Ketose KICKstart

Ketose er en genial metode for å gå ned i vekt raskt, få maks fettforbrenning og miste søtsug. Retten du får oppskrift på her kan du fint spise når du spiser ketogent. Vær forberedt på å få en hang- up på denne du også: Aubergine Crush


 Liker du å kunne spise deg mett, spise ost, rømme, majones, meierismør og annen fet mat? Da passer ketose for deg. Vi har mange kostplaner og oppskrifter som passer for ketogen diett i vårt Vita Univers. Vi har også en bestselgende bok med tips, triks og kostplaner: ketose kickstart- en bok om ketogen diett. få max fettforbrenning og resultater raskest mulig.png

Noe for deg? Vår enkle bok "Ketose KICKSTART" gir deg tips, triks og kostplaner. Du kan du kjøpe den i bunnen av siden.

 

En lekker oppskrift på deilig ketose middag får du her: 

Vi har døpt den "Aubergine Crush".

(Fordi den er så lett å falle for)

 

auberinge crush 1, hva er ketose, ned i vekt ketose, ketogen diett.jpg

 

INGREDIENSER

 • 1 stk Aubergine
 • 100 g Ost (helst Cheddar)
 • 0.5 stk Hakkede tomater på boks
 • 1 ts HP saus
 • 1 ts Chili olje
 • 450 g Kjøttdeig
 • 2 ss Ghee/ smeltet smør til pensling
 • Ferske urter
 • Havsalt
 • Fersk grovkvernet pepper

aubergine crush 2, hva er ketose, ned i vekt med ketose, ketogen diett, maks fettforbrenning.jpg

 

SLIK GJØR DU

Kutt auberginen i  passe tynne skiver på ca 0,5 cm.  (Ringer eller på langs. Hvis du kutter på langs bør du få ca 6 skiver. Prøv å få tykkelsen på skivene jevne, hvis ikke vil noen brenne seg)

 

Lag Kjøttsaus:

Stek kjøttdeig til den er gjennombrunet. Tilsett tomater på boks, HP saus og chiliolje. Gi et lite oppkok. Rør inn olivenoljen til slutt.  Smak til med salt og pepper. (Husk at det er salt i osten også)

 

Sett på stekovnen på 180 grader.Skivene drysser du med salt og lar ligge i 10 minutt. Dett er for å trekke ut vann. Skyll så av saltet og legg skivene ut på en bakepapirkledd rist eller stekeplate. Smelt 2 ss smør, som du pensler skivene med på den ene siden. Stek dem til du ser at de begynner å bli møre, ca 15-20 minutt. Snu så skivene og pensle med smør. Stekes ca 7 minutt. Følg med.

 

Legg kjøttfyllet på de nygrillede aubergineskivene, til slutt legger du på ost. Gratineres til fyllet er varmt/ osten er passelig gratinert, ca 20 min.

 

Hva er ketose?

Kroppen din bruker mat som drivstoff. Og kroppens foretrukne drivstoff er karbohydrater som brytes ned til sukker. Men den brenner også fett, selv om dette er en tyngre jobb. Hvis du spiser mat som har lite karbohydrater i seg, så MÅ kroppen finne annet drivstoff. Fett. Når kroppen din hovedsakelig bruker fett som energikilde (drivstoff) så sier vi at du er i ketose. (Ketogen mat/ ketose mat  er derfor mat som vil stimulere fettforbrenningen din) 

 

sandefjordssmør.jpg

Få maks fettforbrenning med ketose, unngå sult -Du kan spise deg mett på deilig mat- Og ketose tar bort søtsug. Få oppskrift på den beste blomkålrisen her

 

Ketose gjør det enkelt for deg å nå dine mål. Kroppen tærer av sitt eget fett uten at du får søtsug eller plages av sult. Det er verdens mest behagelige måte å gå ned i vekt på! Du kan spise deg mett og du vil føle deg opplagt og energisk! I vårt lettleste ketoseguide "KICKSTART ketose" får du all informasjonen som du trenger. Gå ned i vekt på en av de aller sunneste måtene. Boka vår vil hjelpe deg å unngå fallgruvene, du får lekre oppskrifter, en god oversikt over metoden slik at du enkelt gjør alt riktig og du får de resultatene du ønsker deg. 

 

Opplev de raske resultatene med ketose du også.Vi kan love deg at du kan spise deg mett, og det er den beste maten! Samtidig som du får en kropp som forbrenner fett med  Maks EFFEKT!

mat collage 22.8..png
Tips! Du kan gjerne spise middag til alle måltidene hvis du vil.Men hvis du spiser lavkarbobrød så er det pålegget du skal ha fokus på. Det er bedre med en skive med tre etasjer med pålegg enn 3 skiver med litt pålegg på. 
Du trenger altså ikke å forsake familiemiddagen. Med vår kunnskap vil du vite hvordan din tallerken kan bli minst like velsmakende og mettende, selv om du kanskje legger til noe ekstra grønt, og tar bort risen på din egen tallerken. Ingen vil bry seg nevneverdig. Det dine kjære vil bry seg om, er at de vil merke at du er gladere. At du har mer energi. Og de vil de se at det blir mindre av deg.

 

 

Kjersti Romsaas Sundby fikk resultater med ketose: "Det gikk så lett!"

kjersti kollage.jpg
Den største motivasjonen var nok at det gikk så lett. Jeg nærmest satt i sofaen og spiste meg ned i vekt. I tillegg opplevde jeg jo alle helsegevinstene som kom som perler på en snor, som bedre søvnkvalitet og økt energi, sier Kjersti. Et nytt liv Hun gikk jevnlig til lege den første tiden for å måle blodtrykket, sjekke stoffskiftet, blodsukkeret og kolesterolnivået. Verdiene endret seg gradvis til det bedre. Hyppige halsbetennel- ser glimtet til med sitt fravær, og den vonde åreknuten på leggen ble nærmest helt borte, og gjorde plutselig ikke vondt lenger. HURRA!        
Kjersti,Jessheim 

 


Vil du lære hvordan du får maks fettforbrenning, går strikt lavkarbo litt trått, eller mangler du motivasjon? Vår besteselgende guide til ketose hjelper deg i gang!


Med vår bok vil du lære det som du trenger å vite om ketose, og hvordan du skal få resultater med ketose. Du får pålitelig informasjon og du slipper å søke nettet opp og ned. 

 

I vår lettleste ketosebok får du alt du trenger å vite:

 • Hvorfor ketose er en genial metode
 • Hva kan du spise i ketose
 • Ketose og bivirkninger
 • Hva slags resultater kan du forvente deg med ketose
 • hva som kan ødelegge en god ketose
 • hva kan du spise når du vil i ketose
 • Ketose kostplan

BONUS: Nå får du også med 1 EKSTRA  ketose meny /ketosekostplan

 

PS: I Vita Univers har vi mange kostholdsplaner og oppskrifter som gir deg ketose og som gjør at du ikke vil savne noe! Les mer om Vita Univers her: 

 

 

Ja takk.jpg