Vi hjelper deg

Vil du ha de raskeste resultatene på en trygg og enkel måte?


Benytt deg av denne strålende samarbeidet:  Alle pasienter ved Dr. Hexebergs Klinikk får 99,- kr i rabatt på Vita Univers! (Du får utdelt kupongkode ved klinikken) 

Få en komplett pakke for å enkelt gjennomføre din livsstilsendring: Med konsultasjon fra Dr. Hexebergs Klinikk og kurs, oppskrifter, tips og råd i Vita Univers får du alt du trenger for en trygg og god livsstilsendring:

 

 KICKSTART NÅ! Du betaler KUN kr 399,-  Alle  som er pasienter ved Dr. Hexebergs Klinikk får kr 99,- i rabatt og betaler KUN kr 299,-: 

Du får: 

  • 1 uke med vårt KICKSTART program: Ulike kostplaner for lavkarbo, ketose og paleo, nyttige kursartikler skrevet av fagfolk, over 300 oppskrifter å velge mellom og masse mer! 

 

vita univers samla collage ed, ned i vekt med ketose ned i vekt lavkarbo maks fettforbrenning faste og fasting steinalderkost.png

 

 

Vi har et knallsterkt fagteam i Vita Univers, det eneste vi har manglet er å ha dyktige leger med på laget. Det har vi nå: Vi er stolte av å presentere at vi nå samarbeider med Dr. Hexebergs Klinikk. 

Dr. Sofie Hexeberg og Dr. Erik Hexeberg er ikke bare Norges mest erfaringsrike leger som ser på sammenhengene mellom kosthold og medisin, de er også sympatiske, undersøkende og lydhøre.

 

hexebergene.jpg

 

Mange av våre kunder har benyttet seg av Dr. Hexebergs Klinikk i tillegg til oss. Vi utfyller hverandre på en fin måte:

Hos oss får du daglig inspirasjon, kostplaner, gode oppskrifter og råd og tips. Sofie og Erik Hexeberg gir deg den aller beste medisinske oppfølgingen.

 

Du skal ikke leke med helsen din, og hvis du har en sykdom så er det viktig å ikke eksperimentere ukontrollert med kostholdet. Vi står klare til å veilede deg, men Vita Univers gir ikke medisinske råd. Og vi oppfordrer alle våre kunder til å sørge for at de tar ansvar for helsen sin. Du skal for eksempel ikke sette i gang med en langvarig faste uten at noen følger med på blodprøvene dine. Eller hvis du har lavt stoffskifte, diabetes 1, Chrons, MS, eller andre sykdommer, så bør du ha medisinsk oppfølging i tillegg til vår hjelp. Du kan ikke forvente at din fastlege vil gi deg veiledning i forhold til hvordan kostholdet påvirker sykdommen din, og hvordan du kan spise deg friskere. Den viktige medisinske tryggheten kan du nå få gjennom oss. 

Vil du bli med på deres flotte kurs i Spania? Kurset passer for deg som er opptatt av å bedre helsen, gå ned i vekt, forebygge/behandle livsstilsykdommer som diabetes eller forebygge/behandle betennelsessykdommer. Les mer her: Kurs for livsstilsendring i Spania

livsstilskurs i spania med Dr. Hexebergs Klinikk

 

 

 

kjersti romsaas sundby.jpg

"Jeg er så utrolig fornøyd! Å bruke Vita Univers og å få medisinsk oppfølging av Dr. Hexebergs klinikk ga meg resultatene og tryggheten jeg trengte for å komme i mål. Jeg var bekymret for blant annet kolesterolet. Erik fulgte med på alle mine blodprøver og Vita Univers ga meg de praktiske rådene og oppskriftene slik at hverdagen med ny mat ble enkel- Og resultatene kom raskt"   Kjersti Romsaas Sundby

 

Ønsker du deg en livsstilsendring, men synes det er vanskelig å komme i gang?

 

Kjøp vårt KICKSTART NÅ! program og få et program som er lettå følge.  Du får informasjonen du trenger, kostplaner, samtidig som du i ro og mak kan utforske hva som frister av mat. Du vil helt sikkert finne noe du liker. 

caluna.png

 

 KICKSTART NÅ! Du betaler KUN kr 399,-  Alle  som er pasienter ved Dr. Hexebergs Klinikk får kr 99,- i rabatt og betaler KUN kr 299,-: 

Du får: 

  • Ketose kostplan, lavkarbo kostplan, "Kom i gang" & "Din guide til resultater"
  • 1 uke gratis i Vita Univers
  • Du får tilgang til Vita Univers til KUN kr 99,- påfølgende uker (Du kan når som helst si opp)

 

I Vita Univers får du vårt enkle KICKSTART NÅ! program, ukentlige kostholdsplaner, du kan søke blant våre 300 sunne oppskrifter, få tips og råd om hvordan du skal komme i gang:
anbefaling, ned i vekt, kostholdsplan, ketose, ketogen diett, lavkarbo, paleo, steinalderdiett, vannfaste, periodisk faste.png