Hva er vår metode og hvorfor virker den?


Mat og helse er to sider av samme sak.

God helse handler ikke bare om vekt og overvekt. Det handler om energi, være frisk og å være i stand til å leve det livet man ønsker seg. 

Vi er alle enige i at forbruket av sukker må ned. Vår erfaring er at et karbohydratredusert kosthold gjør det lettere å kutte ut søtt, suget forsvinner eller reduseres kraftig. Etter en tid med naturlig mat og uten halvfabrikata vil søtt og saltsmak forsterkes. Ikke bare tilsetter du mindre, men du har allerede kuttet ut bort i mot 70 % av saltinntaket ditt ved å fjerne ferdigmat fra kosten. Ved å droppe tilsatt sukker og mest mulig stivelsesrik mat, samtidig som du lager maten din selv, vil du få bedre helse. Det er også en rekke andre helsegevinster som du oppnår ved å kutte ut ferdigmat og halvfabrikata, men det skal vi ikke komme inn på akkurat nå, det viktigste du bør huske om akkurat dette er at ved å kutte ut denne type mat vil du mye lettere unngå cravings, søtsug og falsk appetitt. Det høres ut som en god start, ikke sant? 

 

Hva er bra mat?

  • Ikke spis mat som din bestemor ikke ville gjenkjent som mat.
  • Mat dør og råtner. Hvis ikke, er det ikke mat. 
  • Mat har korte eller ingen ingredienslister. 

 

 

Spis naturlig, sunn mat

Vanlige matvarer i vårt kosthold er fisk, fugl, skalldyr, kjøtt, egg, fete og usukrede meieriprodukter, grønnsaker (helst de som vokser over bakken) urter, ekte majones, oliven,- kokos,- og rapsolje, litt bær, nøtter og frø, og eventuelt litt kornprodukter. Frukt, belgfrukter og potet kan man spise hvis man tåler dette, men det er ikke egnet for dem som vil gå ned i vekt. Du kan også spise naturlig søtningsstoff som ikke påvirker blodsukkeret og litt mørk sjokolade, men hold det til fest!

 lavkarbo mat, lavkarbokurs, lavkarbo, livsstilsendringskurs.jpg

Er det lavkarbo?

Lavkarbo kan være et forvirrende begrep, fordi de utallige lavkarbometodene fremstår i så mange forskjellige varianter. Lavkarbo er et begrep som rommer alle kostholdsretninger som innebærer å spise mindre karbohydrater. Men dette sier jo ikke så mye. Man kan spise EKSTREMT ulikt selv om man spiser mindre karbohydrater!

I løpet av dete kurset vil du lære å sette sammen et måltid på riktig vis. Du vil få et et flott utgangspunkt for å spise sunt og gå ned i vekt samtidig som du kan  kose deg med verdens beste samvittighet.  Et skikkelig kinderegg, ikke sant? Mat og helse er to sider av samme sak.

 

Hva er egentlig greia med mindre karbohydrater?

Det handler ikke om å telle karbohydrater. Årsaken til at mange gjør det er fordi det gir de en pekepinn på hvor mye sukker du får i omløp i kroppen. Veldig enkelt sagt så brytes karbohydrater ned til sukker i kroppen din. Men alle karbohydrater er ikke like, de brytes ikke ned like raskt og noen er genuint sunne mens andre er skadelige for deg. Det er derfor ikke slik at alle karbohydrater skal unngås for en hver pris og at de bør skys som pesten.  Å bare telle karbohydrater og dermed tro at du automatisk lever sunt blir derfor feil og hvis du trodde det var slik bør du følge ekstra godt med på dette kurset! 

