Våre TOPP 5 energibarer

.. som gir sunn energi og et stabilt blodsukker


 Kostplaner ketose lavkarbo faste paleo livsstilsendring.png

 I Vita Univers får du alt du trenger for en effektiv og behagelig  livsstilsendring. Erfaring og fagkunnskap hånd i hånd. Se hva vi tilbyr av ulike program, oppfølgingsmuligheter, kostplaner, bøker med mer

 

 

Her får du gode tips til sunne energibarer,kollagenbarer og snacks som gir deg energi og som du kan nyte med god samvittighet. Alt uten sukker, mel og tilsetningsstoffer:

 

Oppskrift på lekre proteinbarer med kollagen uten melkeprotein 

 

kollagenbarer 1 vita univers.jpg

Det er mange gode grunner til hvorfor du mer enn gjerne kan bruke både kollagen og gelatin i kostholdet ditt. Ikke bare er dette protein som kan erstatte kjøtt, men det kan være med på å gi metthetsfølelse, styrke negler og hår- Og forebygge rynker!- På samme måte som gelatin. 

 

Energinøttebar 

energibar ned i vekt, energibar paleo, energibar uten sukker, energibar lavkarbo, energibar vegan.jpg

Disse energibarene er rike på sunne fettsyrer fra nøtter. Du bestemmer selv hvor søte du vil ha dem. Med ekstra søtning blir de god lavkarbo snacks i stedet for et rask mellom måltid. 

 

 

Rå, mye energikuler med honning og chia

2017-02-16 09.12.00.jpg

 

Disse energikulene smaker helt nydelig. De er mye sunnere enn ferdigkjøpte energibarer, og inneholder bare naturlige ingredienser. Akkurat denne oppskriften inneholder honning. Honning er med på å gi dem en karakteristisk smak og konsistens, men det betyr også at de ikke er like blodsukker vennlige som våre andre oppskrifter. Hvis du vil ha dem enda sunnere kan du erstatte honningen med fibersirup.

 

Bounty!

Bounty Linn.jpg

Bounty er deilige biter med mild kokossmak som de fleste liker, og dyppet i mørk sjokolade. Disse kan brukes som energibarer, da de inneholder sunt kokosfett som gir deg rask energi for hode og kropp. 

 

Bar i hjerter - Av Anita Breivold

bar i hjerter, energibar, vita univers, lavkarbo oppskrifter, lavkarbokurs.jpg

Disse lekre energihjertene er knallgode på smak, og gir litt å tygge på. Her får du mange sunne næringsstoffer i hver bit. 

 

Bon Apetit :)