En påskestrategi


En påskestrategi
View this email in your browser

Siste nytt i vårt univers

Vil du ta en titt i vår splitter nye lille, søte nettbutikk?
Ja, det vil jeg!

Siste nytt i universet

www.vitaunivers-butikk.no
Dette er adressen til vår søte, nye lille nettbutikk. Men du finner den også på facebooksiden vår. Da går du inn på VitaUnivers (siden vår, ikke gruppen) og trykker på fanen som heter "Products" - Og vips- Så kommer butikken opp.  Om du går inn her eller der, så kommer du til de samme varene: 

Vi har lagd noen pakker med ulike produkter som er praktiske og greie å ha eller/ og som er supersunne eller som vi rett og slett bare digger! Som for eksempel kaldpresset kokossmør og kokosolje.
Nå er det pakker (til en MEGET hyggelig pris) som er lagt ut, i tillegg til PDF pakker som kan lastes ned med en gang. Både "KICK- Start KIT"  og "Linns Søte kosebok" er selvfølgelig på plass. 

Linns Søte kosebok er for øvrig på tilbud til kun kr 59,- Jeg vil jo så gjerne at du skal lage deg litt sunne/ sunnere søtsaker i påska slik at du lettere kan unngå å havne på en kjempesmell. 

En dyr erfaring med billig sjokolade...
Det gjorde nemlig jeg i fjor. Gikk på en kjempesmell.  Sukk, altså! En så fæl sprekk har jeg ikke hatt siden jeg la om til et karbohydratredusert kosthold. Jeg var innom Rema 1000. Dessverre solgte de store sjokoladeplater til kr 20,- Jeg hadde på forhånd bestemt meg for at den fellen skulle jeg ikke gå i. Likevel smalt det. Jeg spiste opp 3 plater i løpet av en time. Etter dette har jeg ikke engang sett i retningen av sorten jeg spiste. Jeg vet at hvis jeg først har misbrukt en sort, så har jeg store problemer med å styre meg hvis jeg prøver å nyte kun en liten bit av den samme sorten igjen ved en senere anledning.

Jeg hadde nok ikke trodd at jeg noen gang skulle klare å spise slike mengder på så kort tid igjen. Jeg som har levd sunt i mange år nå! Vel. Det var nok et tegn på at jeg over lengre tid hadde vært for uforsiktig med kosten. Vektøkningen jeg hadde tilsier jo det samme. I år skal jeg være forberedt! Jeg skal lage meg sunn sjokolade som ikke er søt (kun søtet med stevia) slik at jeg ikke blir trigget til overspising, men jeg får likevel i meg de gode næringsstoffene fra den rå kakaoen. 
Hvis du vil lese mer om hvordan du kan lage din egen sjokolade så kan du trykke her: Rå sjokolade

Lag en slagplan!!
Bruk litt tid på å lage noe som du kan kose deg med som ikke gir deg dårlig samvittighet. Nettet er stappfullt av smekre oppskrifter hvis du ikke har lyst å få en fiks ferdig pakke som den søte koseboka. Da slipper du å bruke tid på å søke :D Bare husk at du bruker søtningsmidler som ikke påvirker blodsukkeret ditt og som er naturlige. Som f. eks Stevia og Tagatesse. (Du finner en egen pakke med søtnings som er på tilbud i den lille nettbutikken vår.)  

Viktigst av alt...
Faller du av? Kom deg opp på hesten igjen så fort du bare kan. Som vår nye, fantastiske blogger som jeg skal introdusere deg for om kort tid, sa til meg i dag: Mister du mobilen i bakken og skjermen sprekker? Ja, da kan du like godt trampe på den også til den er helt knust! -Men det ville du jo ikke gjort, ikke sant? Så ikke tro at det er ok å tenke sånn med kroppen din heller. Vær snill med deg selv!

Medlemstilbud: MCT Olje! 
Vil du kjøpe MCT olje fra Soma? Den er smaksløs, alltid flytende og er skikkelig flybensin. Den er lagd av kokos og har den flotte egenskapen at den ikke kan lagres som fett. Den kan kun brukes som energi! Jeg elsker denne olja.

Som en liten oppmerksomhet til deg, kjære medlem, kan du bestille en flaske MCT olje av meg til kun kr 180,- Inkludert frakt! (Vanlig pris på helsekost er kr 229,- pr flaske) 
(PS: Det er kun en flaske pr medlem, da jeg har et begrenset antall) Send adressen din til meg for å få dette tilbudet: linn@vitaunivers.no 


Ha en nydelig påske! Og hvis du bestiller noe i vår butikk innen utgangen av søndag, så skal jeg stå på hodet for at du skal få varene i posten før helligdagene! Klem fra Linn 

 

vitaunivers-butikk.no
Facebook
Facebook
Twitter
Twitter
Vita Univers
Vita Univers