Eggfaste

Eggfaste er en effektiv og sunn slankekur. Det er ikke et opplegg du skal følge i ukesvis, men en diett du kan bruke for å booste resultatene dine eller komme raskt i gang. Eggfaste er gøy!


 

I Vita Univers får du EGGFASTE + Alt du trenger for en effektiv og behagelig  livsstilsendring. Erfaring og fagkunnskap hånd i hånd.

 

1 Vitaunivers ketose lavkarbo faste paleo.png

Vil du starte på din reise...

..men orker  ikke tanken på å "aldri skulle unne deg noe godt" hvis du vil gå ned i vekt, eller leve sunt?

Gjør som meg: Spis deg mett på lekker mat som gir deg maks fettforbrenning.

Kinderegget: Få energi, mist søtsug og få overskudd

Hilsen Linn, Daglig Leder & Gründer av Vita Univers

 

Benytt deg av vår kampanje: Få kostplaner, oppskrifter og kursartkler og mye mye mer! LEs mer i bunnen av siden

 

En eggfaste består av egg, ost og fett i et bestemt forhold:

Årsaken til at eggfaste er så effektivt er fordi du kommer i en knallgod ketose med et høyt fettinntak samtidig som at egg i seg selv metter godt. (Ketose betyr at du setter kroppen på maks fettforbrenning. Kroppen bruker fett og ketoner som energi i stedet for karbohydrater)

 

Med eggfasteheftet vårt vil du få prinsippene for eggfaste, samtidig som du vil lære kreative måter å blande egg og fett på, slik at du kan nyte en god (egge) kaffe latte, hjemmelagd pasta med en lekker saus, deilige eggesalater og pannekaker som du kommer til å elske.

Ostesuffle Vita Univers, str.jpg

Oste suffle kan nytes på eggfaste- Etter vår oppskrift

 

Visste du at egg er nesten et komplett næringsmiddel kun i seg selv? Det eneste egg mangler for å være et fullverdig næringsmiddel er c- Vitamin. Det er kjempesunt!

 egg faste kanel pannekake.jpg

 

Heldigvis har forskningen også avkreftet at du ikke får forhøyet kolesterol av egg. Ja, det er kolesterol i egg, men kroppen er et vidunderlig instrument. Kroppen kan nemlig lage kolesterol selv. Så hvis du spiser for lite av dette livsnødvendige stoffet, så vil kroppen din lage rikelig av dette selv. Hvis du spiser mye kolesterol gjennom mat, så vil kroppen redusere produksjonen sin. Så hvis du har et for høyt kolesterol, så er det ikke på grunn av egget. Det er på grunn av at du generelt sett spiser på en måte som kroppen din ikke tåler. 

 

coleslaw med egg, Vita Univers.jpg

Deilig eggesalat på ostechips- Kan fint nytes på eggfaste. Få hele 19 oppskrifter i vårt hefte "Eggfaste- Kom i gang!" 

 

Med våre oppskrifter vil du ikke oppleve fasten som kjedelig i det hele tatt. Egg er utrolig anvendelig, og du kan i tillegg spise ost og fett. Variasjonsmulighetene er nærmest uendelige.

fettkaffe oppskrift magic bullet coffee, mbc oppskrift, sunn kaffe verdens beste kaffe, fettforbrenningskaffe.jpg

Eggelatte, eller fettkaffe om du vil.. nasty navn på en deilig drikk som gir deg kanonbra energi!

 

Vårt hefte med Eggfaste inneholder 19 lekre oppskrifter slik at du kan variere fasten din uten å gå lei. Det kan lastes ned gratis i Vita Univers for våre medlemmer. Du kan også kjøpe det i bunnen av siden

 

Reglene for eggfaste er ganske enkle:

 

Spis egg:

Helst økologiske, men det er ikke et krav, men det er sunnere. Spis fett: Smør, majones, kokosolje og olivenolje. Velg kaldpressede typer eller sorter som er forsiktig raffinert. Delfiafett er ikke et godt produkt.

