Velkommen

På denne siden kan kan du registrere deg på vårt kickstart kurs til spesialpris fordi du er pasient/ kunde til en av våre samarbeidspartnere.


 

Vil du oppleve friheten med å ikke ha søtsug/ matsug, spise deg mett, få masse energi og å være fornøyd med din egen kropp? Vårt online KICKSTART KURS med personlig oppfølging gir deg kunnskap, motivasjon og inspirasjon for hvordan du får resultater med mindre karbohydrater i kosten. 

 

Du får full tilgang til hele vårt univers i 8 uker, med oppskrifter, kostholdsplaner, motivasjonsverktøy med mer. I tillegg får du 2 bøker i posten: Ketose Kickstart" & "Den Søte Koseboka" "(Verdi kr 479,-) 

 

Ordinær pris:  kr 1499,-(187,- pr uke)  

Du får kurset til KUN kr 1199,- ved å registrere deg her: 

 knapp ja takk red.jpg

Hvor mye er fritiden din verd? 

Vi hjelper deg med å endre livsstil slik at du blir mer fornøyd med deg selv. Vårt fokus er kunnskap, motivasjon og inspirasjon. Nydelig mat som gjør deg mett, gir deg energi og forhindrer søtsug  gjør det enkelt å få den vekta (Og holde den!!)  som du trives med.

 

Du kan finne all slags informasjon på nett og i facebookgrupper. Men hvor mye er din tid verd? Betyr det noe for deg å få  alt samlet på en plass, få rask og pålitelig oppfølging i tillegg til kunnskap du kan stole på? Med vårt Kickstart helsekurs får du alt dette.  Du bruker ikke opp pågangsmotet og motivasjonen din på å lete. Da kan du bruke tid på blogger og facebookgrupper når du har lyst og overskudd. Til inspirasjon og kos. Du vil vite hva som er riktig og hva som er  feil informasjon.  Og ellers kan du bruke fritiden din på det du liker best, om det er å strikke, shoppe eller være i hagen. Du har tid til det. 

 

Vita Univers passer for deg som skal legge om livsstilen for første gang, for deg som vil ha hjelp til å holde motivasjonen oppe eller for deg som trenger hjelp til å skru kostholdet slik at du kan komme over stagneringer og hindringer som gjør at du ikke får progresjonen eller resultatene du jobber mot.  

lavkarbo, faste, ketose, paleo livsstilsendring, ned i vekt, collage

 

 

Hvem og hva er Vita Univers?

 

Bilde 186.jpg

linnselus copy.jpg

Jeg heter Linn og er gründer av Vita Univers. Her ser du meg - Før og nå

 

Med ketose kan du SPISE deg til MAX fettforbrenning. Her er en av mine mange favorittmåter å komme i ketose på:

ketose1.jpg2017-04-04 08.15.03.jpg

 Hjemmelagde karbonader på en seng av bernaise.....  og hjemmelagd mørk sjokolade med ekstra fett som stimulerer forbrenningen

 

Vita Univers er ikke som alle de andre stedene hvor du kan få hjelp. Jeg har snublet flere ganger, noe jeg vet du kjenner deg godt igjen i. Har du kjent på at det føles like oppnåelig å gå ned i vekt, som at helvete fryser til is? Du har prøvd ALT og du tror ikke at du har viljestyrke nok? I Vita Univers lykkes vi sammen. Jeg har fått masse energi, pen hud og har mistet fett som tilsvarer 60 pakker med meierismør. Jeg vet hva som fungerer og jeg og mine guruer og meg er klare til å hjelpe deg!

 

Har du noensinne lurt på, slik jeg har. Hva det er som skaper denne forskjellen i folks liv? At noen forblir tynne og andre selv om de tilsynelatende gjør akkurat det samme, krangler med vekta dag etter dag, slik jeg gjorde i mange år. Hvorfor er det så urettferdig?Hvorfor skal jeg kjenne utskeielsene mine på klærne bare jeg ser på en kanelbolle? Hvorfor kunne ikke jeg da jeg var stor få lov til å spise et kakestykke i full offentlighet uten å blir vurdert opp og i mente? ("Hun burde ikke spist den isen")

 aubergine krøsj, gratinert aubergine, Vita Univers.jpg

 

Forskjellen ligger i hva den enkelte kan og hvordan denne kunnskapen brukes i hverdagen. Uten å måtte gi opp god mat, og hyggelige sosiale sammenkomster.  Uten å måtte trene seg halvt i hjel. Uten å gå sulten og uten å drikke seg mett på vonde shakes. Du trenger ikke å forsake familiemiddagen. Med vår kunnskap vil du vite hvordan din tallerken kan bli minst like velsmakende og mettende, selv om du kanskje legger til noe ekstra grønt, og tar bort risen på din egen tallerken. Ingen vil bry seg nevneverdig. Det dine kjære vil bry seg om, er at de vil merke at du er gladere. Og at du har mer energi. Og hvis de ser deg uten klær, vel da vil de også se at det blir mindre av deg.

