lavkarbo brød og kjeks


For mange er det enklere å komme i gang med en livsstilsendring hvis man ikke gjør så store grep om gangen. Vi nordmenn elsker brødet vårt, og å tvert kutte det ut passer slett ikke for alle. Da er det bra at det fins mange gode alternativer som du kan lage å ha pålegget på i stedet. 

Lavkarbo brød og knekkebrød er mye sunnere enn vanlig brød. De er glutenfrie og de holder blodsukkeret ditt stabilt. I Vita Univers har vi mange gode oppskrifter på mat som du kan legge pålegget på. Det er jo ikke all mat som egner seg like godt pakket inn i en wrap av hjertesalat. Som for eksempel makrell i tomat. Eller egg og ansjos? 

Foruten den maten hvor det ikke passer, så er en wrap lagd av hjertesalat et supert tips. Du kan bruke dem i stedet for tacolefser, du kan lage en lekker påleggsrull som du pakker inn i salaten, eller hva med avocado, reker og lime? Kjempe godt! 

 

Her ser du et lite knippe av hva vi liker å spise i stedet for brød i vårt univers. Vi har flere oppskrifter på lavkarbo knekkebrød, lavkarbo foccaccia, lavkarbo briks, med mer. I tillegg har vi også mange andre gode forslag til frokost. Du MÅ ikke spise brød vettu ;) Men det er en annen historie. 

 

Du trenger ikke viljestyrke

Vårt kosthold blir raskt en brikke i puslespillet som hjelper deg med å få kroppen over på DITT lag. Da får du energi- Og mister ekstra fett. vårt KICKSTART NÅ! program passer ypperlig for deg som vil gå ned i vekt med max fettforbrenning, uten sult og søtsug. Med vårt kickstart program er det enkelt å starte og enkelt å fortsette hele veien til mål.

 

Sprø mandelkjeks kan brukes til både ostefat og i matboksen

Sprø mandelkjeks, VIta Univers, lavkarbokurs, Lchf kurs, livsstilsendringskurs, ketolyse 2.jpg

 

Våre svært populære Ritzkejks

tapaskjeks lavkarbo lchf, vita univers.jpg

 

Chiarundstykker- Enkelt, mettende og nydelig

chia boller.jpg

 

Og selvsagt osteboller- En anvendelig klassiker


Osteboller Rundstykker Vita Univers

 

 

caluna.png

 

KICKSTART NÅ! -Alt du trenger for å komme i gang:

  • Lavkarbo- Hva kan du spise
  • Lavkarbo kostplan
  • Ketose kostplan
  •  Din guide til resultater                            
  • KOM I GANG: KUN kr 399,-  

 

BONUS: 1 UKE GRATIS i Vita Univers:

Du betaler kun kr 99,- pr uke - Ingen bindingstid:

Det er enkelt å starte, enkelt å fortsette- Og enkelt å stoppe, når du har fått hjelpen DU trenger: