Slankekurs

Gjør ditt livs viktigste investering: Gi deg selv en ny start. Invester i helsen din, gi deg selv et bedre liv. Våre kurs funker!


Kjenner du at ordet "Slankekurs" ikke gir deg de beste assossiasjonene? Gir ordet deg en litt vond smak i munnen? Forbinder du slankekurs med sult, slapphet, dårlig humør og mobilisering av en enorm viljestyrke? 

Mange har gått på slankekurs og kjenner igjen følelsen av å sitte i en gruppe hvor du skal utlevere deg selv, avsløre hva du ikke mestrer, du skal måles og veies og det skal snakkes. Noen synes dette er helt ok. 

 

Hvis du ikke er blant dem så passer kanskje våre slankekurs for deg? Selv om vi foretrekker å kalle dem livsstilskurs. Det handler jo om så mye mer enn slanking. Det handler om å investere i det viktigste du har: Helsen din! Ved å gi kroppen gode byggeklosser vil den gi deg en så sterk og frisk kropp i retur, som mulig er.  

Våre slankekurs foregår hovedsakelig på internett. Dette betyr ikke at vi er langt borte. Vi er her for deg! Kun en sms, en telefon eller et tastetrykk unna. Du slipper ubehag ved å sitte i en fysisk gruppe samtidig som du kan få svar på alt du lurer på, få samhold og nettverk med andre i samme situasjon som deg selv, men du er ikke like avkledd. 

 

Sliter du med motivasjonen for å komme i gang? Vår enkle, men innholdsrike onlineportal med mulighet for personling oppfølging og hjelp fra våre guruer gir deg et 8 ukers kurs som hjelper deg med alt du trenger! Les mer her