Kroppsimulator


Trykk her for oversikt over alle innlegg i gratis lavkarbo kurs

 

I dag deler jeg en link til en bildesimulator. Synes du at den er realistisk? Fnner du den motiverende, eller faktisk tvert i mot- Demotiverende??Jeg er usikker selv... Men et litt artig leketøy synes jeg at den er likevel. 

Bildesimulatoren finner du her: www.modelmydiet.com

 

Se bilde av meg, hvordan jeg ser ut, hvordan simulatoren mener jeg ser ut nå (basert på min vekt og kroppsfasong) og hvordan jeg skal se ut når jeg er i mål.

 


12.1. lavkarbokurs, livsstilsendring, lavkarbo for og etter.jpg (1)model my diet.jpg

Jeg må innrømme at jeg har jukset på simulatoren.  Jeg har skrevet inn en endring på 10 kg i stedet for 5, som er mitt mål... Simulatoren viser altså såpass liten forandring på 10 seige kilo?? Hmmmmm...... Mitt mål er bare 5. Det vil si nesten ingen forskjell!? Det er nok best å kun ta denne simulatoren som et leketøy ja! 

 

Noe av det jeg sliter mest med å nå gjennom med til kundene mine er at kilo ikke er alt. Sten Sture Skaldeman kan ikke gjentas ofte nok på dette:

 

Kilo er kun en betegnelse på hvort stort trykk du etterlater deg på jordens overflate.

(Eller den mer kvinnelige varianten: Hvis noen skal prøve å løfte deg. Helt klart ikke like gøy når man er tung. Det får ikke fram den feminine følelsen for å si det sånn. MEN: Hvor ofte blir du løfta på? Det er ikke noe jeg går å tenker over i hverdagen ihvertfall..)

 

Uansett: Velvære,utseende og utstråling er så mye mer enn kilo! - Hva er DIN motivasjon? Min er å passe noen kule plagg igjen, som jeg savner.  Mitt delmål er min gamle favoritt bukse. Jeg får akkurat kneppet den, men den er fortsatt for trang til å gå med. Belønningen er å gå med den en hel dag, selv om den er ganske slitt, så tror ikke noen andre vil se sjarmen i denne slengbuksen, enn meg. Det blåser jeg i. Jeg gleder meg! 

 

PS:  Innholdet som legges ut i dette gratiskurset er ikke det samme som innholdet i våre produkter!

 Vårt KICK)Start- Kit er en god måte å komme i gang på! Denne er grisebillig og du får alt du trenger, inkludert ukesmeny, hva skal du spise med mer! Kundene våre sier denne pakken innholder passelig mengde informasjon og den motiverer dem til å starte!

 Les mer om (KICK) Start- KIT her

 

Er du klar for KURS anbefaler vi deg vårt KICK-ass KURS! Dette er også SVÆRT rimelig i forhold til alt du får! Kurset varer i 8 uker og du får tilgang til ALT du trenger for å holde motivasjonen, få kunnskap, over 200 oppskrifter og mye, mye mer! Du får også tilgang til en eksklusiv facebookgruppe kun for medlemmer, i tillegg til at vi har noen knallgode bonus pakker i januar!

Les mer om vårt KICK- ass KURS her