kickstart nå!


Du trenger ikke viljestyrke:

Vårt kosthold blir raskt en brikke i puslespillet som hjelper deg med å få kroppen over på DITT lag. Da får du energi- Og mister ekstra fett. KICKSTART KURS  passer ypperlig for deg som vil gå ned i vekt med max fettforbrenning, uten sult og søtsug. 

 

anbefaling, ned i vekt, kostholdsplan, ketose, ketogen diett, lavkarbo, paleo, steinalderdiett, vannfaste, periodisk faste.png

 

 

Du trenger ikke viljestyrke

Vårt kosthold blir raskt en brikke i puslespillet som hjelper deg med å få kroppen over på DITT lag. Da får du energi- Og mister ekstra fett. KICKSTART NÅ! passer ypperlig for deg som vil gå ned i vekt med max fettforbrenning, uten sult og søtsug. 

 

NOE FOR DEG?

Vita Univers passer for deg som vil få den pålitelige informasjonen som du trenger, samlet på en plass. For deg som ikke vil bruke unødig mange timer på nettsøk. Eller få en jungel av råd som du ikke vet om du kan stole på. 

Vi gir deg kart og kompass, slik at du kan ta den raskeste veien til mål. Du kan få så mye oppfølging som DU trenger. 

 

linn collage.jpg

 Jeg og fagekspertene i teamet mitt tar utgangspunkt i karbohydratredusert mat, slik at du vil få resultater, på både helse og vekt.  Jeg heter Linn og har gått ned 30 kg ved hjelp av å endre kosthold. Jeg har fått energi til å trimme, være en aktiv småbarnsmor, jobbe, og nyte tiden som er satt av til egentid, i stedet for å bare sove, slik jeg gjorde før. Jeg har fått et nytt liv!

I løpet av min reise har jeg gått i alle fellene som mulig er, jeg har hatt tilbakefall og jeg har manglet motivasjon for å gjøre nødvendige endringer og tilpasninger i perioder. Jeg vet hvordan det er. Og jeg vet at det er verd det! Og jeg vet også at god mat er livskvalitet, det samme er det å kunne spise seg mett. I Vita Univers er mine erfaringer samlet. 

 

 
kickstart fettforbrenning, kom i gang med lavkarbo, livsstilsenddring, ned i vekt raskt.png

 

Raskeste vei til resultater: 

Med KICKSTART NÅ!" får du: 

- Kickstart Lavkarbo

- Din guide til resultater

- 2 inspirerende kostholdsplaner med karbohydratredusert kost: Ketose kostplan & Lavkarbo kostplan

                    -Alt i fine e-bøker (PDF) som du enkelt kan laste ned 

BONUS: Få tilgang til vårt univers. Her finner du blant annet oppskrifter, tips mot søtsug med mer.

ORDINÆR TILBUDSPRIS kr 399,- 

Du får tilgang til hele vårt univers i 1 uke. Hvis du ikke vil være med i vårt univers etter dette, så skriver du ganske enkelt STOPP og sender til stopp@vitaunivers.no (Pris pr uke: kr 99,- si opp når du vil)

 

 

Vi har mange suksesshistorier i bagasjen. Bli en av oss du også: