14 dager med vannfaste

Les våre spennende artikler om hvordan du kan spise og faste deg smertefri og/ eller ned i vekt.Vi har omfattende erfaring med faste.


I Vita Univers får du kunnskap om hvordan du kan bruke faste som en nøkkel til en stabil vekt og din beste helse. Erfaring og fagkunnskap hånd i hånd.

 

1 Vitaunivers ketose lavkarbo faste paleo.png

Vil du starte på din reise...

..men orker  ikke tanken på å "aldri skulle unne deg noe godt" hvis du vil gå ned i vekt, eller leve sunt?

Gjør som meg: Legg inn faste i livet ditt, spis deg mett på lekker mat som gir deg maks fettforbrenning.

Kinderegget: Få energi, mist søtsug og få overskudd, Hilsen Linn, Daglig Leder & Gründer av Vita Univers

 

Benytt deg av vår sommerkampanje! Få tilgang til Vita Univers, vår veiledningstjeneste til 75% Rabatt: Du betaler KUN kr 99,- Les mer her

 

MEN FØRST:
Du ville aldri latt en 5 åring håndtere en svivende motorsag på egenhånd, ikke sant? Sett deg inn i temaet før du går i gang. Langvarige vannfaster er IKKE for alle!

 

ADVARSEL: Hvis ikke du har tilstrekkelig kroppsfett å miste, så vil kroppen tære på indre organer og muskler i stedet. Her fins det tegn å se etter, men da må du jo ha kunnskapen. Helst bør du få oppfølging av kompetente fagfolk som har erfaring med lange vannfaster, i tillegg til at du har tatt blodprøver hos din fastlege i forkant. Vi samarbeider med Dr. Hexebergs Klinikk, som kan gi deg den medisinske oppfølgingen som du trenger, i tillegg kan vårt sterke fagteam hjelpe deg med ulike varianter av faste. Vi har også utgitt en lettlest bok hvor du får alt du trenger å vite om fasting. Det er en e-bok til kun kr 179,- Du finner den i bunnen av denne siden.


Faste er KUN for friske personer, over 18 år.

Når det er sagt....

vannfaste3.jpg

Vi i Vita Univers digger faste. Det er en sunn investering i din egen helse. Du kan bruke faste som slankekur, men det beste med fasten er at du renser og helbreder kroppen. 

 

Når du vannfaster så vil huden stramme seg opp, du mister arrvev, pigmentflekker  og føflekker. kroppen vil bruke dårlige celledeler som energi så du kan si at kroppen spiser deg friskere. Hvis du opplever at du har levd sunt, men du reagerer mer og mer på ulike mattyper som du har tålt bra før, så vil en vannfaste hjelpe med å nullstille deg. 

  

Vi har lagd en egen lettlest liten bok om faste hvor du lærer det du trenger å vite. Denne boken er en kombinasjon av kunnskap fra en ekstremt dyktig faste lege, Dr. Jason Fung, samt subjektive erfaringer. Den koster kun kr 179,- og gir deg kunnskapen du trenger for å gjennomføre en forsvarlig faste. 

 

Du kan finne mange interessante foredrag på You Tube med Dr. Jason Fung eller du kan bestille en av bøkene hans, hvis ikke du vil ta snarveien med boka vår. Boka til Dr. Jason Fung heter "The complete guide to fasting" og er skrevet sammen med lavkarbo guruen Jimmy Moore. (Utgitt i 2016 på Victory Belt Publishing)


 

Da jeg gjennomførte en 14 dagers vannfaste skjedde alt som jeg har beskrevet over, med meg.

Etter å ha levd på en lavkarbo meny og ketogen diett i flere år, opplevde jeg at fra å kunne ha litt "lavkarbo kos" hver helg, jeg kunne fråtse i ost og kremfløte, så var det gradvis stopp. Vekta begynte å gå opp igjen, selv om jeg gjorde alt riktig. Vannfaste og en aktiv praktisering av ulike typer faste i ett år, nullstilte meg. Plutselig kunne jeg spise fritt. Å spise lavkarbo mat på en sunn måte, kunne derfor bli et valg., og ikke en måte jeg MÅTTE spise på for å holde vekta. (Og som du skjønner, uansett ikke fungerte)  Å spise en steinalder diett med litt meieriprodukter, altså en sunn lavkarbo meny, ble et valg jeg gladelig kunne ta. Et valg jeg tok fordi jeg ønsker å gi kroppen min gode byggesteiner, slik at jeg kan holde meg frisk, og holde en normal og stabil vekt. 

 

Denne prosessen med å finne ut hvor du er, og hva som kan hjelpe deg med å få resultater, kan du lese mer om i vår "Guide til Resultater." Denne guiden er en del av vårt KICKSTART NÅ! program som du kan lese mer om i bunnen av siden.

før og etter ketose, ned i vekt med lavkarbo

Jeg heter Linn og er gründer av Vita Univers. Min reise har vært lang og kronglete, og jeg har prøvd alt. Jeg startet min livsstilsreise i 2005. Nå har jeg lært, og denne kunnskapen har jeg samlet i mitt Vita Univers. Her har jeg også samlet noen av landets dyktigste til vårt fagteam.  Jeg har fått et nytt liv og en bedre helse med blant annet faste.

 


 

Her har du linker til de ulike artiklene: 

 

 

 

 

 

 

 

faste nøkkelen til helse- ulike typer faste.png

Du kan kjøpe vår e-bok med ulike fastemodeller og få kunnskapen du trenger for å gjennomføre en forsvarlig faste i bunnen av siden

Føler du at du har prøvd alt?

Du beveger deg mer,du spiser mindre, spiser smartere, mer fett, mindre karbohydrater osv. Likevel så får du ikke resultatene du ønsker deg? Løsningen kan virke litt skummel, men når du først er i gang så kommer du til å undres hvorfor du ikke gjorde dette i utgangspunktet. Er du klar til å få det til? 

 

FASTE + SUNN LAVKARBO = OPTIMAL HELSE

Ved å gi kroppen gode byggesteiner vil den bygge deg en sterk kropp som vil den vare lenge -Og du vil få økt livskvalitet. Vårt kosthold blir raskt en brikke i puslespillet som hjelper deg med å få kroppen over på DITT lag. Da får du energi- Og mister ekstra fett.

 ned i vekt med ketose ned i vekt med lavkarbo kostplan ketose kostplan faste livsstilsendring.png

I Vita Univers er mine erfaringer og kunnskap samlet

 

Jeg heter Linn og er gründer av Vita Univers. Det er mine bilder du ser over her. Jeg har gått ned 30 kg ved hjelp av å endre kosthold. Jeg har fått energi, penere hud og spist meg fri fra høyt blodtrykk og svingende blodsukker. Strekkmerkene får jeg ikke bort, men de har gått fra å være traktorspor til å være tråklet søm. Jeg har fått et nytt liv, og det er derfor jeg har lagd Vita Univers. Det er 12 år siden jeg oppdaget at det fins måter å få kroppen til å lystre på. Få den over på mitt lag. JA, det er raskt å gå ned- Derfor sier jeg at det er enkelt. Men det er likevel en vei å gå til en varig livsstilsendring og en stabil vekt over tid. Jeg har gått i alle fellene som mulig er, jeg har hatt tilbakefall og jeg har manglet motivasjon i perioder. Derfor pleier jeg å si at med oss så får du kart og kompass- Slik at DU får den raskeste veien til mål- Slik at du kan styre unna.

Jeg har et knallsterk fagteam og vi anbefales av stadig flere leger, blant annet Dr. Hexebergs Klinikk. (Tips din lege om oss, du også.) Mange tror at kunnskap=ekspertise. Men ekspertise er avhengig av erfaring for å få resultater. Det har vi. Både fra egen kropp og alle vi har hjulpet opp gjennom årene

 

Våre nøkkelord er: 

- Kunnskap, inspirasjon og motivasjon

- Fagkompetanse, erfaringskompetanse og rask hjelp

 

Er det på tide å vinne kampen? Vi hjelper deg med å bytte sirkel: Du får kart og kompass, slik at du kan ta den raskeste veien til mål.

vitaunivers ketose-dietten kostplan lavkarbo faste steinalderdiett 8.6..png

 

Les mer om oss og hva vi tilbyr :