Ned i vekt, sunt og raskt


Visste du at slanking ved hjelp av små og varige endringer med tanke på hvor mange kalorier man spiser eller forbrenner ikke påvirker vekten din?

Flere vitenskapelige studier har vist at kroppen har en fantastisk evne til å kompensere for endringer i energitilgangen, du får derfor ikke en oppsamlet effekt. Kroppen din vil tilpasse seg dette lave inntaket og resultatene vil stoppe opp. Mer om dette temaet kan du lese HER. 

Er du på jakt etter...

  • Den mest effektive metoden for å gå ned noen kilo, dem som sitter som spikra?
  • Trenger du motivasjon for å orke å slanke deg?
  • Vil du gå raskt ned i vekt uten å tenke på mat hvert sekund, eller gå sulten?
  • Lurer du på hvordan du i det hele tatt skal få til å gå ned, du har jo prøvd så lenge? 
  • Eller kanskje du lurer på hvordan du skal rekke det før sommeren, julebordet eller whatever? 

Vi har satt sammen det perfekte kurs for deg!

Gå ned i vekt med god mat som gir deg overskudd og energi. Spis til du er passe mett. Her er ingen kosemerker, telling av kalorier eller lignende. Vi jobber nemlig på lag med kroppen i stedet for å forsøke å tvinge den.

Du får stabilt blodsukker, mister søtsug og får bedre hud. Du blir rett og slett den beste versjonen av deg selv! Ikke fordi du går ned i vekt, men fordi vår mat gir deg bedre helse. Ved å gi kroppen gode byggesteiner vil den bygge en sterk og frisk kropp til deg. Invester i deg selv i dag, og kjøp et komplett kurs hos oss. Følg det på egenhånd eller få oppfølging av en av våre flotte fapersoner, eller "Kostholdsguruer" som vi liker å kalle dem. 

 

 Vita Univers- Få god helse og gå ned i vekt ved hjelp av naturlig, ren mat med minst mulig tilsetningsstoffer!