Snarvei til raske resultater

Vi gir deg kart og kompass, slik at du kan ta den raskeste veien til mål. Få masse energi, spis deg slank og frisk.


PS: Vil du vinne kampen over sug etter søtsaker og salt snacks? Meld deg på nyhetsbrevet i bunnen av sidenvinn over søtsuget.png

 

Av og til føles det som at en flat mage er fullstendig uoverkommelig. Og man orker rett og slett ikke å ta  tak. Det er jo stor forskjell på oss. Noen vil bare bli kvitt litt mage og få mer energi, mens noen vil ned mange kilo. Vi har effektive tips, råd og oppfølgingsmetoder som gjør at du kan ta snarveien til en kropp du trives med- Mens du spiser deg slank. Som Gro har gjort:

 

Gro er en av våre sukesesshistorier, som har spist seg slank- Og fått mye mer energi. Noe som kommer godt med når du er en travel småbarnsmor, selvstendig næringsdrivende og har en mann som jobber offshore:

Gro vil være anonym på grunn av sin jobb. Hun er ei kul dame i sin beste alder, rett rundt 40, fra rogalandsområdet. Hun har vært superslank hele sitt liv. Hun har i sitt voksne liv fattet interesse for mat og helse. Hun har vært borti diverse vitamintilskudd, leser og googler oppskrifter og tar med seg tips og triks, og hun har brukt minimalt med sukker de siste årene, men er ikke panisk. Hun er altså opptatt av sunn mat og har på ingen måte anlegg for å legge på seg.

Likevel så snek det seg sakte men sikkert på noen kilo, særlig etter at hun fylte førti. Og de la seg typisk nok på magen:

g ned i vekt med lavkarbo.png 

 

Gro hadde lyst til å gjøre noe med saken. Men klarte liksom ikke helt å komme i gang. "Å spise seg slank høres jo flott ut. men jeg spiser jo sunt allerede, og sukker- Det rører jeg ikke, så hvorfor tror du at dere kan hjelpe meg?"

 

Jeg forklarte henne at det fins 1000 måter å gå ned i vekt på. Men ikke hvis du vil ha varige resultater. Og heller ikke hvis du vil spise deg slank på en behagelig og effektiv måte- Med masse energi. 

 

Basert på Gro og erfaringer samlet fra hundrevis av kunder, basert på deres mål om å spise seg slank, har vi satt sammen vårt KICKSTART NÅ! program

 

 

Gro forteller meg at ikke bare er hun super fornøyd med at hun har funnet en perfekt diett for å gå ned i vekt, uten slankepiller og vonde shakes, MEN hun har funnet fram til et kosthold som hun elsker. "Tusen takk, Linn"  Jeg fortalte henne at det er nettopp dette som er hemmeligheten til livsstilsendring  med en stabil vekt, og at hun beholder all den gode energien: Å ha et kosthold bestående av sunn mat som du LIKER. 

 

 gro, slankekur, ned i vekt med lavkarbo, diett, lavkarbo meny, resultater lavkarbo, ketogen diett, hva er ketose, hvor mye ned i vekt 1 uke.png

 

 

På kun 2 uker merket hun viktige resultater:

  • Hun har nesten blitt kvitt den irriterende magen og har fått mye mer energi
  • Hun opplever at mat er mye mindre stress i hverdagen
  • Hun opplever matglede

 

Og det tok ikke lang tid å få mannen med på laget:

g ned i vekt med lavkarbo 2.jpg

Nå merker hun at kroppen spiller på lag: Hun sa til meg: "Jeg trodde ikke dette skulle være så enkelt":

 

"Jeg var så redd for å bli sulten når jeg tok i mot pasienter. Det er så utrolig pinlig hvis magen begynner å romle. Også blir jeg så skjelven hvis jeg får lavt blodsukker. Derfor spiser jeg gjerne en banan eller et lite måltid før konsultasjonen." 

 

Dette har vi ryddet opp i med å tilpasse kostholdet. Prisen for å kutte ut bananen har vært umerkelig. Nå kan hun ta i mot pasienter uten å tenke på mat.

 

"Den den beste bedringen (foruten den forsvinnende magen) er at selv om jeg er blir sulten så får jeg ikke den følelsen av at nå tror jeg at jeg dør om ikke jeg spiser... skjønner du?? (igår: rekke fly - tog -trikk etc, )

 

 

Er du også en av dem som foretrekker å få råd og veiledning fra mennesker som har møtt de samme utfordringene selv? 

linn collage.jpg

Hvem er vi?

Jeg heter Linn og er gründer av Vita Univers. Det er mine bilder du ser over her. Jeg har gått ned 30 kg ved hjelp av å endre kosthold. Jeg har fått energi, penere hud og spist meg fri fra høyt blodtrykk og svingende blodsukker. Strekkmerkene får jeg ikke bort, men de har gått fra å være traktorspor til å være tråklet søm. Jeg har fått et nytt liv, og det er derfor jeg har lagd Vita Univers. 

 

Det er 12 år siden jeg oppdaget at det fins måter å få kroppen til å lystre på. Få den over på mitt lag. Men jeg har likevel gått i alle fellene som mulig er, jeg har hatt tilbakefall og jeg har manglet motivasjon i perioder. I Vita Univers er mine erfaringer og kunnskap samlet, og jeg har et sterkt fagteam i ryggen. Les gjerne mer om dem her)

Vi gir deg kart og kompass, slik at du kan ta den raskeste veien til mål. Du kan få så mye oppfølging som DU trenger

 

Vårt mål er at du skal få mer energi og overskudd. - Og få en vekt som passer for deg:

Ved å gi kroppen gode byggesteiner vil den bygge deg en sterk kropp som vil den vare lenge -Og du vil få økt livskvalitet. Vårt kosthold blir raskt en brikke i puslespillet som hjelper deg med å få kroppen over på DITT lag. Da får du energi- Og mister ekstra fett.

 

mat collage 22.8..png

 

Vårt univers passer for deg som:

  • Vil få mer energi og bedre helse. Som vil gå ned i vekt med max fettforbrenning, uten sult og søtsug
  • For deg som vil få den pålitelige informasjonen som du trenger, samlet på en plass.
  • For deg som ikke vil bruke unødig mange timer på nettsøk, eller ønsker å bruke tid på å finne fram i en jungel av råd som du ikke vet om du kan stole på.

 

Vi har en rekke tjenester og produkter som passer for deg som ønsker å få verdens beste livsstil og en super helse. Trykk på knappen for å bli bedre kjent med oss og se om vi passer for deg: