Livsstilskurs

Det verste er å bestemme seg. Vi hjelper deg med å ta de riktige grepene.


Deltagere på våre livsstilskurs opplever å få mye mer energi, de trenger mindre søvn, får bedre hud og bedre humør. Mange begynner å trene igjen for første gang på mange år. Friheten de oppnår gjennom sunn kost og en normal vekt gir en lykkefølelse som ikke kan kjøpes for penger. Bli din beste versjon av deg selv. Det fortjener du.

Med et Livsstilskurs hos oss er veien til bedre helse og en sunn vekt kort. Gjennom vårt livsstilskurs får du all opplæring som du trenger, motivasjon og inspirasjon. 

Du kan spise naturlig mat, slippe søtsug, sult og slapphet. Du får over 150 oppskrifter, kurs, tips og triks- OG ukesmenyer. 

Vi tilbyr ulike typer oppfølging. For mer info se her. 

Vårt basiskurs følger du på egenhånd, men du kan når som helst bestille konsultasjoner fra en valgt guru som kan hjelpe deg med svar og råd. Hvis du ønsker en tettere oppfølging har vi også en kurspakke som passer for dette. Her skreddersyr vi pakken etter dine behov. 

Veien til endring kan føles bratt og hard når du er aleine. Vi hjelper deg og heier på deg! La vårt livsstilskurs hjelpe deg.

 

Våre råd bygger på et naturlig kosthold, som er bekreftet vitenskapelig og som tusenvis av mennesker vet virker. Det er et kosthold med lite sukker, mat lagd i fra bunnen av, grønnsaker, naturlig fett, rent kjøtt, fugl,fisk og egg. Helst økologisk hvis du har mulighet til det. Vi er opptatt av dyrevelferd og en bærekraftig utvikling.

 

Sliter du med motivasjonen for å komme i gang? Vår enkle, men innholdsrike onlineportal med mulighet for personling oppfølging og hjelp fra våre guruer gir deg et 8 ukers kurs som hjelper deg med alt du trenger! Les mer her