Inspirasjon

Få inspirasjonspakken vår i bunnen av siden- Helt gratis i en begrenset periode.


Få artiklene i bunnen av siden: 

*Hvordan sette sammen et sunt måltid

* Minibok med 9 søte oppskrifter

*Oppskrift på en enkel og sunn energibar

* Motivasjonsbrev

* Motivasjonstips

 

 energibar.jpg

 

Det er høst og kanskje du også gru-gleder deg til rutiner og hverdagsliv igjen? Mange skal starte opp med trening men sliter med dørstokkmila? Eller er du ved godt mot? Mange går opp i vekt i løpet av sommeren. Noen går ned igjen bare ved å trene litt ekstra og ved å få inn normale rutiner igjen. Vi andre må gjøre noen større grep med kosten. For det er sant at trening er gram, kosthold er kilo. Hvis du sliter med å gå ned i gjen etter sommeren eller sliter generelt med å få kontroll over vekta så fins det heldigvis mange løsninger. Problemet er å velge. Hva passer for deg?

Hvis du liker å ha mye energi, liker å spise deg mett/ Ikke gå sulten, er glad i rømme, ost, kjøtt/fugl/ fisk/ egg og grønnsaker så passer vårt kosthold for deg.

 

vita.jpg

 

For mange frister det med en quick- fix med pulver. Enten alene eller i kombinasjon med litt mat og energibarer fra Nutrilett for eksempel. Dette er ikke å anbefale. Du holder liv i sukkertrollet, du forblir sulten og du spiser mat som ikke er naturlig. Du går kanskje raskt ned i vekt, men det er som regel alltid bare et tidsspørsmål før du er tilbake på startvekta- Hvis du er heldig. De fleste går opp enda mer, og den onde spiralen er i gang. Det er like enkelt å bruke vårt univers og du kan gå MINST like raskt. Vi er klare til å hjelpe deg! 

Hva får du i vårt univers?

Du vil få kunnskap, veiledning  og motivasjonen som du trenger for å endre livsstil. Det er jo det eneste som fungerer i lengden. Samtidig spiser du deg til bedre helse, du kan til og med spise deg frisk fra en rekke sykdommer og plager- Som f.eks Diabetes 2, Fibromyalgi med mer. Du vil også få energi! Hvordan skal du bygge en sunn og sterk kropp på søppel? Å spise naturlig mat med mindre karbohydrater er ikke bare et helsetiltak som gjør deg sunnere, men du vil også bli penere! Når kroppen får lov til å få den næringen som den trenger slik at hver celle i kroppen kan fungere optimalt- Ja, da vil det ses på utsiden også. Det handler ikke bare om kilo!

Vår Fornøydhetsgaranti gir deg pengene tilbake hvis du angrer

Det er ingen risiko ved å prøve vårt univers. 97% av alle våre kunder er kjempefornøyd med vårt univers,men hvis dette ikke skulle gjelde deg kan du ganske enkelt ta kontakt med oss innen 24 timer etter at du har betalt, så refunderer vi HELE beløpet til deg. Uten spørsmål.

Få tilgang til hele vårt univers med vårt KICK- ass Kurs. Registrer deg ved å trykke på bildet: 

kick start kurs.jpg

 

Hvis du har en kropp som nekter å lystre selv om du spiser få kalorier og trener masse, ja da er det MYE bedre å spise mat som får kroppen din med på laget. Med vårt kosthold trenger du ikke å tvinge kroppen til å spise av fettreservene sine, vi hjelper deg slik at den gjør det helt frivillig og det føles helt greit for deg. Det er ikke noe offer. Etter noen få dager er det faktisk tvert i mot! Du blomstrer! Huden vil bli bedre, du vil få massevis av overskudd og humøret blir strålende!  Ketose /ketogen diett vil gjøre alt dette for deg. Vi har mange oppskrifter som du kan bruke til hjelp og inspirasjon. Slik at du kan gjøre det på en ENKEL måte, du trenger ikke å stå på kjøkkenet hele dagen. 