 

 paleo pavlova.jpg

           

VITA UNIVERS ER ET 8 UKERS KICKSTART KURS PÅ NETT...

hvor du lærer om hvordan du enklest mulig kan gjennomføre en livsstil med mindre karbohydrater i kosten

 

..hvor du også kan få personlig oppfølging

I vårt univers gir vi deg en enkel måte å få tak i kunnskap på, som ikke bare forteller deg om muligheter og alternativer, men som hjelper deg å velge hva som passer for deg, som hjelper deg videre når du står fast, og som hjelper deg opp på hesten igjen hvis du faller av. 

 

Vi gjør det enklere for deg å nå dine mål 

I kurset har vi samlet alt på en plass, så du slipper å bruke mange timer på å lete fram relevant kunnskap som du kan stole på. Du får også velutprøvde oppskrifter og kostholdsplaner, med mye mer. Men det er heller ikke for mye, og det er lett å finne fram.  Jeg kan også love deg at vi vil ta oss tid til DEG. Du forsaker ikke god mat, og å gå ned i vekt blir ikke like kostbart som en eksklusiv hobby, eller like tidkrevende som en fulltidsjobb. I Vita Univers snakker vi om effektive grep, vi snakker om våre feil og vi snakker om våre suksesser. Det er få ting her i verden som er like lukrative å investere i, som å investere i deg selv.

 

 

Ukentlige kursartikler og kostholdsplan med handleliste

Finn matretter som du liker. Våre kostholdsplaner er ment for inspirasjon, ikke noe du skal følge slavisk. Vår erfaring er at hvis du får servert en detaljert plan og du skal KUN holde deg til denne, så er det raskt å bli lei, men viktigst av alt er at du går glipp av viktig læring. Å lære å få mat som du liker og synes er praktisk å lage til å fungere i hverdagen er nøkkelen til å holde endringene over tid. Hvis du hopper over dette leddet og ikke husker på matgleden i det hele, vel da gjør du deg selv en bjørnetjeneste.Oppskriftene våre har utregnet makronæringsstoffer som karbohydrater, fett, protein og kalorier. 

ca 300 oppskrifter innen ketose, lavkarbo og paleo

For mange hjelper det å lage erstatninger som lavkarbobrød og ris av blomkål i stedet for de vanlige tingene som ris og poteter.  Men den største forskjellen for de fleste er å legge til ekstra fett i kosten. I hvert måltid skal du ha fett. Det kan være skummelt, men det er viktig for resultatene dine. Fett vil gjøre deg mett, og vil øke næringsopptaket i maten du spiser. La magen styre så godt du kan og koble ut hodet. Spis når du er sulten, til du er mett, hele tiden. Er du ikke sulten, så ikke spis. Sulten kan komme akutt, så ha gjerne med deg litt nødmat i veska når  du går ut. F .eks valnøtter og baby bel ost. 

 

Tips! Du kan gjerne spise middag til alle måltidene hvis du vil.Men hvis du spiser lavkarbobrød så er det pålegget du skal ha fokus på. Det er bedre med en skive med tre etasjer med pålegg enn 3 skiver med litt pålegg på. 

kokos panert kylling vita univers.jpg

Motivasjonsguide, tracking, skriv notater med mer

Vi hjelper deg med hvordan du kan skru tankesettet ditt. Det er ikke bare enkelt, tenk på hvor mange år du har tenkt "feil" og som fort medfører at man havner i en negativ motivasjonsspiral. Selv har jeg lett for å tenke "Søren, der spiste jeg feil, klarte ikke åholde meg unna kakestykket.. Da kan jeg like godt spise hele kaka.." Det blir som å miste telefonen i bakken - For så å HOPPE og skikkelig gruse den. Ikke sant? Vi har fokus på bevisstgjøring av negative, saboterende tanker og hvordan du skal tenke og handle for å unngå fallgruvene. I tillegg kan du skrive daglige notater, tracke utviklingen din og sette mål inne i vårt univers. 

 

Tips og trix

I tillegg til ukentlige artikler som vil gi deg kunnskapen du trenger, kan du når som helst enkelt finne informasjon om mattips og fremgangsmåter. Visste du for eksempel at du kan lage lefser og pizzabunn av blomkål? Dette kan du se videosnutter av hvordan du lager. Vi har også tips til hvordan du kan gjøre lunsjen enklere og oppskrifter som passer godt til matboksen. Vi vil hjelpe deg med å forenkle hverdagen, og konkrete tips for dette finner du også.

I tillegg får du kunnskap om hva du kan gjøre hvis du ikke merker resultater av endringene dine. Du får vårt hefte om eggfaste helt gratis, konkrete tips til hvordan du kan unngå søtsug med mer! 

 

Gjør et dypdykk med videoforedrag 

I seksjonen vår som heter "Dypdykk" kan du se lærerike og nyttige videoforedrag,se filmer eller høre podcast om viktige tema som vil være bra for helsen din. For eksempel så er det ikke slik at det er "Ett fett" bare det er fett du spiser. 

chiapudding blåbær.jpg

Få våre bøker til spesialpris

Vi har utgitt flere bøker med spennende tema. Noen er kun som e-bok, men "Den Søte Koseboka" med oppskrift på søte saker uten mel og sukker kan du få i posten. Her får du noen oppskrifter som er ekslusive for boka, og som du ikke finner i Vita Univers. Vår bestselger "Ketose KICKSTART" gir deg en kostholdsplan i tillegg til kunnskap som passer ekstra godt for deg som ikke får resultater med lavkarbo eller paleo. Den passer særlig godt for sukkeravhengige eller deg som har problemer med at porsjonene ikke begrenser seg med vanlig lavkarbo. Vi har også en bok som heter "Faste- Nøkkelen til helse" hvor du lærer hvorfor det er så sunt å faste, samt at du får flere fastemodeller å velge mellom som vil gi deg resultater. Det fins jo mange måter å faste på, ikke sant? Med vår Paleo KICKSTART får du en detaljert fremgangsmåte for hvordan du skal finne ut av hvilken mat du ikke tåler bra. 

 

Få svar på dine spørsmål eller få ekstra hjelp

Vi kan lage en skreddersydd plan sammen med deg, slik at den passer for deg. Vi har flere kostholdsveiledere (Eller guruer som vi kaller dem) i vårt univers som kan hjelpe deg. Vi har alle ulike angrepsvinkler og spesialfelt. Vi har ekspertise innen hva hele vår plattform er bygd opp rundt: Ketose, lavkarbo/ lchf, paleo og faste. 

Med en konsultasjon eller flere om du ønsker, vil vi hjelpe deg hele veien til mål. I tillegg kan du uten ekstra kostnad bare sende en mail, med hva du måtte lure på, om du trenger et ekstra tips eller hva det måtte være, så vil du få raskt svar. 

 

 

Er du klar å gjøre ditt livs investering for DIN helse?

Velg vår pakke som koster 3999,- Da får du ubegrenset personlig oppfølging og konsultasjoner i tillegg til vårt helsekurs. Du får også alle våre populære  e-bøker om ketose, søte oppskrifter uten sukker og mel, faste og paleo.

Hvis dette ikke passer for deg så prøv vårt KICKSTART helsekurs:

Da får du ukentlige kursartikler med kostholdsplan og handleliste. Du får tilgang til nesten 300 oppskrifter og du kan tracke utviklingen din daglig. Vi svarer også på mails og spørsmål som du måtte ha. Er du klar for å hjelp til å sette fokus? Vi hjelper deg med kunnskap, motivasjon og inspirasjon. Å nå dine mål blir lettere med oss. 

Med denne kampanjen koster helsekurset vårt 1299,- Det er du verdt.Hvis du etter en måned ikke ønsker å fullføre kurset, så er dette helt greit. Du kan fritt melde deg ut. Det er lett å melde seg ut. Det er lett å fortsette. Og det er dette som gir deg resultatene du vil ha. En riktig vekt for deg og masse energi. 

 

Du får full tilgang til hele vårt univers i 8 uker, med oppskrifter, kostholdsplaner, motivasjonsverktøy med mer. I tillegg får du 2 bøker i posten: Ketose Kickstart" & "Den Søte Koseboka" "(Verdi kr 479,-) 

 

Ordinær pris:  kr 1499,-(187,- pr uke)  

Du får kurset til KUN kr 1199,- ved å registrere deg her: 

 

knapp ja takk red.jpg

 

 

                                                                 

Kjersti Romsaas Sundby: det gikk så lett!

kjersti kollage.jpg
Den største motivasjonen var nok at det gikk så lett. Jeg nærmest satt i sofaen og spiste meg ned i vekt. I tillegg opplevde jeg jo alle helsegevinstene som kom som perler på en snor, som bedre søvnkvalitet og økt energi, sier Kjersti. Et nytt liv Hun gikk jevnlig til lege den første tiden for å måle blodtrykket, sjekke stoffskiftet, blodsukkeret og kolesterolnivået. Verdiene endret seg gradvis til det bedre. Hyppige halsbetennel- ser glimtet til med sitt fravær, og den vonde åreknuten på leggen ble nærmest helt borte, og gjorde plutselig ikke vondt lenger.       
Kjersti,Jessheim 

 

knapp ja takk red.jpg