Julebrunsjen

Med enkle grep er det enkelt å diske opp med lekre retter som er raske å lage og som gjør deg populær i familieselskapet.. - Og de vil ikke merke at det er lavkarbo ;)


Det er jul, og jeg gleder meg til å diske opp med enkle, sunne og retter som smaker nydelig. Jeg tror julebrunsjen er mitt favorittmåltid, rett og slett! Her er noen av mine favorittoppskrifter: 

 

Lurer du på hva du skal bruke ribberestene til? Prøv min vri med asiatisk vri da vel :) Perfekt til julebrunsjen: Ribberester med asian glace 

 

 ribbe.jpg

 

Som tilbehør kan du ha en lekker sellerirotsalat.... Sellerirotsalat

sellerirotsalat Vita Univers.jpg 

 

Og hva er vel bedre enn hjemmelagd reke og eggesalat? Det MÅ jo med, på ei god lavkarboskive :) Hjemmelagd egg & rekesalat 

 

Egg og rekesalat Vita Univers

 

 Også disse må jeg ha... med litt eggerøre ved siden av: Lakseruller

Lakserullade kremost Vita Univers

 

 

Hysj, hysj, men jeg "jukser litt" med brødet i år, I stedet for å bake selv, skal jeg kose meg med dette brødet, som jeg synes er knallgodt:Sunnere brødmix med Chia og Hamp fra Funksjonell Mat: 

 

73205_Funksjonell_Mat_Sunnere_br_dmiks_Chia_og_Ham_1, sunnere brød, lakarbobrød, glutenfritt brød, sunn brødmiks.jpg

 

 

 

Selvsagt må jeg også ha Maldon havsalt og pepperkvern på bordet, sammen med en god sennep, en god, kaldpresset olivenolje, og en bolle med sprø salat. Mangler du fortsatt en julegave? Da kan jeg tipse deg om en salatslynge. Salaten blir utrolig god og sprø med ei runde i sentrifugen.

Ha en kjempefin jul :)

Hilsen Linn i Vita Univers