Online Helsekurs


 

Ved å følge et bestemt opplegg over tid, øker du sjansen for at du oppnår suksess.

Du finner mange oppskrifter på nett og får mange råd i facebookgrupper. Men er du sikker på at oppskriftene er gode? Jeg vet ikke hvor mange rare saker som har gått rett i søpla her.. Eller hvor mange dårlige råd man kan ende opp med å følge. Og hvor mange som skal bry seg med kjipe kommentarer. Dette slipper du hos oss. Følg kurset i ditt eget tempo. 

 

 

Lavkarbo er veien til suksess. Men lavkarbo er jo så mangt...

Lavkarbo betyr jo i utgangspunktet kun mindre karbohydrater, ikke sant? Og vi er alle forskjellige, så vi trenger ulike tilpasninger av en karbohydratredusert diett for å oppnå resultatene vi ønsker oss. Det har vi tatt høyde for i Vita Univers. Du vil få kunnskapen du trenger gjennom vårt online helsekurs, du kan sette deg inn i ulike metoder for å finne den som passer for deg. Du får inspirasjon og hjelp til gjennomføring gjennom våre kostholdsplaner og oppskriftsdatabase, du finner enkelt svar på vanlige spørsmål og utfordringer og mye mer:

 

 

Vi vil gjerne vise deg at du ikke trenger viljestyrke. Du kan kose deg ned i vekt med lekker og enkel mat. Du kan spise deg mett. Du kan spise deg friskere, og du kan spise slik at du mister sug etter søtt og salt. Vi vet. Det verste er når man tror man gjør alt riktig, men så får man likevel ikke resultater. Dette hjelper vi deg med å løse.

 

Oppskriftdatabase

Gjør så mange søk du vil i vår supre oppskriftsdatabase:

Her finner du over 300 oppskrifter med utregnet næringsinnhold. Du kan enkelt sortere søk etter måltidssype som frokost, søtt, tilbehør osv

Du kan sortere basert på kostholdsmetode. Velg mellom lavkarbo, ketose og paleo (Steinalderkosthold)

Et eksempel på en veldig populær oppskrift er denne: 

 

chia rundstykker lavkarbo glutenfrie rundstykker

 

Få oppskriften på våre lekre chiarundstykker som er enkle å lage og smaker nydelig 

 

Helsekurs

Hos oss får du et nyttig lavkarbokurs hvor du enkelt får forklart prinsippene for hvordan du skal få bedre helse, mer energi og en sunn vekt. Få vårt KICKSTART KURS. les og last ned artiklene og kostplan. 

 

Få en effektiv start, med grunnleggende kunnskap og masse inspirasjon. Noen av temaene du vil lære om er blant annet: 

- Forstå din overvekt

- Nyttige råd og tips

- Det sunne fettet

- Den viktige magehelsa

- Spis deg fri fra sug

- Triks for en enklere hverdag 

Mange vil ha mer enn vårt KICKSTART KURS. Derfor går tjenesten over i abonnement etter uke 1. Da betaler du kun kr 49,- pr uke. Du vil da få tilgang til nye kursartikler og nye kostplaner hver uke. Si opp når du vil, det er enkelt.  

Tracking

Vi har lagd en enkel tracker som du kan fylle ut hver dag. Her fyller du raskt ut hvor tilfreds du er med dagens matinntak, søvn, energinivå med mer. Du kan også fylle ut vekt og skrive dagens notat. Dette er et veldig nyttig verktøy hvis du bruker det regelmessig. Da kan du bruke det som et analyseverktøy for å selv forstå dine resultater. Er det slik at du er lite fornøyd med maten du har spist og dette er de samme dagene som du sov dårlig? Det er klassisk. Det er mye vanskeligere å få en god matdag hvis du har sovet dårlig. 

 

brokkolisalat lavkarbo

Brokkolisalat er nydelig- Vil du blande inn majones, rømme og krydder- Eller vil du nyte den med en deilig vinaigrette og sitron? 

 

Vanlige spørsmål

Søk i vår fane med vanlige spørsmål og svar. Ta en titt på våre andre faner som handler om blant annet motivasjon, avhengighet, hefter med søtsaker, eggfaste med mer. Vi har også en egen medlemsbutikk med ekstra gode priser, for deg som vil ha enda mer. 

 

Bestill konsultasjoner og oppstartssamtaler

Du kan enkelt bestille konsultasjoner og oppstartssamtaler med oss. Som medlem kan du få hjelp til å velge eksperten som best kan dekke dine behov. 

 

Vi har ikke tatt snarveier

 

Vita Univers er en gründerdrøm, lagd av en ildsjel med mål om å hjelpe andre til å få et nytt liv eller et bedre liv. Fordi smerten med å ikke mestre egen kropp og helse har vært følt på kroppen. Som vet at en livsstilsreise krever innsats-Alltid. Men stegene blir stadig lettere å gå. Det er som en sti. Den er hard å tråkke opp, men jo mer den er tråkket opp,jo lettere blir det.Alle helsefordelene du oppnår vil også gjøre det enkelt. Så lenge du trives med, og liker maten. (Hvis du sverger til tørr kylling uten saus og synes rå brokkoli er snack i seg selv, så er kanskje lavkalori bedre for deg)

Det er svært mange dugnadstimer som har blitt lagt ned i dette universet. Over  3 år med langt over en fulltidsjobb - På dugnad. Plattformen vår er satt opp av et solid IT selskap, og innholdet har vi lagt til manuelt. Det betyr at vi har regnet ut oppskriftene, vi har lagd maten, vi har tatt de fleste bildene selv, vi har skrevet artikler og vi har lagd kostplanene. I vårt univers kan du lagre mye av vårt materiell på din PC /telefon, slik at du har det tilgjengelig også uten internett. Vi stoler nemlig på at du ikke deler innholdet vårt videre med andre. (Hvem vil vel være med på å knuse en gründerdrøm) 

Vil du lære oss bedre å kjenne? Vi samarbeider med flere leger, mange fornøyde kunder og et eget fagteam. Les mer om oss her eller trykk på menyen øverst til venstre.

 

ned-i-vekt-med-ketose-ned-i-vekt-med-lavkarbo-kostplan-ketose-kostplan-faste-livsstilsendring 19

 

Er vi den rette for deg?

Det koster deg ikke mye å finne det ut. Det er enkelt å starte og enkelt å stoppe. Dette kan du styre selv fra første dag. Den første uka koster kr 99,- Da får du alt du trenger for å komme i gang. Hvis du, som de fleste andre har nytte av å være medlem litt lengre, så koster det deg kun kr 49,- pr uke. Helt opp til deg.

 

 

Suksess med Vita Univers

Det er mange. For eksempel ....Hun levde sunt. Var opptatt av å få i seg sunne og gode næringsstoffer. Likevel ble hun større over magen, selv om hun ikke følte hun gjorde stort annerledes enn i alle år...Så fant hun oss.

 

For kr 249,- får du alt du trenger, en rekke kostplaner innen karbohydratredusert kost, nyttige kursartikler, oppskriftsdatabase og mye mer. Det er rimeligere enn 1 kg Norvegia. Det er ca samme pris som en halvliter. Det er rimeligere enn 2 poser smash, og ikke så mye dyrere enn en grandis. Og du ender opp med mer energi, bedre helse og en sunnere vekt. Alle må starte en plass. Og det er aldri for sent. Når du starter er effekten stor og kommer raskt. Det er neppe din livs tabbe å bruke 99,- på oss- Men tenk om det er det å ikke gjøre det?