13.1. Hvorfor spiser vi fett?

Vet du hvorfor vi trenger fett?


guacamole, vita univers, gratis lavkarbokurs, livsstilsendringskurs, hvorfor trenger vi fett

Trykk her for oversikt over alle innlegg i gratis lavkarbo kurs

 

Først og fremst: Hvis du spiser lite karbohydrater og lite fett, ja da spiser du ikke lavkarbo. Du spiser heller ikke sunt. Lavkarbo betyr at du skal spise naturlig fet mat. Dette er fordi at når du tar bort/reduserer kraftig på et makronæringsstoff i kosten, så må du erstatte det med et annet. De fleste av dem som er fettskremte gjør den feilen at de ender opp med å spise for mye proteiner. 

Vi spiser ikke fett på lavkarbo bare fordi det metter mer enn det meste annet brennstoff/ energi. Da kunne vi likegodt spist fibertilskudd i bøtter og spann. 

 

Vi spiser det også fordi det er sunt:

  • Fordi vi tar opp fettløselige vitaminer fra kosten på denne måten. Hvis kroppen din skal kunne nyttigjøre seg av vitaminene A,D, E og K så må du spise fett. Hvis ikke tas de rett og slett ikke opp i kroppen!

 

  • Fett fører til jevn kroppstemperatur

 

  • Fettsyrer er hovedbestandel i hormoner og har stor betydning for reguleringen av hormonproduksjon

 

  • Fett beskytter de indre organer

 

  • Fett er byggestener i celleveggene som har den viktige oppgaven med å ivareta transporten av næring og energi inn og ut av cellene samt signalisering mellom cellene.  

 

------------------------------------------------------

PS:  Innholdet som legges ut i dette gratiskurset er ikke det samme som innholdet i våre produkter!

 

Vårt Lavkarbo (Kick)Start- Kit er en god måte å komme i gang på! Denne er grisebillig og du får alt du trenger, inkludert ukesmeny, hva skal du spise med mer! Kundene våre sier denne pakken innholder passelig mengde informasjon og den motiverer dem til å starte!

 Les mer om (KICK) Start- KIT her

 

Er du klar for et knallbra KURS??

Vi anbefaler vi deg vårt KICK-ass KURS! Dette kurset får du ved å logge inn i Vita Univers. Du får tilgang til HELE universet vårt! Kurset varer i 8 uker og du får tilgang til ALT du trenger for å holde motivasjonen, få kunnskap, over 200 oppskrifter og mye, mye mer! Du får også tilgang til en eksklusiv facebookgruppe kun for medlemmer, i tillegg til at vi har noen knallgode bonus pakker i januar! + Følg med på min matplan og status oppdateringer..

Les mer om vårt KICK- ass KURS her 

 

------------------------------------------------------

 

vita univers, gratis lavkarbo kurs, livsstilsendringskurs, lchf, ketolyse vita univers