 

 

Faktisk kan du kalle vår metode for en hormonstyrt helsereise

Blodet ditt trenger til enhver tid 5 gram med sukker for å opprettholde alle funksjonene i kroppen din. Disse 2,5 sukkerbitene som disse 5 grammene tilsvarer, kan kroppen selv lage. Du trenger altså ikke sukker/ karbohydrater for å overleve. Vi sier som sagt  ikke at du ikke kan spise noen karbohydrater, Men vit at jo mer lettfordøyelige karbohydrater du spiser, jo mer stiger insulinproduksjonen og blodsukkeret ditt.  Insulin er et hormon som har betydning for vekta di og du ønsker å unngå et høyt blodsukker:

 

Jo høyere blodsukker du har (sukker i blodet) jo mer insulin må kroppen frigjør for å senke det. Insulin er et av hormonene som har betydning for vekta di. Insulin har som hovedoppgave å transportere sukker/ glukose inn i cellene. Her brukes den som energi. Men: Hvis cellene er fulle (Fordi du allerede har spist mer sukker enn du trenger) så må sukkeret tilbake i leveren. Her bygges det om til fettsyrer og lagres i fettcellene dine. Hvis du spiser så mye at fettcellene dine er fulle, så lager kroppen nye og du går opp i fettmasse. Jo mersukker du har i kroppen, jo mer insulin frigjøres i kroppen og jo mer fett lagrer du.

I motsatt tilfelle er det slik at når insulinnivået er lavt lenge nok om gangen, frigjøres et viktig hormon som heter glukagon som får kroppen din til å begynne å forbrenne fett.

 

Vårt kosthold virker (blant annet) fordi vi kan selv styre hvor mye insulin vi har i kroppen gjennom å velge riktig mat når vi spiser.

Du kan spise deg slank ved å spise deg passelig mett gjennom munnen. Man blir fort mett med mye fett i kosten. Resten av næringen kroppen trenger henter den fra opplagret fett. Hvis du i tillegg gir kroppen mat av økologisk kvalitet så legger du et godt grunnlag for å bygge en sterk og frisk kropp med de beste byggesteinene. 

 

I morgen skal vi gå nærmere inn på hva kan du spise? Og hva med kalorier og trening? 

 

Liker du det du leser? Vi har en SUPER kampanje for deg som kursdeltager:

 

KURSET FOREGÅR PÅ VÅR ONLINEPLATTFORM OG E- POST. DU FÅR: 

  •  Lettleste artikler med ny, nyttig informasjon hver uke i 8 uker
  •  Ny ukesmeny hver uke 
  • Over 200 nydelige oppskrifter 
  • Tips og triks, dagbok og mye mer! 
  • Spennende og lærerike videoer
  • Enkelt å få kontakt og svar på spørsmål

 

..I TILLEGG ER DET FULLSTENDIG RISIKOFRITT:

Du skjønner det, at 97% av våre kunder er strålende fornøyd med vår plattform, så vi føler oss trygge på at du også vil bli fornøyd med vårt univers! MEN: Hvis du skulle ombestemme deg, så kan du ganske enkelt gi oss beskjed innen 24 timer etter kjøpet. Da refunderer vi hele beløpet du har betalt, uten spørsmål! 

Hvis du har noen spørsmål kan du sende meg en sms så ringer jeg deg: Tlf 91 86 0635 eller du kan sende meg en mail: linn@vitaunivers.no

 

Livet er for kort til å leve i forsakelse:

Spis lekker mat, få energi og bli friskere!  Går hånda til munnen raskere enn hjernen kan tenke? Vi gleder oss til å hjelpe deg! 

 

Å få riktig og pålitelig informasjon kan være avgjørende for dine resultater. Derfor har vi samlet alt du trenger, vi hjelper deg både med kunnskap og motivasjon. Vi  kombinerer fagkunnskap basert på oppdatert forskning og egenerfaring satt i system. Få energi og bli friskere!

Mange har klart det. Det er ikke et liv i forsakelse og du trenger ikke å trene deg ihjel. Det eneste du trenger er litt tid til å lese vårt kurs og å sette av litt tid til å planlegge. Dette hjelper vi deg med i universet vårt. Å prioritere din egen helse og å få mer energi, er å gi en gave til dem som er glad i deg :)

 

Vanlig pris: 1499,-  DAGENS PRIS: KUN kr: 998,-  

 

Tilgang: 8 uker. Etterpå betaler du kr 199,- pr mnd for å fortsatt få tilgang til Vita Univers, hvis du vil. 

Vi gleder oss til å hjelpe deg!

Kvitt deg med søtsug og dårlige vaner- Start registreringen ved å trykke på bildet:

fordommer mot fedme Heidi Rosander Vita Univers.jpg