Statusoppdatering 5.2.

Er du din egen verste fiende? Hva er dine mønstre?


mønstre vita univers.jpg

STATUS

Ingen grunn til begeistring.
The end

haha, neida. Det kunne vært verre. Selv om det OGSÅ kunne vært bedre, ingen tvil om det. Resultat sist uke:0 kg- 0 cm.
MEN: Min gamle favorittbukse går greit igjen! - Og apetitten er fortsatt nedregulert. Nå jobber jeg med å finne treningslysten igjen. Den sitter langt inne, må du tro!

Jeg har gått så mange runder, og det går treigere for hver gang. Kroppen min TVIHOLDER på fettet.Min reise er nok ikke den gøyeste å følge. Derfor kan alle våre medlemmer og kursdeltagere heller følge Elin sin reise i Vita Univers de neste ukene:
Du kan lese hva Elin skriver om hvordan uka hennes har vært og se en oversikt over hva hun har spist. Hver søndag kan du lese hennes innlegg. Spennende, ikke sant? Første innlegg er førstkommende søndag. Jeg gleder meg.

Er du din verste fiende?
Noe som jeg anser som en av mine bedre egenskaper er at jeg er nysgjerrig. Jeg liker å teste, finne nye veier og eksperimentere. På den ene siden så hadde jeg nok aldri prøvd ketogen diett uten denne nysgjerrigheten (Og BEHOVET) Men- På den andre siden: Når det kommer til vekt er ikke store, radikale hopp alltid en god ide. F. eks som å hoppe på en lavkalori pulverkur. Eller å spise Atkins barer som måltidserstattere. Dette kan trigge både søtsug og sult. Å spise lavkalori fører ofte til en sulten kropp som går i sparebluss. Ligg unna det som ikke er ekte mat. Og test forsiktig. Med en ting av gangen.

Jeg har tatt en titt på gamle bilder. Jeg ser at jeg i mars 2015 var på ca nøyaktig samme plass som nå. Så la jeg på meg. Hvorfor, lurer du kanskje på. For ett år siden eksperimenterte jeg mer enn vanlig med kosten. Jeg hadde først 1 måned med mye grønnsaker. Så gikk jeg over på Zero Carb. Jeg spiste plutselig MYE kjøtt og litt meieriprodukter. Jeg fikk MASSE energi, spiste plutselig som en hest og jogga som f**** Men jeg gikk opp 3 kg. Så litt til. Og ikke klarte jeg å holde treningen ved like heller. Vips. Opp.

Først nå begynner jeg å se resultater. Og jeg er tilbake til 0 fra hvor jeg var i fjor. Dvs jeg har en måned på meg. En måned til med diett og forhåpentligvis litt trening. 


Denne uka har jeg fått mange hyggelige mails. Både ros for opplegget vårt og noen spørsmål. Jeg blir veldig glad for slike mails, jeg vil jo at du skal få resultater! Det er jo nøyaktig derfor jeg lagde dette konseptet! Og det kan være lurt å lufte noen tanker hvis man føler noe er feil. F. eks at man ikke får energi av maten. Som regel så er det ikke så mange forandringene som skal til. Kanskje jeg kan hjelpe deg, slik at du unngår å være din egen fiende? Så send meg gjerne mail hvis du lurer på noe. Dette gjelder naturligvis også for dere som har kjøpt Kick- Start KIT

Jeg kjører på, i min favorittbukse - Og gleder meg til den blir romslig! God helg! Hilsen Linn