 

Spis ost:

Norvegia, Brie, Emmethaler, castello, parmesan osv. Men: Osten skal ha maks 1 gram karbo pr 100 gram vare. (Dvs: Ikke Tine Kremost (3 gram pr 100 gram vare) , Philadelphia ost (3,2 gram karbo og oppover) eller First Price smøreoster (2 gram pr 100 gramm)  Snøfrisk har 2 gram pr 100 gram)

 

 

I tillegg kan du spise:

  • Krydder og urter, kaffe og te
  • Du kan bruke litt stevia og Sukrin/ Tagatesse/ Sukrin Gold (Kan trigge søtsug/ appetitt)

 

Du kan ikke spise:

  • Du skal ikke spise «Fiber Husk» eller bakepulver, kakao
  • Ingen kunstige søtstoffer (Kan trigge søtsug/Appetitt)

 

For nyttige detaljer, gode tips og lekre oppskrifter, kan du kjøpe vårt rimelige EGGFASTE hefte. Du kan kjøpe det i bunnen av siden.

Vil du ha varige resultater?

Hvis du vil ha varige resultater så anbefaler vi deg å kombinere eggfaste med en sunn livsstil som både forsterker og hjelper deg med å holde resultatene. Vita Univers er en veiledningstjeneste på nett som gir deg alt du trenger: 

Ved å gi kroppen gode byggesteiner vil den bygge deg en sterk kropp som vil den vare lenge -Og du vil få økt livskvalitet. Vårt kosthold blir raskt en brikke i puslespillet som hjelper deg med å få kroppen over på DITT lag. Da får du energi- Og mister ekstra fett.

 ned i vekt med ketose ned i vekt med lavkarbo kostplan ketose kostplan faste livsstilsendring.png

I Vita Univers er mine erfaringer og kunnskap samlet

 

Jeg heter Linn og er gründer av Vita Univers. Det er mine bilder du ser over her. Jeg har gått ned 30 kg ved hjelp av å endre kosthold. Jeg har fått energi, penere hud og spist meg fri fra høyt blodtrykk og svingende blodsukker. Strekkmerkene får jeg ikke bort, men de har gått fra å være traktorspor til å være tråklet søm. Jeg har fått et nytt liv, og det er derfor jeg har lagd Vita Univers. Det er 12 år siden jeg oppdaget at det fins måter å få kroppen til å lystre på. Få den over på mitt lag. JA, det er raskt å gå ned- Derfor sier jeg at det er enkelt. Men det er likevel en vei å gå til en varig livsstilsendring og en stabil vekt over tid. Jeg har gått i alle fellene som mulig er, jeg har hatt tilbakefall og jeg har manglet motivasjon i perioder. Derfor pleier jeg å si at med oss så får du kart og kompass- Slik at DU får den raskeste veien til mål- Slik at du kan styre unna.

Jeg har et knallsterk fagteam og vi anbefales av stadig flere leger. Tips din lege om oss, du også. Mange tror at kunnskap=ekspertise. Men ekspertise er avhengig av erfaring for å få resultater. Det har vi. Både fra egen kropp og alle vi har hjulpet opp gjennom årene

 

 

Eva Høst Jensen, Kristiansand:

Det er bare helt supert, det jeg mottar fra dere. Og det holder min motivasjon oppe. Dessuten trenger man bare DERE, der ut! 👍 Dere er de beste, så; STÅ PÅ! 

Her får vi svar og hjelp, og i deres Univers, kan man finne lett frem 👍 Jeg har kikket litt på andre ting på nettet, før jeg kom til dere, og jeg kom aldri i gang, fordi det var bare rot....  Og jeg var enda mer i villrede ! Nei, her får man svar på sine spørsmål. Og man kan stole på rådgivningen. Jeg blir mer og mer glad i det universet dere har skapt 😊Hilsen en meget takknemlig Eva 😉

Les flere suksesshistorier her

 

Våre nøkkelord er: 

- Kunnskap, inspirasjon og motivasjon

- Fagkompetanse, erfaringskompetanse og rask hjelp

 

 

 

 

Vita Univers gir deg kart og kompass, slik at du kan ta den raskeste veien til mål. Mange tror at kunnskap=ekspertise. Men ekspertise er avhengig av erfaring for å få resultater. Det har vi. Både fra egen kropp og alle vi har hjulpet opp gjennom årene. Alt du trenger er å si JA. Vi hjelper deg resten av veien. Få alt du trenger samlet på en plass, et kosthold du trives med og som gir resultater er veien til mål- Det får du hos oss.

😋 🍳 😍

Er det på tide å vinne kampen? Du får kart og kompass, slik at du kan ta den raskeste veien til mål. Prøv vårt eggfastehefte og få en knall ketose med raske resultater til kun kr 69,-

- Eller benytt deg av vår supre kampanje, da er veien til varige resultater kortere: