23. Desember

Deiligste tilbehøret til kalkun


bakte rosenkål, Vita Univers.jpg

Kalkun er godt det..- Men jeg er av typen som synes det beste med kalkunen er stuffing!  Men det kan likevel bli et lekkert måltid ut av det hele. 

Et tips for å freshe opp klassisk tilbehør som rosenkål er å lage bakte rosenkål. Det smaker helt nydelig, så pass på å lage dobbel porsjon! Oppskriften får du her

 

En kalkunmiddag kan fort bli noe magert i vår lavkarboverden. Vi spiser fett til hvert måltid, så kos deg med saus (uten mel) og ha gjerne en klatt med seterrømme til rosenkålene, det er digg.  Ellers er det også  lekkert med parmesan og hvitløk til.....

 

Vurderer du forresten å kjøpe kurset vårt til halv pris i morgen? Du får også tilgang til universet i 9 uker, slik at du har tilgang fra i morgen, men du trenger ikke starte før etter nyttår. Ta en titt på et lite utvalg av våre suksesshistorier da vel, som Lalial sin historie:

Vi er veldig stolte og glade over å ha fulgt Laila over målstreken! Jeg fikk melding fra henne i dag, og hun har gått med dongribukse hver dag i 2 uker! Som dessert på julaften skal hun spise cottage cheese med krem og egenproduserte jordbær. Hipp hurra, Laia :D 

 

Selv har jeg alltid så lyst på risgrøt i jula. I år blir det ingen risgrøt, men jeg kommer til å lage lavkarbo fløyelsgrøt hvor jeg rører inn cottage cheese etterpå, slik at jeg får mer risgrøt konsistens. (PS: Hvis du vil lage dette, så vit at hvis du koker cottage cheese så blir den seig og uspiselig. Derfor rører jeg den inn på slutten) 

 

Laila slo målvekten sin ned i støvlene og ligger under den med en god margin. Laila har hatt en livsstilsreise som det står respekt av de siste årene! Mye har hun klart på egenhånd, men i høst da hun var klar til å gi opp, tok hun vårt kurs. Nå er hun i mål! Les hva hun skriver:

 

Laila: Endelig i mål!

..Det første bildet som ga meg en oppvekker med tanke på hvor stor jeg var blitt. Itillegg til den ydmykelsen det var å oppdage at jeg kun passet EN bukse i skapet.Jeg har gått ned fra 87 kg til 68 kg og opp igjen til 70-72 kg. Her har jeg havnet på et platå hvor jeg har vært leeenge. Det viktigste er ikke å bli radmager men å holde meg STABIL. Å ha en fornøyd kropp. Ridebuksa har jeg enda og jeg lover det ser ganske annerledes ut nå - HURRA!!!

 

Idag viste vekta 65,8 kg!!! Dvs at jeg har gått ned 6,8 kg siden 10 august! :)  Jeg er så UTROLIG glad for at jeg endelig lykkes! At kroppen føles bedre enn noen sinne og at jeg endelig kan passe dongribuksene mine! Jeg planlegger å slutte med joggebukser den dagen vekta viser 65 kg. Da skal jeg begynne å gå med dongribukser på fritiden. Da er jeg klar for å vise frem mitt fantastiske resultat! Igjen; tusen takk for hjelpa underveis! Laila, Kristiansand (November 2015) 

 

 

Laila suksesshistorie VIta Univers.jpg