Anita Breivold


"I min alder er mye er preget av at tyngdekraften virker. Det meste synker og siger. Det frister med push-up og stay-up, hold-up og hold-in. Legger og lår er definitivt mer representative med strømper på. Huden har resignert hva ungdommelige spenst angår. Det som før hadde konturer som et liljeblad, minner etter hvert litt mer om et eikeblad…

 

Går det an å slippe å komme i overgangsalderen? Jeg tror det."

....


 linn, anita breivold, gunn karin sakariassen, fagteam i vitaunivers, kostholdsveiledning, ned i vekt med lavkarbo, ketose, livsstilsendring, spis deg frisk,  hva er ketose, lchf, faste, spis deg frisk frisk fra diabetes.jpg

Fra venstre: Gunn Karin Sakariassen, Linn Kristin Brænden og Anita Breivold - Klare til å hjelpe deg

 

Anita Breivold er en del av det sterke fagteamet til Vita Univers. Du kan lese flere av hennes kapitler fra boka i vårt Vita Univers, vårt  online undervisningsrom. Som medlem i vårt univers kan du også bestille konsultasjon med henne.  Hun har akkurat gitt ut en flott, fornøyelig og lærerik bok: "Helsevis - En bruksanvisning for bedre helse og for å beholde god helse. Denne anbefales på det sterkeste, og du kan kjøpe den direkte av henne ved å sende henne en mail: anita.breivold@hotmail.com

 

 

Vil du ta et viktig steg for deg selv og din helse? Gjør følgende:

Kjøp vårt KICKSTART NÅ! program. Programmet inneholder en ketose kostplan, en lavkarbo kostplan, "Kom i gang" og "Din guide til resultater" Programmet koster kr 399,- og gir deg tilgang til Vita Univers i en uke. 

Etter denne uka koster det kr 99,- å være med, for å fortsatt få 2 ukentlige kostplaner, gjøre søk i alle våre oppskrifter (Ca 300) med mer. Du kan når som helst si opp din tilgang, bare send en mail til stopp@vitaunivers.no

Da får du tilgang til fersk kostholdsplan hver uke, du kan i tillegg velge mellom 300 sunne oppskrifter med mindre karbohydrater, du kan tracke dine resultater og mye mer. 

 

 

I Vita Univers finner du hele 8 kapitler fra Anita.

"Kokosolje - Farlig eller sunt? JA", "De som bestemmer hvor fettet skal lagres", "Hurra for kolesterolet" , "Slankekurer virker ikke" med mer. 

 

kickstart fettforbrenning, kom i gang med lavkarbo, livsstilsenddring, ned i vekt raskt.png (1)

 

 

Boka "Helsevis" er på rett over 300 velfylte sider, og er delt inn i 3 hoveddeler:

Faktadel- Hva og Hvorfor, "Egne erfaringer fra vår virkelighet" og til slutt "Flere feite fakta og sursøte sammenhenger" Alt er forklart på en måte som er lett forståelig og underholdende på samme tid.

 

Anita har mange spennende kapitler som er nyttige for kvinner i alle aldre. Ikke bare tar hun opp tema som " Når barnet ikke vil spise", "Gode råd" og bedre råd- Når barn og ungdom blir tykke" men hun har hun også kapitler som handler om stoffskifte, kolesterol,insulinresistens, matintoleranse og betennelse i kroppen. "Frukt , fiber og fruktose- Er det til gagn eller besvær?" "Overgangsalder? Nei takk!" er to eksempler. 

 

Alle artiklene fra boka er basert på fakta og sammenhenger som er godt dokumenterte. ( Du finner referanse og kildeliste i boka) Den midterste delen av boka som heter "Egne erfaringer fra vår virkelighet". er spennende lesning om hvordan Anita har levd lavkarbo og hvordan hun har integrert det i dagligliv og familieliv, gjennom flere årtier. Hun skriver om hvordan mannen ble i overkant romslig, hvordan de har løst barneburstager, hybelliv, "mammamat" og turmat.  

 

Helsevis, collage,  Anita Breivold, fagekspert i Vita Univers.jpg

 

Hvem er Anita Breivold?

Anita er mor til to voksne jenter og har lang erfaring med hvordan man lever lavkarbo som en familie. Hun har praktisert lavkarbo i over 20 år og er langt over gjennomsnittet engasjert og nysgjerrig på temaet og har tillegnet seg mye kunnskap gjennom årene.  Hun har også utviklet mange populære oppskrifter.

 

I tillegg til å ha tatt blant annet lærerskole, Grunnfag idrett, Grunnfag biologi, har hun også Grunnleggende Ernæring I og II fra Atlantis Medisinske Høgskole. Hun jobber også som leirskolelærer og er svært glad i friluftsliv. Det er mat, natur og friluftsliv som er hovedingrediensene i forfatter Anitas liv, kombinert med familielivet. Hun er både fjellgeit og fiskemåke, bor i Lillesand, har mann, to voksne døtre og barnebarn. 

 Anita har en litt overutviklet interesse for sammenhengen mellom helse og kosthold, både hos barn, ungdom og voksne. Ord som fett, sukker, blodsukker, hormoner, fedme, diabetes, helse, livsstil og kosthold pirrer nysgjerrigheten hennes. Bøker og artikler med slike temaer står som skatter i bokhylla. Mye bakgrunnstoff innen denne sjangeren har ført til at familiens kosthold er preget av moderat lavkarbo.

 

Anita er matelsker, foredragsholder, kursholder og ernæringsskribent ved siden av jobben som leirskolelærer og svømmelærer. Utdanningsbagasjen består av lærerskole, grunnfag i idrett. i friluftsliv og biologi, samt grunnleggende ernæring ! og 2 fra Atlantis Medisinske Høgskole. 

Boka Helsevis tar på en lettfattelig og folkelig måte for seg sammenhengene mellom ulike plager, sykdommer, tilstander og vekt -Knyttet til det vi putter i munne av mat og drikke- og hvordan dette påvirker helsa. Det er rett og slett en bruksanvisning for bedre helse og for å beholde god helse. 

 

Kjøp vårt KICKSTART NÅ! program og få tilgang til mye nyttig materiell som vi er sikker på at du vil like, hvis du er opptatt av å spise på en helseriktig måte: