Gunn Karin Sakariassen

Gunn Karin Sakariassen er ernæringsterapeut, foredragsholder og forfatter av en rekke bestselgende bøker. Få hennes oppskrift på lekre ostekuler lengre nede på siden


Gunn-Karin Sakarissen er spesialist på lavkarbokost, så for deg med overvekt, type 2 diabetes eller som har  pre- diabetes, ta kontakt med henne. Hun kan hjelp deg.

Gunn-Karin er en ettertraktet foredragsholder og forfatter. Hun har jobbet som ernæringsterapeut i mange år, blant annet hos Dr. Fedon Lindberg.

Hun er utdannet naturopat og ernæringsterapeut fra Norsk Akademi for Naturmedisin og har videreutdannelse i funksjonell medisin fra Institute for Functional Medicin i Boston.

 

Hun har gitt ut en rekke bestselgende bøker, blant annet "Diabetesboka" og flere kokebøker, inkludert "Frisk med Lavkarbo - 100 oppskrifter" Sammen med Dr. Med. Sofie Hexeberg. I januar 2017 gir de to ut nok en ny bok sammen: "Nye lavkarbo for alle" Gunn Karin har også omfattende kunnskap om stoffskifteproblemer.

gunn karin sakariassen lavkarbo, stoffskifte 1, fagteam i vita univers.jpg

 

Gunn- Karin er en av bransjens dyktigste og mest erfarne damer og har selv erfaring med å spise seg symptomfri fra Ulcerøs kolitt, hun har hjulpet familier med barn som er overvektige helt ned i 4 års alderen. Et annet av hennes ekspertisefelt er diabetes 2 i tillegg til at hun har omfattende kunnskap og erfaring med fasting. 

symptomer på lavt stoffskifte, Gunn-Karin-Sakariassen- fagteam i vitaunivers, ekspert på lavkarbo, diabetes 2, overvekt hos barn, faste. Bestselgende forfatter.jpg

 

Les mer om vårt knallsterke fagteam her

 

Vil du ha kostholdsveiledning? Se her hvordan du kan bestille et tilbud på konsultasjon hos oss


En lekker oppskrift fra Gunn Karin Sakariassen og Dr. Med Sofie Hexeberg sin bok "Frisk med Lavkarbo 100 oppskrifter":

IMG_20170701_232511_317.jpg

(Bilde fra Vita Univers)

 

Ostekuler, 4 porsjoner

100 gram revet norzolaost

150 gram revet Jarsbergost

125 gram kremost med krydder

3 ss finhakket kruspersille

3 ss finhakket valnøtter

3 ss finhakket reddiker

 

Bland ostene til en fast og smidig masse. La den stå kjøik for den trilles ut til små kuler. rull noen av ostekulene i finhakket persille, noen i finhakkede valnøtter og noen i finhakkede reddiker. 

 

Prøv deg fram med andre oster, krydderurter og nøtter. 

 

- Jeg nyter gjerne disse sammen med våre RITZ/ tapaskjeks. Hilsen Linn/ (gründer & daglig leder)

tapaskjeks lavkarbo lchf, vita univers, ned i vekt raskt. livsstilsendring, kjeks uten gluten, kjeks lavkarbo, ritzkjeks.jpg

 


 

 

diabetes boka av Gunn Karin Sakariassen, en del av fagteamet i Vita Univers.jpg den praktiske diabetesboka av Gunn Karin Sakariassen, som er en del av fagteamet i Vita Univers.Livsstilsendring.jpg