24. Desember

GOD JUL!


Pynt deg, kos deg, nyt! Husk at:

Cat-mirror-lion-how-you-see-yourself.jpg

 

 

I dag gir vi deg en flott julegave for deg som vil investere i deg selv, få bedre helse og nå dine mål i 2016. Vi gir deg halv pris på vårt  kurs "Bedre helse & vekt"

 

Du får tilgang på kurset i 9 uker, i stedet for 8. Det betyr at du kan bruke god tid på å kikke rundt i universet vårt, for eksempel i romjula hvis du har litt ekstra tid. Du kan jobbe med motivasjonen i forkant, slik at du er klar til å starte opp etter nyttår.

 

Vita Univers er et kurs for kostomlegging og vektreduksjon på en sunn måte, med mindre karbohydrater i kosten:

Vita Univers er tuftet på ny forskning og omfattende egenerfaring. Vi vet at et kosthold med mindre karbohydrater er den mest behagelige og effektive metoden for å gå ned i vekt. Ikke velg vekk nydelig mat, spis til du er mett, få energi- OG gå ned i vekt. Vi hjelper deg. Du får alt du trenger i Vita Univers.

Mange har klart det. Det er ikke et liv i forsakelse og du trenger ikke å trene deg ihjel. Det eneste du trenger er litt tid til å lese vårt kurs og å sette av litt tid til å planlegge. Dette hjelper vi deg med i universet vårt.

GI DEG SELV DEN VIKTIGSTE GAVEN TIL DEG SELV OG DE SOM ER GLAD I DEG:

BEDRE HELSE OG MER ENERGI!

 

collage-meg-foer-naa, Vita Univers.jpgansikt før etter Vita univers Linn.jpg

(Bildene: Linn 2009 /2015)

 

LINNS BABY: 

Vita Univers er et resultat av hva jeg selv har savnet i løpet av min reise til bedre helse og en normal vekt. Sammen med fageksperten Pål Jåbekk gir vi deg det verktøyet vi tror du også trenger for å klare det. Når man spiser riktig mat blir det slett ikke så vanskelig, men å få riktig og pålitelig informasjon er ikke bare nødvendig, men kan også være avgjørende for dine resultater.  Dette kan fort føles som en fulltidsjobb. Derfor har vi samlet all informasjonen du trenger, og vi hjelper deg både med kunnskap og motivasjon. Vinn dagen hver dag med vår hjelp.

 

LES MER OM OSS HER  / LES ET KNIPPE AV VÅRE UTVALGTE SUKSESSHISTORIER HER

 

I VÅRT BASISKURS FÅR DU: 

- Nye kursartikler hver uke

- Ukesmenyer

- Handlelister

- Tips & triks

- Følg med på din egen utvikling

- Over 200 nydelige oppskrifter 

-Få hjelp til å velge riktig kosthold for deg

- Bestill hjelp fra våre guruer etter behov

 

Varighet: 8 uker (Julegave: 9 uker!) 

 

Vi gleder oss til å hjelpe deg!