28.1. Skaff deg en som heier på deg!


Trykk her for oversikt over alle innlegg i gratis lavkarbo kurs

 coaching vita univers gratis lavkarbokurs livsstilsendring lchf.jpg

 

Å heie på deg er noe av det vi hjelper deg med i Vita Univers. Vi heier deg fram, uansett hva du kjøper av oppfølging. Vi er bare en sms eller mail unna! Vi svarer på spørsmål, kommer med tips og råd og hjelper til med forklaringer. Dem som kjøper vår pakke med oppfølging 1-1 kan ringe og ta kontakt akkurat når behovet melder seg. Står du i butikken og lurer på hva du skal spise? Lurer du på om ditt eller datt er innafor? Gi et pip og jeg svarer. Jeg sender deg også medling dann og vann å spør hvordan det går med deg. Vi har også så mange telefonsamtaler og mails du vil inne i denne pakken. Du får en skreddersydd løsning som passer for akkurat deg! Det er klart at dette koster litt. Mange synes det er verd det :)

 

Hvis du ikke har mulighet til å prioritere dette akkurat nå, så svarer jeg som sagt uansett på mails og sms, men oppfølgingen blir naturligvis ikke lite tett. Men det fins også andre muligheter. Du kan f. eks melde deg inn i den store gruppen på facebook som heter "Lavkarbo lukket" Her er det mye inspirasjon og tips å hente, helt gratis. 

 

Vi har også vår egen lukket gruppe som heter Vita Univers for alle, men den er ikke like aktiv som lavkarbo lukket, som tross alt har over 8000 medlemmer! Du finner også mange oppskrifter her, men jeg må nok si at jeg synes det er lettere å finne fram i Vita Univers. Så hvis du vil spare tid og enkelt finne fram til gode oppskrifter så er Vita Univers tingen for deg. For å komme raskt i gang og teste ut systemet vårt uten å gjøre en større investering så kan du kjøpe pakken vår som heter Start Kit + Da får du tilgang til hele systemet vårt i en uke. Med alle oppskrifter, ukesmeny, mange tips og triks med mer. 

 

Det helper å ha noen som heier på deg! Så uansett om du vil bruke Vita Univers, eller du ikke liker facebook heller, så skaff deg en buddy på egenhånd. Få en god venninne (Det bør ikke være partneren din, det blir for tett) til å følge deg opp i det tempoet du trenger. Få henne til å sende deg sms etter et system dere har blitt enige om, oppfølgingssamtaler, dra deg med ut på tur, osv. Si til henne at hun også må tørre å være litt streng med deg. Arrestere unnskyldningene og bortforklaringer du plutselig skulle finne på å servere ;)

 

Leste du innlegget mitt i går? I så fall husker du kanskje at jeg nevnte at jeg forbereder en kampanje i helga? Fra i morgen formiddag vil ALLE som kjøper vårt KICK- ass KURS får Kokeboken til Sten Sture Skaldeman HELT GRATIS, med frakt og det hele!!!

I TILLEGG så setter jeg ned prisen på kurset:

40 %  avslag !!! Prisen i helga blir altså KUN kr 899,5

-MED en helt gratis lekkker kokebok som kommer i posten til deg! 

 

Grunnen til at jeg kjører denne fete kampanjen er at Vita Univers har nådd en STOR milepæl! Vi leverer nå rapport til Innovasjon Norge ogvi går over i en ny fase! Det blir veldig spennende!!! Vi har mange planer og vi gleder oss!! 

Du kan lese mer om hva kurset vårt inneholder HER  Altså: Helgetilbudet gjelder fra i morgen ! 

 

PS:  Innholdet som legges ut i dette gratiskurset er ikke det samme som innholdet i våre produkter!

 

MELD DEG PÅ VÅRT NYHETSBREV