11. Desember

Ingredienser til julebaksten


stress dessert.jpg

 

Klassiske dessertingredienser på et sukkerfritt og sunt kjøkken kan være greit å ha i hus. Selv har jeg alltid fløte, smør, 70 % sjokolade eller sterkere, nøtter, salt, kakaopulver og kokosmelk i hus. Da kan jeg alltid lage et eller annet. Cocosa har jeg også i hus, slik at jeg kan få det sunne kokosfettet i meg. Madon havsalt har jeg også alltid, det samme med naturlig søtningsmidler.  Ofte har jeg også mandelmel, kokosmasse, kokosmelk og fibrex også i hus. Og egg. 

 

Andre deilige saker jeg elsker å ha i hus er  mandeldråper, appelsindråper, lakrispulver, rått kakaopulver, dadler, aprikos, tragant, lyst mandelmel, nøttesmør, sjokoladepålegg fra cavalier, og mascarponeost.

 

Sjekk gjerne ut Linda Stuhaug sin bloggpost om hvilke ingredienser du trenger for å lage en sukkerfri jul her. Selv bruker jeg lite proteinpulver og bokhvetemel, men ellers finner du det samme hos meg.  På bloggen hennes finner du også mange lekre oppskrifter. 

 

 PS: FØLG OSS OGSÅ I JANUAR, DA HAR VI EN "KOM I GANG" KALENDER!!