Gunn-Karin Sakariassen

Gunn-Karin Sakariassen er ernæringsterapeut, foredragsholder og forfatter av en rekke bestselgende bøker. Nå er hun ute med en helt fersk, lekker kokebok sammen med Sofie Hexeberg: "Lavkarbo for alle"


 

tapaskjeks lavkarbo lchf, vita univers, ned i vekt raskt. livsstilsendring, kjeks uten gluten, kjeks lavkarbo, ritzkjeks.jpg (1)tapaskjeks lavkarbo lchf, vita univers, ned i vekt raskt. livsstilsendring, kjeks uten gluten, kjeks lavkarbo, ritzkjeks.jpg (1)

 Få oppskrift på lekre ostekuler fra superteamet Hexeberg og Sakariassen samt vår oppskrift på sunne "Ritzkjeks" lengre nede på siden

 

Gunn -Karin er en del av vårt fagteam som du kan bestille oppfølging fra. Hun er en ettertraktet foredragsholder og forfatter. Hun har jobbet som ernæringsterapeut i mange år, blant annet hos Dr. Fedon Lindberg.Gunn-Karin Sakarissen er spesialist på lavkarbokost, så du med overvekt, type 2 diabetes eller som har  pre- diabetes, vil ha stor nytte av en konsultasjon med henne. (Alle medlemmer i Vita Univers kan bestille konsultasjon med Gunn-Karin til kun kr 600,- pr samtale) 

 

Gunn- Karin er en av bransjens dyktigste og mest erfarne damer og har selv erfaring med å spise seg symptomfri fra Ulcerøs kolitt, Gunn- Karin har også omfattende kunnskap om stoffskifteproblemer. Hun har hjulpet familier med barn som er overvektige helt ned i 4 års alderen. Hun har i tillegg omfattende kunnskap og erfaring med fasting. 

 

Gunn- Karin er utdannet naturopat og ernæringsterapeut fra Norsk Akademi for Naturmedisin og har videreutdannelse i funksjonell medisin fra Institute for Functional Medicin i Boston. Hun har gitt ut en rekke bestselgende bøker, blant annet "Diabetesboka" og flere kokebøker, inkludert "Frisk med Lavkarbo - 100 oppskrifter" Sammen med Dr. Med. Sofie Hexeberg.

 

 

lavkarbo for alle, lavkarbo middag, kostholdsendring, mat som medisin.jpg (1)

 

Kjøp boken direkte fra Dr. Hexebergs Klinikk 

Etter stor etterspørsel har Gunn- Karin Sakariassen og Sofie Hexeberg gitt ut nok en bok sammen: "Lavkarbo for alle" 

 


Boka gir en god og enkel innføring i hvorfor lavkarbo er bra for helsen, du får hovedprinsippene for kostholdet godt forklart, forskjellen på moderat og streng lavkarbo, og lavkarbokosthold med individuell tilnærming. Hvis du eller noen du kjenner  trenger å overbevises om at lavkarbo ikke bare er mat med kremfløte og bacon, så er denne boka et ypperlig kjøp. 

 

Individuell tilnærming

Noe av det jeg liker best med boka er at i tillegg til at den forklarer hovedprinsippene for et lavkarbokosthold på en god måte, er at den også gir deg kunnskap om hvordan du kan spise lavkarbo med en individuell tilnærming. For eksempel hvis du har en autoimmun sykdom. Du får forslag til alternative produkter til vanlige meieriprodukter som passer inn i et lavkarbokosthold, og du får oppskrifter på hvordan du kan lage slik mat selv, som for eksempel kokos yoghurt. Du får også tips til hvordan du kan spise en vegetarisk lavkarbo og litt fermentert mat.

 

Mest av alt er det super gode oppskrifter

Hele 100 stk faktisk! Her er det masse godt å velge mellom med moderne og oppdaterte oppskrifter som ikke er vanskelige, og som vil gi deg ypperlig helse. Her får du blant annet ost av kokosmelk,blomkålrisotto med mer. Hvis du liker oppskriftene vi har i Vita Univers, kommer du garantert til å finne masse du liker i denne boka, med lavkarbo frokost og lunsj retter, deilig og sunn lavkarbo middag og dessert. Selv om oppskriftene ikke er kompliserte, inneholder boka også oppskrifter som er spennende for oss "lavkarbo veteraner" Som for eksempel et alternativ til parmesanost, eller oppskrift på hvordan du kan lage ditt eget kjøttpålegg.

Du får også oppskrifter på snacks og dessert. Smørstekt frukt med bær og kanel er nydelig. Boken har også en variant av en av våre aller mest populære kaker (Vi kaller den ofte bare for "Favorittkaken" Men den heter egentlig Gateau Marcel. Vår oppskrift på kaken finner du her (Vi har pyntet den med bær):

 

 Boka kan kjøpes direkte fra Dr. Hexebergs Klinikk her 

IMG_0689.jpg

Gateau Marcel: En lekker, mektig sjokoladekake som er enkel å lage, Gateau Marcel- Helt uten sukker og mel

 

 

gunn karin sakariassen lavkarbo, stoffskifte 1, fagteam i vita univers.jpg

  Vil du ha kostholdsveiledning? Se her hvordan du kan bestille et tilbud på konsultasjon hos oss

 

kostholdsendring, lavkarbo for alle, lavkarbo livsstilsendring, ned i vekt lavkarbo ketose

 

 

Lag denne lekre oppskriften fra Gunn Karin Sakariassen og Dr. Med Sofie Hexeberg sin bok "Frisk med Lavkarbo 100 oppskrifter":

 

IMG_20170701_232511_317.jpg

Bilde fra Vita Univers

 

Ostekuler, 4 porsjoner:

 • 100 gram revet norzolaost
 • 150 gram revet Jarsbergost
 • 125 gram kremost med krydder
 • 3 ss finhakket kruspersille
 • 3 ss finhakket valnøtter
 • 3 ss finhakket reddiker

 

Bland ostene til en fast og smidig masse. La den stå kjøik for den trilles ut til små kuler. rull noen av ostekulene i finhakket persille, noen i finhakkede valnøtter og noen i finhakkede reddiker. 

Prøv deg fram med andre oster, krydderurter og nøtter. 

 

tapaskjeks lavkarbo lchf, vita univers, ned i vekt raskt. livsstilsendring, kjeks uten gluten, kjeks lavkarbo, ritzkjeks.jpg

 "- Jeg spiser helst ostebollene på Linns RITZ/ tapaskjeks"

 

  

Vi hjelper deg med å endre livsstil på en effektiv og behagelig måte: 

 

caluna.png

 

Få maks resultater  som varer med vårt  KICKSTART NÅ! program. Det varer  i 1 uke og gir deg:

 

 • gratis oppstartssamtale og e-postoppfølging
 • nyttige kursartikler hver dag i en uke (Skrevet av fagfolk)
 • kostplaner for ulike metoder (Ketose, lavkarbo, paleo og faste)
 • oppskrifter med utregnet næringsinnhold
 • Spørsmål & Svar, tips & Triks, tracking 
 • e-hefter, måltidsplanlegger +++

De påfølgende modulene i Vita Univers koster kr 99,- pr uke.  Da får du blant annet nye kursartiker, ketose kostplan og lavkarbo kostplan hver uke.Vi har ingen bindingstid, og du kan si opp når du vil.

Få maks resultater som varer: