Diabetes type 2

De rette matvalgene er å følge et kosthold som gir jevnt og lavt blodsukker, minimalt med betennelser og god insulinfølsomhet. Dette finner du hos oss.


PS: Sliter du med søtsug? Få vår guide "Vinn over søtsuget! helt gratis i bunnen av siden

 

Type 2 diabetes er en av de vanligste livsstilssykdommene vi har. Det er en livsstilssykdom fordi den både forårsakes og bedres av livsstil og det som er så fint med type 2 diabetes er at den kan bedres relativt lett, det er aldri for seint. Type 2 diabetes handler om blodsukker og kroppens regulering av blodsukker. Har man type 2 diabetes kan blodsukkeret fort bli for høyt, noe som er svært skadelig og som er årsaken til de mest alvorlige effektene vi noen ganger ser ved diabetes, som blindhet og sår som ikke heler.

dia.jpg

 

Det er vanlig å behandle diabetes med medisiner som for eksempel insulin eller medisiner som gjør kroppen flinkere til å ta sukker ut av blodet, men i kjernen av behandlingen av type 2 diabetes står livsstilsendring. Studier viser gang på gang at om man endrer livsstilen på riktig måte kan man bli mye friskere, noen ganger helt frisk og ofte slutte med medisiner. Og det trenger ikke være så vanskelig, man må bare gjøre de rette valgene.

  

De rette valgene når det gjelder mat og diabetes type 2 er å følge et kosthold som gir jevnt og lavt blodsukker, minimalt med betennelser og god insulinfølsomhet. Dette finner du hos oss.

 

Vi veileder i ulike karbohydratreduserte kosthold som alle passer godt for deg med diabetes, og som kan tilpasses av alvorlighetsgrad. Vi i Vita Univers er opptatt av at mat skal være kos, så ikke vær redd. Selv om maten kanskje er litt annerledes enn hva du spiste før, så er den langt i fra kjedelig! Vi har et supert undervisningsrom hvor du finner sunne og næringsrike oppskrifter, karbohydrat reduserte kostholdsplaner, nyttige kursartikler med mer. Vi er opptatt av næringsrik mat- Som smaker godt.

mat collage 22.8..png (1)

 

Vil du få inspirasjon og hjelp til å lage mat som passer perfekt for deg med diabetes type 2? Vårt sterke fagteam står klart til å hjelpe deg med dine spesifikke utfordringer og har mange gode tips og triks for en med diabetes:

 

Vi gjør det enkelt å starte og enkelt å fortsette hele veien til mål.

Vårt mål er at du skal få mer energi og overskudd. - Og få en vekt som passer for deg.

Ved å gi kroppen gode byggesteiner vil den bygge deg en sterk kropp som vil den vare lenge -Og du vil få økt livskvalitet. Vårt kosthold blir raskt en brikke i puslespillet som hjelper deg med å få kroppen over på DITT lag. Da får du energi- Og mister ekstra fett.

 

Vårt univers er ikke for alle:

  • Det er for deg som vil få mer energi og bedre helse
  • Som vil gå ned i vekt med max fettforbrenning, uten sult og søtsug
  • Det er for deg som vil få den pålitelige informasjonen som du trenger, samlet på en plass.
  • For deg som ikke vil bruke unødig mange timer på nettsøk, eller ønsker å bruke tid på å finne fram i en jungel av råd som du ikke vet om du kan stole på: 

Vi gir deg kart og kompass, slik at du kan ta den raskeste veien til mål. Du kan få så mye oppfølging som DU trenger

 

 

kickstart fettforbrenning, kom i gang med lavkarbo, livsstilsenddring, ned i vekt raskt.png

KICKSTART med oss, så hjelper vi deg fra start til mål: 

Du får inspirasjon, motivasjon og kunnskap med KICKSTART NÅ!:

Du får:

  • Kickstart Lavkarbo: Hva er lavkarbo og hva skal du spise
  • Din guide til resultater 
  • Lavkarbo kostplan
  • Ketose kostplan

 

I tillegg får du tilgang til hele vårt online undervisningsrom med blant annet "F &Q"- Vanlige spørsmål og svar, effektive oppfølgingsmuligheter og mye mer! Etter 1 uke betaler du KUN kr 99,- for å ha tilgang til undervisningsrommet- Hvis du vil. Hvis ikke, sender du helt enkelt en mail med "Stopp" til stopp@vitaunivers.no

 

Få "Kickstart NÅ"  til KUN kr 399,-