17.1. Gratis Bildematdagbok!


Trykk her for oversikt over alle innlegg i gratis lavkarbo kurs

 

Dagens innlegg er et tips for deg som vil ha en enkel måte å følge med på måltidene dine på. Det fins nemlig en app som heter MEALLOGGER. Denne er gratis! 

Her kan du legge inn bilder av alt du spiser! 

 

I denne appen kan du også være med i grupper. Du kan være med i hemmelige eller offentlige grupper og du kan velge om du vil publisere det du har spist eller ikke. Hvis du publiserer det i gruppene dine så kan alle som er med i samme gruppe se dette, like det og komme med kommentarer. Du kan også enkelt velge hvilke grupper du vil dele informasjonen i. Den er veldig enkel å finne ut av. 

 

Jeg har 2 grupper på denne appen hvis du har lyst å joine :D Den ene heter Vita Univers og den andre heter Lavkarbo/ LCHF Bli med da vel! Lavkarbogruppen finner du på denne linken: 

https://get.meallogger.com/g/A431SLI4DSU

 

meallogger vitaunivers, lavkarbo, lchf. bilde matdagbok, gratis lavkarbokurs.jpg

 

Det er nemlig ikke nødvendig å telle karbohydrater, fett og protein når du spiser lavkarbo, så lenge du setter sammen måltidet riktig og spiser de riktige tingene. Det er først når du kompliserer kostholdet med juksemat og lavkarbosnop at du må begynne å tenke. Og denne type mat kan ødelegge for resultatene dine, selv om du teller aldri så mye.

 

I mange måneder ( for flere år siden) telte jeg intenst. Jeg lå godt under 15 gram karbohydrater til dagen. Hvorfor fikk jeg INGEN resultater? Fordi jeg lette etter erstatnings. og juksemat. Jeg trakk av fiber og sukkeralkoholer og logisk sett så skulle jeg gått ned. Dessverre fungerer ikke logikk alltid som det skal når det kommer til kroppen. Det beste du kan gjøre er altså å unngå å prøve å finne erstatningsmat (Som f.eks lavkarbolefser, lavkarbopasta (som for øvrig bare er JUKS) og Atkinsbarer, for eksempel. 

 

Når du spiser slik man skal sette sammen et lavkarbokosthold så trenger du ikke apper som Lifesum, My Fitnesspal og lignende. Men: Hvis du er helt fersk og ikke vet hvilke grønnsaker som vokser over jorda, eller du vil ha litt større variasjoner og lurer på hvordan det er med sukkerinnholdet i grønnsaker som vokser under jorda, så kan du gjerne laste ned appen som heter Næringsinnhold eller matvaretabellen. 

------------------------------------------------------

PS:  Innholdet som legges ut i dette gratiskurset er ikke det samme som innholdet i våre produkter!

 

Vårt KICK)Start- Kit er en god måte å komme i gang på! Denne er grisebillig og du får alt du trenger, inkludert ukesmeny, hva skal du spise med mer! Kundene våre sier denne pakken innholder passelig mengde informasjon og den motiverer dem til å starte!

 Les mer om (KICK) Start- KIT her

 

Er du klar for KURS anbefaler vi deg vårt KICK-ass KURS! Dette er også SVÆRT rimelig i forhold til alt du får! Kurset varer i 8 uker og du får tilgang til ALT du trenger for å holde motivasjonen, få kunnskap, over 200 oppskrifter og mye, mye mer! Du får også tilgang til en eksklusiv facebookgruppe kun for medlemmer, i tillegg til at vi har noen knallgode bonus pakker i januar!

Les mer om vårt KICK- ass KURS her 

 

------------------------------------------------------