Inspirasjon og matglede


Få vår guide helt gratis i bunnen av siden:"Vinn over søtsuget!":vinn over søtsuget  2.png

Vi hjelper deg med å endre livsstil slik at du blir mer fornøyd med deg selv. Vårt fokus er kunnskap, motivasjon og inspirasjon. Nydelig mat som gjør deg mett, gir deg energi og forhindrer søtsug. Det er ikke så vanskelig som du tror å få den vekta og livsstilen som du trives med. Vår nye tjeneste hjelper deg: 

  

Kostholdsplaner -Som passer for hele familien

Med vårt KICKSTART NÅ! program så får du tilgang til en fersk kostplan hver uke, så lenge du vil. Men det er ikke alt: Den første uka får du ikke bare tilgang til en karbohydrat redusert kostplan, du får en ketose kostplan, "Din guide til resultater" og "Kom i gang"

Du får også tilgang til hele vårt univers. 

Programmet koster KUN 399,- 

Hvis du vil få en fersk kostplan hver uke etter dette, så koster det KUN kr 99,- pr stk/ pr uke. - Med tilgang til vårt univers, hvor du blant annet finner  informasjon om søtningsmidler, oppskrifter og du får svar på vanlige spørsmål og svar.

Du kan enkelt si opp når du vil: Send "Stopp" til e- postadressen: stopp@vitaunivers.no

 

Vårt testpanel sier følgende om kostplanene våre:

  • Det er passelig mange retter i planen
  • Rettene er spennende og det er flere ting de har lyst til å lage 
  • Rettene er hverdagslige 

lavkarbo kostplan, livsstilsendring, ned i vekt raskt, maks fettforbrenning, ketosemat.png

 

 

Vi elsker mat. Og enkle oppskrifter..

..De som gir oss inspirasjon, glede, motivasjon og gode opplevelser. Som pirrer nysgjerrigheten og gjør at vi strekker oss bittelitt lengre på kjøkkenet. Vi synes ikke det er nødvendig å finne opp hjulet på nytt hver gang man skal lage mat. Selv om det er gøy å eksperimentere, tilpasse og prøve seg fram til personlige favoritter. Men da er det jo faktisk ekstra viktig med en solid og god oppskrift i bunnen, ikke sant?

Vi samler derfor sammen våre favorittoppskrifter til deg. Hver uke. Vi lager en ukentlig kostholdsplan som sendes deg på mail hver fredag. Du får ukesoversikt, fremgangsmåter og handleliste. Alt fra de beste blggene nettet har å by på. (Vel- Ihvertfall innenfor språkene vi klarer å oversette)

 

For det er jo så sykt mye digg å velge mellom, ikke sant? Men det tar tid å lete fram. Og å vite hva som faktisk ER godt. Så la oss hjelpe deg- Det koster så lite. Og skaper så mye inspirasjon og matglede!

 

chili gryte, ned i vekt med lavkarbo, hva er ketose, lavkarbo middag.jpg

Prøv vår lekre, enkle chiligryte som alle liker

 

Det er praktisk å ha noe å følge, man har lyst på gode tips til enkel og sunn mat. Du kan bruke våre kostholdsplaner til å få det lille puffet som gjør at du holder inspirasjonen for å leve sunt uken gjennom. Gjør  planlegging enkel og få gode alternativer til de vanlige rettene som du er redd du kommer til å savne. Steg for steg vil våre kostholdsplaner hjelpe deg med å leve sunnere i praksis, uten at det er særlig krevende.I tillegg er det utrolig god mat! Og selv om våre kostholdsplaner inneholder redusert mengde karbohydrater, så er de ikke ekstremt lave. Maten passer til hele familien, du trenger ikke å "drikke fløte og bare spise bacon" for å si det sånn. 

 

Hvis du søker inspirasjon, et kosthold som er lett å leve med for hele familien, om du ønsker å gå ned i vekt/ holde vekta eller ganske enkelt spise deg til energi og helse, ja da passer disse kostholdsplanene godt for deg, uten at du trenger noe ekstra. Hvis du vil et steg videre på veien mot et sunnere kosthold og bedre helse, så er dette ditt beste neste steg. 

lavkarbo, faste, ketose, paleo livsstilsendring, ned i vekt, collage

 

Hvem og hva er Vita Univers?

Vita Univers passer for deg som skal legge om livsstilen for første gang, for deg som vil ha hjelp til å holde motivasjonen oppe eller for deg som trenger hjelp til å skru kostholdet slik at du kan komme over stagneringer og hindringer som gjør at du ikke får progresjonen eller resultatene du jobber mot.  (Du kan lese mer om oss i bunnen av siden. ) 

 

linn collage.jpg

Jeg heter Linn og er gründer av Vita Univers. Her ser du meg - Før og nå

 

Vita Univers er ikke som alle de andre stedene hvor du kan få hjelp. Jeg har snublet flere ganger, noe jeg vet du kjenner deg godt igjen i. Har du kjent på at det føles like oppnåelig å gå ned i vekt, som at helvete fryser til is? Du har prøvd ALT og du tror ikke at du har viljestyrke nok? I Vita Univers lykkes vi sammen. Jeg har fått masse energi, pen hud og har mistet fett som tilsvarer 60 pakker med meierismør. Jeg vet hva som fungerer og jeg og mine guruer og meg er klare til å hjelpe deg!

Har du noensinne lurt på, slik jeg har. Hva det er som skaper denne forskjellen i folks liv?

At noen forblir tynne og andre selv om de tilsynelatende gjør akkurat det samme, krangler med vekta dag etter dag, slik jeg gjorde i mange år. Hvorfor er det så urettferdig?Hvorfor skal jeg kjenne utskeielsene mine på klærne bare jeg ser på en kanelbolle? Hvorfor kunne ikke jeg da jeg var stor få lov til å spise et kakestykke i full offentlighet uten å blir vurdert opp og i mente? ("Hun burde ikke spist den isen") 

Forskjellen ligger i hva den enkelte kan og hvordan denne kunnskapen brukes i hverdagen.

Uten å måtte gi opp god mat, og hyggelige sosiale sammenkomster.  Uten å måtte trene seg halvt i hjel. Uten å gå sulten og uten å drikke seg mett på vonde shakes. Du trenger ikke å forsake familiemiddagen. Med vår kunnskap vil du vite hvordan din tallerken kan bli minst like velsmakende og mettende, selv om du kanskje legger til noe ekstra grønt, og tar bort risen på din egen tallerken. Ingen vil bry seg nevneverdig. Det dine kjære vil bry seg om, er at de vil merke at du er gladere. Og at du har mer energi. Og hvis de ser deg uten klær, vel da vil de også se at det blir mindre av deg.