2.1.Hva kan du spise?


Trykk her for oversikt over alle innlegg i gratis lavkarbo kurs

 

Vi vet at for å mestre en livsstilsendring over tid, må man trives med maten! Vi vet hvor effektivt det er med naturlig mat med minst mulig sukker og stivelse i den. Det betyr et karbohydratredusert kosthold:

Lavkarbo er et hus med mange rom. Hvis du lurer på hva det er plass til  i et lavkarbokosthold kan du lese mer på disse linkene: , hva er lavkarbo , hva er paleo og hva er ketogen diett  (Ketose)

 

Spis ren, ekte, naturlig mat med korte ingredienslister. Spis lite sukker og stivelse og spis sunt, naturlig fett. 

 

laks Vita Univers.jpg

 

OM DU LEGGER PÅ DEG ELLER TAR AV DEG BLIR IKKE STYRT AV HVOR MANGE KALORIER DU SPISER, MEN HVA DU SPISER. 

Du skal spise til du er passelig mett. Og du skal spise når du er sulten. Så lett. Og så vanskelig for mange i starten. Med mindre karbohydrater i kosten vil du kunne lære deg å stole på kroppens sult og metthetssignaler igjen. 

 

Et naturlig karbohydrattredusert kosthold  passer veldig godt for deg som synes at mat henger sammen med livskvalitet. Du som liker å spise mat, som synes at smør og fløte er med på å heve smaken. Du liker rømme, dressinger og krydder. Hvis du setter sammen et lavkarbomåltid på riktig vis, så har du et flott utgangspunkt for et sunt kosthold, så kos deg med verdens beste samvittighet! Kos deg med egg, rent kjøtt, smør, økologiske grønnsaker, krydderier, fisk og sist, men ikke minst, naturlig fett! På denne måten legger du et godt grunnlag for en god helse, Mat og helse er nemlig to sider av samme sak.

 

Vårt Lavkarbo (Kick) Start- Kit er en kjempe fin måte å komme i gang på! Da får du en pakke på e-post  som inneholder:  

  • Kick-start ukesmeny:Max fett forbrenning/ fjern søtsug
  • Hvordan sette sammen et sunt måltid
  • "Bytt ut" liste
  • Hva kan du spise
  • Nyttige råd og tips for en god start

BONUS: Hva er et lavkarbokosthold + hva er ketose?

 

Kittet koster kun kr 149,- -GRISEBILLIG! For mer info kan du trykke her: 

 Les mer om (KICK) Start- KIT her

 

Er du klar for KURS anbefaler vi deg vårt KICK-ass KURS! Dette er også SVÆRT rimelig i forhold til alt du får! Kurset varer i 8 uker og du får tilgang til ALT du trenger for å holde motivasjonen, få kunnskap, over 200 oppskrifter og mye, mye mer! Du får også tilgang til en eksklusiv facebookgruppe kun for medlemmer, i tillegg til at vi har noen knallgode bonus pakker i januar!

Les mer om vårt KICK- ass KURS her 

 

PS:  Innholdet som legges ut i dette kurset er ikke det samme som innholdet i våre produkter!