5.1. Hva har jeg lært?


Trykk her for oversikt over alle innlegg i gratis lavkarbo kurs

ta en sjanse.jpg

 

Å endre livsstil er ikke en reise uavhengig av tid og rom. Man må strukturere hverdagen slik at reisen passer inn i hverdagslivet, hvor man slett ikke har full kontroll over alle variabler. Sykdom i familie, stress, jobb, egen sykdom osv osv. Alt påvirker.  Jeg vet at stress påvirker kroppen og hodet og gjør det vanskeligere å nå målene. Men jeg vet også at det ikke er umulig. Jeg var tross alt nettopp blitt alenemor da jeg startet på min reise. En  krevende tid med barn på noen få måneder og en toåring. Likevel klarte jeg å gå ned 10 kg. Så gikk jeg ned 18 kg til. 

 

Men det siste halvannet året har det sneket seg på 5 kilo. Selv om jeg har hatt et sterkt ønske om å gå ned igjen, har jeg ikke klart å gjennomføre det. 

 

Hvorfor?  

Jeg har eksperimentert med ulike teorier som Terry Walhs, eggfaste og nullkarbo. Ingen av metodene fikk meg ned i vekt, noen fikk meg tvert i mot OPP 3 kilo (Men med masse mer energi! Plutselig kunne jeg jogge 1 mil !! ALDRI har det skjedd før) andre ga meg skikkelig magevondt og oppblåsthet. Jeg har nok på toppen av det hele vært ganske matlei i perioder. Men noe har jeg lært. OG nå SKAL de ekstra kiloene til pers, slik at jeg kan passe alt tøyet mitt igjen. Denne reisen kan du følge inne i Vita Univers hvor jeg skriver opp ALT jeg spiser hver dag og status.  Mer om hva jeg har lært, kan du lese her.  

Ved å gå gjennom historien din for deg selv,- Gjerne skriv den ned- kan du gi deg selv et effektivt virkemiddel for å øke bevisstheten din om hva du pleier å gjøre feil, uten at du merker det. Da kan du lettere være ditt eget politi. 

Hva er din historie?

 

------------------------------------------------------

PS:  Innholdet som legges ut i dette kurset er ikke det samme innholdet som i våre produkter!

 

Vårt Lavkarbo (Kick)Start- Kit er en god måte å komme i gang på! Denne er grisebillig og du får alt du trenger, inkludert ukesmeny, hva skal du spise med mer! Kundene våre sier denne pakken innholder passelig mengde informasjon og den motiverer dem til å starte!

 Les mer om (KICK) Start- KIT her

 

Er du klar for KURS anbefaler vi deg vårt KICK-ass KURS! Dette er også SVÆRT rimelig i forhold til alt du får! Kurset varer i 8 uker og du får tilgang til ALT du trenger for å holde motivasjonen, få kunnskap, over 200 oppskrifter og mye, mye mer! Du får også tilgang til en eksklusiv facebookgruppe kun for medlemmer, i tillegg til at vi har noen knallgode bonus pakker i januar!

Les mer om vårt KICK- ass KURS her 

 

------------------------------------------------------