MER fokus på motivasjon


 

Siste nytt i universet: Motivasjonsmanualen
Heisann! 
Denne uken får du ikke nye bloggposter å lese. Tiden går rett og slett litt for fort av og til, ikke sant? Av og til (Og altfor ofte) så kommer livet i veien, da tenker jeg særlig på kostholdsendringer. Og som i dette tilfelle, å skulle skrive en god bloggpost.  Men alle våre medlemmer og kursdeltagere kan likevel få noe å lese på! Den siste tiden har jeg brukt mye tid på å lage en artikkel om motivasjon. Artikkelen har blitt døpt til "Motivasjonsmanualen" og er på ca 14 sider. Jeg håper den inspirerer! Hvis du sender meg en tilbakemelding på hva du synes om den blir jeg evig takknemlig. (Motivasjonsmanualen finner du ved å trykke på "meny" øverst i høyre hjørne, når du er logget inn) 
Jeg har altså ikke ligget på latsiden! Jeg har også forbedret Vita Univers slik at alle som er nye medlemmer får en hyggelig e-post når ukens artikler er tilgjengelige. Jeg kommer til å legge til flere tips og hyppigere e-poster framover med gode tips, råd og oppskrifter, men foreløpig så er det altså når ukesartiklene i kurset slippes. ( Kurset varer i 8 uker)  
Hvis du som er abonnent (Ferdig med kurset) er litt lav på motivasjon, det er lenge siden du tok kurset, eller du ikke leste alle artiklene av en eller annen grunn og du ønsker å motta disse hyggelige mailene som hjelper deg å holde fokus, så svar på denne mailen, så ordner jeg dette for deg. 
Ofte er det nemlig ikke nødvendig med ny kunnskap for å komme igang igjen. Jeg har ofte lest om igjen mine favorittbøker når jeg kjenner at jeg trenger litt ekstra inspirasjon. Sten Sture Skaldeman er fortsatt min favoritt. (Vi har fortsatt tilbud på hans lekre kokebok til alle medlemmer og kursdeltagere til kun kr 69,- + frakt) 
Det er forresten fortsatt mulig å melde seg på vårt  e-postkurs helt gratis. Også her har vi tidligere upublisert materiell om motivasjon. For selv om det å få/ friske opp kunnskap er pri 1, så kommer du likevel ingen vei hvis du ikke klarer å gjennomføre endringer, ikke sant? Det er som å ha en FET bil i garasjen, men du har ingen mulighet til å få drivstoff på den. Du MÅ ha en viss grad av motivasjon. (Hvis du har lite kan vi gi deg personlig hjelp. Har du mer, kan du ta kursene våre på egenhånd)  
Om du er medlem, kursdeltager eller kun interessert i å være nyhetsbrevmottaker: La oss hjelpe deg - Meld deg på gratiskurset vårt da vel :) 
Ha en strålende helg, hilsen Linn & Co 

 

 

 

 

linn før og etter livsstilsendring slanking bedre helse kurs.jpg

Dette kurset passer for deg som ønsker å:

  • Leve sunnere
  • Få masse energi
  • Få god helse
  • Få en bedre vekt
  • Som trenger informasjon og  et lite spark bak: MOTIVASJON! 

 

Meld deg på vårt gratis e-post kurs som gir deg grunnleggende informasjon om hvordan du på enklest og best mulig måte kan spise deg til bedre helse og vekt. Ikke minst fokuserer vi på motivasjon, for hvilken verdi har vel kunnskap uten handling??

 

Kurset går over 5 dager og vil gi deg svar på:

 

- Hva er vårt kosthold/ Hva betyr det å spise ren og naturlig mat?

- Hvorfor er vårt kosthold sunt for deg?

- Hva kan du forvente av resultater?

- Motivasjon- Hvordan finne den og bruke den mot ditt mål? 

 

lavkarbo mat, lavkarbokurs, lavkarbo, livsstilsendringskurs.jpg

Del gjerne denne siden med en venn!

MELD DEG PÅ-  Du har jo INGENTING å tape, ikke sant? 

 

PS: Vi tror på karma! Vi deler raust i sosiale medier, på nyhetsbrev, på facebook, instagram og i vårt bloggkollektiv. Den sikreste måten å få med seg alt vi publiserer er å ta vårt gratis kurs, fordi du da står på vår e-postliste etterpå. 

 

 

linns 911 energybar livsstilsendring sukkerfri sunn glutenfri kurs lavkarbo helse.jpg

 

GULLBAR: Linns "911 Energybar" 

 

Kjersti Romsaas Sundby og Linn Kristin Brænden- slankecoach, Vita Univers, mindre.jpg

Kjersti gikk ned 30 kg på 5 måneder! Her er vi i Norsk Ukeblad

 

Meld deg på vårt kurs her, du får det helt GRATIS: