr 99,-: Få Kostplaner, oppskrifter og nyttige kursartikler: 

 • Inkludert i  tillegg:
 • Vårt populære hefte med EGGFASTE: Regler og 19 lekre oppskrifter (Ord. pris kr 69,- ved separat kjøp)
 • JEGERDIETTEN: Regler og 3 kostplaner (Ord. pris kr 199,- ved separat kjøp)
 • Vi ser at mange av våre kunder ønsker tilgang til vår veiledningstjeneste i mer enn 1 uke. Derfor går medlemskapet over i et abonnement til kr 99,- pr uke. Ingen bindingstid- Si opp når du vil

Få en pangstart med maks ketose: