Vi hjelper deg

Hipp hurra! Du har tatt et viktig steg på vei mot en en kropp som spiller på lag med deg.


På denne siden kan du laste ned vår guide "Vinn over søtsuget" Her vil du få både nyttig informasjon og gode oppskrifter. Kontroll over sug og et stabilt blodsukker er viktig i kampen for å få og holde en vekt du trives med, og er en utfordring for mange av oss. Derfor gir vi deg denne guiden. 

 

Vi gleder oss til å servere deg små og store gratis smakebiter av vårt univers! Et univers som er lagd for å hjelpe deg slik at du får inspirasjon og kunnskap til å leve sunnere. Få bedre helse, og gå ned i vekt hvis du har behov for det.

 

Er du utålmodig? Du kan laste ned guiden litt lengre nede på siden. Og jeg kan si deg- Det er bare glede deg, og handle inn ingredienser med det samme. Nå kan du nemlig ikke bare vinne over søtsuget på en behagelig måte, men du kan også kose deg med god samvittighet! 


 

 Men først:

Hvis du vil være sikker på at du mottar disse mailene framover, så bør du gjøre følgende: 

Dette er viktig. Så, vær så snill, ikke hopp over dette. Gjør disse enkle grepene nå, slik at epostene fra meg ikke «faller mellom sprekkene»:

1) Følg instruksjonene til epostsystemet ditt (gmail, outlook, hotmail osv) for å legge oss i kontaktlisten din. 

2) Hvis du bruker gmail, merk denne eposten som viktig, og dra den over i innboksen.

3) Lag en «Vita Univers» mappe i mailen din. Da kan du få full oversikt over alle tipsene og rådene du har fått også  ETTER at du har lest dem. 

STEG 2: Følg oss i sosiale medier

Bruk noen sekunder og trykk «Liker» for Vita  Univers på Facebook. Dette er det viktigste sosiale nettverket vi kommuniserer fra. Søk oss også opp på Instagram.

 

PS: Si gjerne hei: Du kan sende en mail til post@vitaunivers.no, eller ganske enkelt svare på nyhetsbrevene. 

 

...Har du ikke fått e-post fra oss? Sjekk din søppelpost/ spamfilter


Last ned denne guiden som vil hjelpe deg med å vinne kampen over søtsuget her: (Under guiden vil du se et lite utvalg av våre andre produkter og tjenester.)

vinn over søtsuget  2.png

 

LAST NED  

Jeg og fagekspertene i teamet mitt tar utgangspunkt i karbohydratredusert mat, slik at du vil få resultater, på både helse og vekt. 

linn collage.jpg

 

Jeg heter Linn og har gått ned 30 kg ved hjelp av å endre kosthold. 

Jeg har fått energi til å trimme, være en aktiv småbarnsmor, jobbe, og nyte tiden som er satt av til egentid, i stedet for å bare sove, slik jeg gjorde før. Jeg har fått et nytt liv!

I løpet av min reise har jeg gått i alle fellene som mulig er, jeg har hatt tilbakefall og jeg har manglet motivasjon for å gjøre nødvendige endringer og tilpasninger i perioder. Jeg vet hvordan det er. Og jeg vet at det er verd det! Og jeg vet også at god mat er livskvalitet, det samme er det å kunne spise seg mett. Og dette var med på å gjøre det mulig for meg å nå mine mål. I Vita Univers er mine erfaringer samlet, og jeg har et sterkt fagteam i ryggen.

 _Hei _-) Så fint for meg at dere ER !_ (9).png

 

Vil du ta en titt på flere av våre mange suksess historier? Ta en titt her :)