14.1. Status: Linn ned 5 kg


Trykk her for oversikt over alle innlegg i gratis lavkarbo kurs

 

 WOW, vi er allerede 2 uker inn i januar! Gikk du i gang med nyttårsforsettene dine allerede fra 1. Januar?  I så fall har du altså holdt på i 2 uker. Er du blant dem, så vil jeg absolutt gratulere deg! Det er ganske hard-core å starte allerede 1. Noen av dere er kanskje ikke i gang ennå? Ingen grunn til dårlig samvittighet fordiom. Det er aldri for sent! Vi selger fortsatt vårt KICK-Start- KIT - OG i tillegg lanserer jeg i dag en oppfølgingspakke til samme pris. En helt ny, lekker meny og super relevant og nyttig materiell. Mer om det kan du lese her hvis du vil: Kick- Start Kit- LEVEL 2

 før etter Linn Vita Univers.jpglinn etter 2 uker ketose vita univers, lavkarbo for og etter, lavkarbokurs, livsstilsendring.jpg

Mange har fått med seg at jeg vil ned 5 kg....

Kanskje lurer du på hvordan det går? Jeg har IKKE lett for å gå ned i vekt!!! Min erfaring er dessverre at jo mer kroppen er vant med å spise ketogent eller lavkarbo, jo strengere eller mer vridninger av kosten må man gjøre for å få en effekt hvis man har gått opp noe og skal "på an igjen" Dette skriver jeg mer om i morgen. 

Jeg var flink med kosten stort sett hele jula, levde lavkarbo, men spiste også lavkarbosøtsaker. Etter jul har jeg vært i ketose hele tiden og jeg er på sukkerdetox. Jeg har spist litt hjemmelagd, sunn, rå sjokolade, men hadde KUN 2 dråper stevia i den. Den er ikke snadder før man er avsukret, for å si det sånn. Jeg synes altså selv at jeg har vært KJEMPEFLINK! 

 

SÅ- hva er status? 

I dag er det statusrapport, 2 uker inn i det nye året.

Kilo ned: 0

Cm ned: 2 cm i midjen og 2 cm over hofta

Jeg har ikke gått ned et eneste gram til nå. Har jeg vært for stor i kjeften, lurer du sikkert på. Men jeg VET at kosten virker, jeg kjenner det veldig godt på kroppen.

Jeg må si til meg selv det samme som jeg sier til kundene mine: Så lenge du merker at kosten virker, vil resultatene komme på vekta også, men kroppen slipper når den er klar. Det er f.eks ikke uvanlig at man samler ekstra vann i kroppen noe som kamuflerer vekttapet fullstendig. Dessverre! Så det beste man kan gjøre er å HOLDE UT, så lenge man merker tegnene på en effektiv forbrenningsmaskin. 

Det er klart det hadde vært hyggelig om det var synlig på vekta. Og det er lett å gå i den fella, også for meg. Jeg liker veldig godt hva Sten Sture Skaldeman sier: Vekta sier ingenting annet enn hvort stort trykk vi etterlater oss på jordas overflate. Likevel er det ikke lett å huske dette, når man så INDERLIG ønsker seg lønn for strevet...Så mål cm, se etter endringer i ansiktet, prøv klær og kjenn etter om du har masse energi. Kjenn om kroppen jobber. Og ikke stress! 

 

------------------------------------------------------

PS:  Innholdet som legges ut i dette gratiskurset er ikke det samme som innholdet i våre produkter!

 

Vårt Lavkarbo (Kick)Start- Kit er en god måte å komme i gang på! Denne er grisebillig og du får alt du trenger, inkludert ukesmeny, hva skal du spise med mer! Kundene våre sier denne pakken innholder passelig mengde informasjon og den motiverer dem til å starte!

 Les mer om (KICK) Start- KIT her

 

Er du klar for KURS anbefaler vi deg vårt KICK-ass KURS! Dette er også SVÆRT rimelig i forhold til alt du får! Kurset varer i 8 uker og du får tilgang til ALT du trenger for å holde motivasjonen, få kunnskap, over 200 oppskrifter og mye, mye mer! Du får også tilgang til en eksklusiv facebookgruppe kun for medlemmer, i tillegg til at vi har noen knallgode bonus pakker i januar!

Les mer om vårt KICK- ass KURS her 

 

------------------------------------------------------