 

Det høres flott ut, ikke sant? Og fristende. Men jeg vet godt hvordan det er når sukkertrollet RIVER i deg og du kan rett og slett ikke forstå at dette vil gjelde deg. Det vil det. Jeg er nemlig en ekstrem sukkerjunkie! (Jeg spiser GLATT over 0,5 kg sjokolade uten pause!!) Når dette funker for meg, så er jeg HELT overbevist om at det vil fungere for deg også. Du må bare komme over kneika på ca 3 dager.

 

Da blir det som å få friheten i gave! Du vil ikke lengre gå å tenke på hva du har i skapene, fins det NOE du kan unne deg i det hele tatt, hvor lenge skal du holde ut, også videre. Den nye friheten i tillegg til energien og at vekta går riktig vei, består i at du vil miste interessen for søtsaker. Alt vil ikke lengre dreie seg om mat og du slipper å føle at det hele er en daglig kamp om mat og kropp. Du vil nemlig slutte å bry deg om søtt. Kanskje vil du savne brød, pasta, poteter, sjokolade og kanelboller en liten stund, men det vil være helt overkommelig! Fjern disse matvarene og tenk på annen mat som du synes smaker godt. Ikke fall i erstatningsfella- prøv heller å tenke nytt. Dropp lavkarboknekkebrød og lavkarbokaker. Spis heller chiagrøt og lag sunn sjokolade som gir deg de gode lykkestoffene, men uten sukker. Og som ikke er så søt. Da blir du ikke trigget. Har du lyst på potetgull? Drikk et stort glass med vann og spis en neve (!EN ja..) med salte nøtter.

 

Sett deg kortsiktige mål. Tenk at du skal ta små steg, da blir det så mye lettere å klare det. Legg en liten plan for de neste dagene og sett i gang. Alle holder ut i 3 dager, ikke sant? Belønningen vil være stor! 

 

før og etter tricolor.jpg

 

Her ser du bilde av en av norges største sukkerjunkier- Det er jeg sikker på at jeg er!

 

Ketose er så sykt digg, men det må oppleves for at man skal forstå det. Lavkarbo og Paleo er også kjempe gode kosthold. Hvis ikke du rives i stykker av en kranglevoren kropp og har dårlig helse eller en kropp som NEKTER  å slippe på reservene, er dette fantastiske levesett som gir deg en SUPER helse. Mange tenker først og fremst på restriksjonene som en kostholdsendring medfører og de glemmer å tenke på alle de nye deilige smaksopplevelsene som står i kø og venter for den som er nysgjerrig og interessert. Rødbeter for eksempel, sellerirot, søtpotet og naturlig frukt. Paleo er en ren nytelsesdiett og er perfekt hvis du er litt matlei. Alle disse metodene deler vi raust med kunnskap og oppskrifter til i Vita Univers. Du får også hjelp til å velge metode. I tillegg får du lærerike og gøye videoer, tips & trix, kostholdsplaner/ ukesmenyer- Over 200 oppskrifter å velge mellom  i tillegg til nyttige og gode artikler som vil forklare deg på en god måte hvorfor denne maten er så bra for deg.

(Vi har også dyktige fageksperter med oss på laget, eller GURUER som vi liker å kalle dem. Pål Jåbekk er faglig ansvarlig og har vært med på  å utforme artiklene i kurset. I tillegg har vi flere dyktige eksperter innen både paleo, lavkarbo, fasting og ketose. Vi står alle klare til å hjelpe deg, hvis du har behov for det.)


 

Få tilgang til hele vårt univers med vårt KICK- ass Kurs. Registrer deg ved å trykke på bildet: 

kick start kurs.jpg

 

 

Det er lett å få kontakt med oss i Vita Univers, uansett hva det måtte gjelde. Send en sms til 91 86 06 35 eller send en mail til linn@vitaunivers.no 

 

Håper du føler deg litt inspirert allerede og at du liker vår inspirasjonspakke og finner den motiverende! Hilsen Linn & Co

rotgrønnsaker.jpg livsstilsendring

Skriv inn navn og e-post adressen din i skjemaet under her og du vil straks kunne laste ned INSPIRASJONSPAKKEN - HELT GRATIS i en begrenset periode: