Status 12.2.


Puh.

Denne uka måtte jeg ha litt fri. Dvs at jeg har spist et ordinært ketogent kosthold med innslag av både grønnsaker og normal ketomat. På tirsdag hadde jeg litt lavkarbokake, du så kanskje linken jeg la ut på facebook? Damn, den var god! Farlig, farlig, jeg hadde lyst på sjokolade i 2 dager etterpå. (EDIT: Fortsatt lyst på!)

Ellers har jeg spist deilige matmuffins, som vi kaller for Muskelmuffins her i Vita Univers. Knallgode og enkel mat. Lett å lage og veldig greit å ha tilgjengelig mat.  

 

Jeg var nødt til å ha litt "fri". Det tærer jo fort på motivasjonen når resultatene kommer så pass sakte og man gjør en skikkelig innsats. Men jeg er klar for å gå i gang fra mandag av igjen. Da skal jeg ikke spise meieriprodukter. Jeg flørtet litt med å unnlate dette fra kosten min i uken som var også. Altså, en ketogen paleo. Det sitter langt inne for meg. Jeg er ikke ustyrtelig glad i kokos for å si det sånn. Men jeg lagde kokosgrøt i stedet for mandelgrøt og det var godt. Dette skal jeg fortsette med å spise til uka sammen med ekte kraftmat. 

 

I helga skal jeg lage rå sjokolade. Jeg er sjokoladefysen, samtidig som jeg vet at dette kan være godbiten som skal til for at jeg holder ut et striks matregime neste uke. En sunn belønning hver dag. Ikke dumt! 

 

Ellers denne uka har jeg jobbet med motivasjonen for å begynne å trimme igjen. Jeg har startet forsiktig med å hoppe tau 3 dager, kun 10 min hver gang, til fet musikk. Dette er første steg mot å starte med jogging i skauen igjen, som jeg ironisk nok elsker. Jeg kommer meg bare ikke ut. Og før jeg er skikkelig i gang er det ca like deilig som rier. Så den beste måten for meg er å starte forsiktig. Målet for neste uke er det samme Hoppe tau i 3 dager og kanskje, hvis jeg skulle få lyst: En liten joggetur. 

 

PS: Jeg hopper alltid tau på morraen før frokost. Dette har god effekt på hvor insulinfølsom man er hele dagen, det stimulerer fordøyelsen og gir en god følelse å "få det unnagjort" på starten av dagen. 

 

Her er forresten et bilde av meg fra foorige uke,i favorittbuksa mi som jeg er så førnøyd over å komme inn i igjen. Den er så godt brukt at det er hull på innsiden av lårene, så jeg har ikke hatt den på meg ute blant folk... 

5.2.16.jpg

 

Jeg vurerer sterkt å kjøpe ei ny ei. Det er så lett å si til seg selv: Nei, jeg skal vente til jeg kan kjøpe den i "riktig" størrelse, den SKAL jo bli jo for stor... Best å spare pengene....

Og det er forsåvidt riktig.

 

På den andre siden så er det mye motivasjon i å føle seg vel. Det er DIGG å passe gammelt tøy igjen, men det gir ikke samme følelsen som  et helt nytt plagg. Du blir påminnet om at "Jeg er på vei, men ikke fornøyd" mens en helt ny bukse bare er kos.  Helt til den blir for stor. Og da er det kos det også. Du trenger jo tross alt ikke å kjøpe en eksklusiv sak. De har mange rimelige på H &M f. eks. Der jeg før ville kjøpt 3 pakker med Påskeegg kan jeg i dag heller kjøpe ny bukse :D (Joda, JEG hadde klart å spise alle 3. No sweat) 

Nå må jeg stikke, skal ut å kjøpe bukse og kakaomasse. Ha en fin helg- SHAKE YA ASS!!

Og mens du danser- kan du kanskje finne ting som motiverer deg for en ny start på mandag?

 

status 12.2..jpg