1.1.2016


Trykk her for oversikt over alle innlegg i gratis lavkarbo kurs

ønsker å gå ned i vekt.jpg

Godt nytt år!

Traff dagen deg brått og hardt?

Januar er en super tid å gjøre endringer på. Vi er mentalt innstilt på blanke ark og vi er mettet på mat og julekos. Plutselig tenker man gjerne at det er helt ok å gå uten mat noen dager.Kanskje sitter du med munnen full av stratos når du leser dette. Det er jo fri i dag også, hverdagen har ikke truffet oss ennå. Det er helt ok. Det viktigste du kan gjøre er å starte den mentale forberedelsen hvis du ikke allerede er i gang med å motivere deg selv.  Er det slik at du faktisk ønsker en endring?

 

Oppgave:

Skriv et lite brev til deg selv fra framtiden. Hvordan ser livet ditt ut om ett år?  Du kan skrive stikkord, det viktigste med denne øvelsen er visualiseringen. Skriv stikkord som er knagger å henge bildene du får i hodet når du tenker gjennom dette brevet, slik at du enkelt kan hente fram disse bildene igjen. 

 

Brevet til meg selv:

Jeg har nådd mine mål. Hvordan jeg har det nå? Hvordan ser livet mitt ut? Hva driver jeg med? Hvordan er min helse? Hvordan ser jeg ut? Hva er min hverdag? Hva er min hobby? Hva er viktig for meg?

Hva var målet mitt? 

 

 

 

------------------------------------------------------

PS:  Innholdet som legges ut i dette kurset er ikke det samme innholdet som i våre produkter!

 

Vårt Lavkarbo (Kick)Start- Kit er en god måte å komme i gang på! Denne er grisebillig og du får alt du trenger, inkludert ukesmeny, hva skal du spise med mer! Kundene våre sier denne pakken innholder passelig mengde informasjon og den motiverer dem til å starte!

 Les mer om (KICK) Start- KIT her

 

Er du klar for KURS anbefaler vi deg vårt KICK-ass KURS! Dette er også SVÆRT rimelig i forhold til alt du får! Kurset varer i 8 uker og du får tilgang til ALT du trenger for å holde motivasjonen, få kunnskap, over 200 oppskrifter og mye, mye mer! Du får også tilgang til en eksklusiv facebookgruppe kun for medlemmer, i tillegg til at vi har noen knallgode bonus pakker i januar!

Les mer om vårt KICK- ass KURS her 

 

------------------------------------------------------