4.1. Lekre oppskrifter


I går skrev jeg om hvor lurt det er å lage en matplan og hvis du fikk med deg dagen før, så vet du nå litt om hva du kan spise og hva et lavkarbokosthold faktisk er. I vårt (KICK) Start- Kit får du en super pakke for å komme i gang kjapt, med en "bytt ut liste", Ukesmeny, Tips og råd for en god start, med mer. Den koster kun kr 149,-  Grisebillig, om jeg skal si det selv ;) Du kan lese mer om denne pakken her

 

For deg som har bedre tid, så fins det så klart et hav av oppskrifter og tips på nettet. Vi har noen lekre gratis oppskrifter i Vita Univers, f. eks: Lekre sprø mandelkjeks (Se bildet under her) Magic Bullet Coffee, Blomkål lefser med mer. Trykk her for å komme til en oversikt og direkte link til dem.

En blogg jeg liker godt som også har ukesmenyer som du kan plukke både inspirasjon og oppskrifter fra, er den danske bloggen Mindful Mad.DK Linken tar deg rett til en lekker ukesmeny. 

 

Sprø mandelkjeks, VIta Univers, lavkarbokurs, Lchf kurs, livsstilsendringskurs, ketolyse 2.jpg

 

Lykke til og Kos deg :) 

 

------------------------------------------------------

PS:  Innholdet som legges ut i dette kurset er ikke det samme som innholdet i våre produkter!

 

Vårt Lavkarbo (Kick)Start- Kit er en god måte å komme i gang på! Denne er grisebillig og du får alt du trenger, inkludert ukesmeny, hva skal du spise med mer! Kundene våre sier denne pakken innholder passelig mengde informasjon og den motiverer dem til å starte!

 Les mer om (KICK) Start- KIT her

 

Er du klar for KURS anbefaler vi deg vårt KICK-ass KURS! Dette er også SVÆRT rimelig i forhold til alt du får! Kurset varer i 8 uker og du får tilgang til ALT du trenger for å holde motivasjonen, få kunnskap, over 200 oppskrifter og mye, mye mer! Du får også tilgang til en eksklusiv facebookgruppe kun for medlemmer, i tillegg til at vi har noen knallgode bonus pakker i januar!

Les mer om vårt KICK- ass KURS her 

 

------------------------------------------------------