få hjelpen du trenger

Med vårt kickstart program sammen med en konsultasjon får du konkret veiledning med utgangspunkt i hva DU trenger hjelp til.


Vita Univers passer for deg som vil få den pålitelige informasjonen som du trenger, samlet på en plass. For deg som ikke vil bruke unødig mange timer på nettsøk. Eller få en jungel av råd som du ikke vet om du kan stole på. 

Vi gir deg kart og kompass, slik at du kan ta den raskeste veien til mål. Du kan få så mye oppfølging som DU trenger. Jeg og fagekspertene i teamet mitt tar utgangspunkt i karbohydratredusert mat, slik at du vil få resultater, på både helse og vekt. 

 

guruene i vita univers.png

 Vårt fagteam: Gunn Karin Sakariassen, Linn Kristin Brænden, Anita Breivold og Linn Spets

 

Du trenger ikke viljestyrke

Vårt kosthold blir raskt en brikke i puslespillet som hjelper deg med å få kroppen over på DITT lag. Da får du energi- Og mister ekstra fett. KICKSTART NÅ! passer ypperlig for deg som vil få MAKS energi, eller som vil gå ned i vekt med TOPP fettforbrenning, uten sult og søtsug. - Og med deilig mat.Vi har nå pakketilbud på konsultasjon (Kr 600,-)  & "KICKSTART NÅ"( Kr 399,-): Med denne pakken får du hele 400 kr,- i rabatt: 

Velg selv hvem du vil i vårt fagteam som du vil ha oppfølging fra.

 

Du kan lese mer om dette sterke fagteamet her Vi har alle våres spesialfelt og åresvis med kompetanse og erfaring- Og vi gleder oss til å følge DEG på veien! 

 

 resultater med lavkarbo, ned i vekt med lavkarbo, ketose, faste

 

Ordinær pris kr 1099,-

 

NÅ KUN KR 699,- 

 

 1 konsultasjon + vårt KICKSTART NÅ! program 

Du vil bli kontaktet på mail senest 24 timer etter at du har registrert deg for å avtale et tidspunkt som passer for deg, og du oppgir hvem du vil ha hjelp av.

 

(Vil du KUN ha KICKSTART NÅ! uten konsultasjon? TRYKK HER

 

linn collage.jpg

 Jeg heter Linn og er gründer av Vita Univers. Jeg har gått ned 30 kg ved hjelp av å endre kosthold.

 

Jeg har fått energi til å trimme, være en aktiv småbarnsmor, jobbe, og nyte tiden som er satt av til egentid, i stedet for å bare sove, slik jeg gjorde før. Jeg har fått et nytt liv!

I løpet av min reise har jeg gått i alle fellene som mulig er, jeg har hatt tilbakefall og jeg har manglet motivasjon for å gjøre nødvendige endringer og tilpasninger i perioder. Jeg vet hvordan det er. Og jeg vet at det er verd det! Og jeg vet også at god mat er livskvalitet, det samme er det å kunne spise seg mett. I Vita Univers er mine erfaringer samlet. 

 

KICKSTART med oss NÅ- Du får hele 400 kr,- i RABATT: Betal KUN kr 699,-  og får en konsultasjon hvor vi løser akkurat DINE utfordringer sammen med deg :) 

 Det er enkelt å starte, enkelt å fortsette, og det er enkelt å stoppe når du har fått den hjelpen du har behov for. Vi har mange suksesshistorier i bagasjen. Bli en av oss du også! Det er enkelt. Og vi guider deg hele veien til mål, -eller så lenge du trenger oss!

 

livsstilsendring med lavkarbo, ned i vekt med ketose, ned i vekt med faste

 

 

Få resultater med vårt  KICKSTART NÅ! program. Programmet varer  i 1 uke og gir deg alt du trenger slik at du får raske resultater:

  • gratis oppstartssamtale og e-postoppfølging
  • nyttige kursartikler hver dag i en uke (Skrevet av fagfolk)
  • kostplaner for ulike metoder (Ketose, lavkarbo, paleo og faste)
  • oppskrifter med utregnet næringsinnhold
  • Spørsmål & Svar, tips & Triks, tracking 
  • e-hefter, måltidsplanlegger +++

De påfølgende modulene koster kr 99,- pr uke.  Da får du blant annet nye kursartiker, ketose kostplan og lavkarbo kostplan hver uke.Vi har ingen bindingstid, og du kan si opp når du vil: