Kom i mål!

Dropp tanken på den vanlige slankekuren. Våre metoder gjør deg slank like raskt, gir deg sprudlende energi og en helserik kropp. Vi hjelper deg å nå dine mål.


 


collage google.jpg

 

I vårt online kursrom får du:

  • Ukentlig kostholdsplan/lavkarbo ukeplan
  • Et Lærerikt og spennende helsekurs 
  • oppskrifter uten sukker og mel
  • ukesmenyer, tracking  
  • +++

 

Spis deg mett på lekker mat, bli slankere, få energi og bli friskere!

 

Går hånda til munnen raskere enn hjernen kan tenke? Det vet jeg hvordan er...


før etter 2016.jpg

Hei! Jeg heter  Linn og jeg er  gründer av Vita Univers: 2009 /2016) Jeg har gått i ALLE fellene. Jeg vet hva det vil si å endre livsstil og hva som fungerer over tid.  

 

Jeg har en mastergrad i samfunnsvitenskap og skulle egentlig drevet med noe helt annet. Det var også planen. Fram til den dagen da jeg ENDELIG opplevde å få kontroll over kroppen min, jeg kunne mestre min egen vekt og jeg kunne la være å spise mat som jeg visste ødela for meg, både helse og vekt.  Jeg gikk ned 30 kg og fikk et nytt liv og en ny energi!  Min nye lidenskap ble dermed å hjelpe DEG til å oppleve det samme! Du kan sammen med meg og mitt sterke fagteam (Som jeg kaller for guruer) skal vi få deg i mål! 

 

PS: Er du en av de mange som sliter med søtsug?

I bunnen av siden kan du laste ned vår guide helt gratis: "Vinn over søtsuget". Få kontroll over søtsug med fokus på et stabilt blodsukker. Da trenger du ikke slankekurer. Hvis du vil ned i vekt så har vi metoder som fungerer og som gjør at du klarer å legge om livsstilen. Kun da klarer du å få varige resultater. Bli med i vårt univers!