Lavkarbo middagstips

..har vi mange av i Vita Univers. Deilige middager som gjør deg god og mett, og som gir deg et stabilt blodsukker. Mat som vil gi deg energi og en vekt du trives med. Vi har oppskrifter som er enkle å lage. Både til frokost, lunsj, middag, dessert og sunnere kaker.


chili gryte, ned i vekt med lavkarbo, hva er ketose, lavkarbo middag.jpg

Det fins neppe noe bedre enn en chiligryte med en bit mørk sjokolade i..

 

Den daglige jakten på "Hva skal vi ha til middag i dag" kan føles som at den aldri tar slutt. Det skal være sunt, enkelt , mettende og godt. Og ikke minst skal det ta kort tid. Et kjapt søk på google gir deg et hav av oppskrifter å velge mellom. Men å faktisk få lagd det som frister her, blir fort et prosjekt som ikke lar seg gjennomføre i hverdagen. 

 

Det er på samme måte med å komme i gang med kostholdsendring. De fleste tenker: 

 

"Jeg KAN det jo...Jeg må bare sette i gang" 

Men kunnskapen du har er ikke nok. Hadde du ikke hatt din optimale helse nå, i så fall? 


mat collage 22.8..png

 

Det er ikke bare vår kunnskap og våre oppskrifter som du betaler for, hvis du blir med i Vita Univers. Det er for å være en del av et opplegg. Vårt univers gir deg det du trenger, Ikke bare kunnskap og motivasjon, men også regelmessighet:

 

Kontinuitet er viktig når du vil gjøre forandringer. Å lage nye vaner tar lang tid. Du kan tenke på vaner som spor. En gammel vane er rene kjerreveien, den er jevn og fin og enkel å følge. Men det hjelper jo så lite når den ender i en fjellvegg, ikke sant? Når du blir en del av vårt univers, så får du hjelp til å tråkke opp en ny sti. En sti som gir deg glede, velvære og mestring. Som fører til målet ditt. Og hvis du synes det er vanskelig vite hvor sporet skal gå, så guider vi deg steg for steg fram til mål.

 

salat med bacon.jpg

Salat med bacon, avocado og en god vinaigrette er en deilig middag. Ha gjerne hardkokt egg i

 

Vi gir deg kart og kompass, slik at du kan ta den raskeste veien til mål. Du kan få så mye oppfølging som DU trenger. Mange tror at kunnskap=ekspertise. Men ekspertise er avhengig av erfaring for å få resultater. Det har vi. Både fra egen kropp og alle vi har hjulpet opp gjennom årene

kokosris.jpg

Blomkålris eller mos av blomkål og sellerirot er deilig tilbehør som passer til det meste

 

"Skal jeg aldri kunne kose meg igjen? Da er det bedre å ha noen kilo for mye."

Mange tror at det er for krevende, for dyrt ,at det krever enorme mengder viljestyrke og at man må gi opp halve livet sitt.  Eller å måtte legge inn en middagshvil på ettermiddagen. Men slik er det jo ikke i det hele tatt. Du kan spise deg mett på god mat som gjør deg tilfreds. Du kan kose deg uten å plages av søtsug. Du kan få en vekt som du er fornøyd med - Og ikke minst økt energi! 

 

KICKSTART NÅ! -Alt du trenger for å komme i gang: KUN kr 399,-:

  • Lavkarbo- Hva kan du spise
  • Lavkarbo kostplan
  • Ketose kostplan
  •  Din guide til resultater                            

 

Last ned programmet og bruk universet vårt fritt i en uke. Her finner du blant annet svar på vanlige spørsmål, oppskrifter med mer.  Hvis du vil være med utover denne uka, så koster det kun 99,- og du får ferske kostplaner og artikler hver uke. 

Det er enkelt å starte, enkelt å fortsette- Og enkelt å stoppe: Send "STOPP" til: stopp@vitaunivers.no

 

chili, mindre.jpg

 

Oppvarmet chiligryte dagen etterpå er nesten enda bedre enn når den er nylagd..Få oppskriften her

 

anbefaling, ned i vekt, kostholdsplan, ketose, ketogen diett, lavkarbo, paleo, steinalderdiett, vannfaste, periodisk faste.png