Linn Spets samlede bloggposter

Her kan du laste ned Linn Spets' samlede bloggposter i en fin pdfbok til 1kr,- i en kort periode. (Helt i bunnen av siden)


Linn Spets er utdannet fra Bjørknes Høyskole med en bachelor i ernæringsfysiologi (2014). Nå jobber hun med en master i samfunnsernæring på HiOA:

"Jeg er brennende interessert i naturlig menneskemat og har en holistisk tilnærming til mat og helse som også inkluderer miljøhensyn, dyrevelferd og en symbiose med naturen. Jeg liker å se på mennesket og mat fra et evolusjonært perspektiv og syns både paleokosthold og tradisjonskost er kjempespennende. I tillegg er jeg fan av forfotløping og naturlig bevegelsestrening.

  

I 2012 ble jeg syk og fikk diagnosene ME og irritabel tarm (IBS) men etter flere ekspertvurderinger og egen eksperimentering med mat har jeg klart å spise meg helt fri fra symptomene fra både ME og IBS. Jeg vil gjerne bruke min erfaring og kunnskap til å hjelpe deg med dine plager; om det er slapphet og utmattelse, magetrøbbel, sukkeravhengighet, betennelse eller annen ubalanse i kroppen, som overvekt.

 

Jeg er opptatt av at vi alle fungerer forskjellig mentalt, har ulike behov og en ulik hverdag. Derfor vil jeg hjelpe deg som individ med å finne en løsning som fungerer for deg på alle plan. Sammen skal vi finne din egen nøkkel til suksess!"

 

Du får blant annet:

Lekre paleooppskrifter på en sunn og lekker paleo pavlova kake (Altså uten meieriprodukter) :

paleo pavlova.jpg linn spets

 

Oppskrift på søtsure gelebiter:

småsure bringebær biter linn spets vita univers.jpg

...leverpostei og mye annet godt.

 

I tillegg får du hennes nyttige og motiverende innlegg om hvordan du kan finne motivasjon, hvordan du bør spise og hvordan du kan få best mulig fremgang med et sunt kosthold. Benytt denne sjansen til å få denne flotte boka til kr 1,-  i en kort periode. Last ned til KUN kr 1 i bunnen av siden:

 

 Linn Spets, bloggposter.jpgLinn Spets, bloggposter.jpg

 

Se alle våre bøker og kurs ved å trykke på den grønne knappen, blant annet vår bestselger "Ketose Kickstart "og "Paleo Kicckstart" :