Linn Spets

Linn Spets er en del av Vita Univers fagteam. Alle våre medlemmer kan bestille time hos henne for å få ekstra hjelp og motivasjon.


Hei! Jeg heter Linn og jeg er utdannet fra Bjørknes Høyskole med en bachelor i ernæringsfysiologi. Jeg har også en master i samfunnsernæring på HiOA og jobber som Frisklivsveileder i Lenvik Kommune. 
Linn spets vita unviers guru 2.jpg
Linn har bidratt med sin fagkunnskap og som kunde av oss vil du også nyte godt av hennes kunnskap og formidlingsevne
Jeg er brennende interessert i naturlig menneskemat og har en holistisk tilnærming til mat og helse som også inkluderer miljøhensyn, dyrevelferd og en symbiose med naturen. Jeg liker å se på mennesket og mat fra et evolusjonært perspektiv og syns både paleokosthold og tradisjonskost er kjempespennende. I tillegg er jeg fan av forfotløping og naturlig bevegelsestrening.

  

I 2012 ble jeg syk og fikk diagnosene ME og irritabel tarm (IBS) men etter flere ekspertvurderinger og egen eksperimentering med mat har jeg klart å spise meg helt fri fra symptomene fra både ME og IBS. Jeg vil gjerne bruke min erfaring og kunnskap til å hjelpe deg med dine plager; om det er slapphet og utmattelse, magetrøbbel, sukkeravhengighet, betennelse eller annen ubalanse i kroppen, som overvekt.

 

Jeg er opptatt av at vi alle fungerer forskjellig mentalt, har ulike behov og en ulik hverdag. Derfor vil jeg hjelpe deg som individ med å finne en løsning som fungerer for deg på alle plan. Sammen skal vi finne din egen nøkkel til suksess!