Velkommen!

Velkommen til oss. Her kan du lese mer om oss, vårt team og hvorfor akkurat vi kan hjelpe deg med en effektiv livsstilsendring


_Hei _-) Så fint for meg at dere ER !_ (9) elin 3.png

I vårt univers får du hjelp med livsstilsendring på en sunn måte som er behagelig for deg. Vi praktiserer effektive metoder som vil hjelpe deg med å gå ned i vekt, miste søtsug og få energi og overskudd:


 

  • Lavkarbo -Med oppskrifter på utrolig mye god lavkarbo mat og ukeplaner
  • Ketose/ Ketogen diett - For å miste søtsug og få maks fettforbrenning. Ketose kostholdsplaner følger med
  • Faste- Vi hjelper deg med alt i fra effektiv vannfaste og ulike varianter av periodisk faste
  • Paleo- Steinalder diett - Få energi og en sterk og sunn kropp med naturlig mat 

 

Hvis du vil slå av en kjas, kan du sende en e-post til: post@vitaunivers.no, så kan vi avtale nærmere. Hvis du vil ha vår guide som hjelper deg med å vinne kampen over søtsuget, så meld deg på i bunnen av siden. Her vil du få både oppskrifter og tips: "Vinn over søtsuget!"(Hvis skjemaet ikke kommer opp på din enhet, send en mail)

 fordommer mot fedme Heidi Rosander Vita Univers.jpg

 

Hvem er vi?

linn collage.jpg

Jeg heter Linn og er gründer av Vita Univers. Her ser du meg - Før og nå. Men Vita Univers handler ikke bare om å gå ned i vekt. Det handler om å få et nytt liv. Få energi, overskudd og medisinfri. Det handler om å få en kropp og et liv som man elsker. 

 

 Jeg har gått ned 30 kg ved hjelp av å endre kosthold. Jeg har fått energi, penere hud og spist meg fri fra høyt blodtrykk og svingende blodsukker. Strekkmerkene får jeg ikke bort, men de har gått fra å være traktorspor til å være tråklet søm. Jeg har fått et nytt liv.

Det er 12 år siden jeg oppdaget at det fins måter å få kroppen til å lystre på. Få den over på mitt lag. Men jeg har likevel gått i alle fellene som mulig er, jeg har hatt tilbakefall og jeg har manglet motivasjon i perioder. (Les gjerne mer om min livsstilsendring og helsereise her) I Vita Univers er mine erfaringer og kunnskap samlet.

 

Jeg har også et solid fagteam i ryggen som er en del av mitt univers, og som støtter mine erfaringer.Blant annet disse damene som du ser på hver sin side av meg her, Gunn Karin Sakariassen og Anita Breivold, for ikke snakke om Linn Spets (til høyre)

guruene i vita univers, vita univers fagteam, ned i vekt med lavkarbo, ned i vekt med ketose, ned i vekt med paleo, spis deg frisk med steinalderkost

 

 

Linn Spets lager de lekreste oppskrifter og deler raust med sin kompetanse med oss. Pål Jåbekk har skrevet mange av kursartiklene, for dere som kjenner han. Anita Breivold har også bidratt med mye materiell fra hennes flotte bok, Helsevis. Vi er også en stolt samarbeidspartner av Dr. Hexebergs Klinikk, hvilket betyr at våre medlemmer får gode rabatter på kurs, konsultasjoner med mer. Rabattkoder og informasjon finner du i Vita Univers.

Sofie Hexeberg, Dr. Hexebergs Klinikk, spis deg frisk kurs, medisinsk lavkarbo, .jpg

Trykk her for å få oppskrift på Linn Spets sine populære kollagenbarer. Dette er supre energibarer helt uten sukker- Som forebygger rynker og hindrer muskeltap:

kollagenbarer med sjokolade,sunn energibar uten sukker

 

 

Vita Univers er ikke som alle de andre stedene hvor du kan få hjelp.

Jeg har snublet flere ganger, noe jeg vet du kjenner deg godt igjen i. Har du kjent på at det føles like oppnåelig å gå ned i vekt, som at helvete fryser til is? Du har prøvd ALT og du tror ikke at du har viljestyrke nok? I Vita Univers lykkes vi sammen. Jeg har fått masse energi, pen hud og har mistet fett som tilsvarer 60 pakker med meierismør. Jeg vet hva som fungerer og jeg og mitt fagteam- (eller guruer som jeg liker å kalle dem) er klare til å hjelpe deg!

 

Har du noensinne lurt på, slik jeg har. Hva det er som skaper denne forskjellen i folks liv? At noen forblir tynne og andre selv om de tilsynelatende gjør akkurat det samme, krangler med vekta dag etter dag?

 

Jeg slet og lurte på dette i mange år. Hvorfor er det så urettferdig?Hvorfor skal jeg kjenne utskeielsene mine på klærne bare jeg ser på en kanelbolle? Hvorfor kunne ikke jeg da jeg var stor få lov til å spise et kakestykke i full offentlighet uten å blir vurdert opp og i mente? ("Hun burde ikke spist den isen") Forskjellen ligger i hva den enkelte kan og hvordan denne kunnskapen brukes i hverdagen. Uten å måtte gi opp god mat, og hyggelige sosiale sammenkomster.  Uten å måtte trene seg halvt i hjel. Uten å gå sulten og uten å drikke seg mett på vonde shakes. Du trenger ikke å forsake familiemiddagen.

 

Med vår kunnskap vil du vite hvordan din tallerken kan bli minst like velsmakende og mettende, selv om du kanskje legger til noe ekstra grønt, og tar bort risen på din egen tallerken. Ingen vil bry seg nevneverdig. Det dine kjære vil bry seg om, er at de vil merke at du er gladere. Og at du har mer energi. Og hvis de ser deg uten klær, vel da vil de også se at det blir mindre av deg.

 

 

paleo pavlova.jpg

 Dette er bildet av en lekker sukkerfri pavlova, som du får oppskrift på hos oss. Den er uten melk/meieriprodukter og mel.  Dette er rett og slett en sunn lavkarbo kake som du kan nyte med god samvittighet. 

 

Å få riktig og pålitelig informasjon kan være avgjørende for dine resultater. Derfor har vi samlet alt du trenger, vi hjelper deg både med kunnskap og motivasjon. Vi  kombinerer fagkunnskap basert på oppdatert forskning og egenerfaring satt i system. Få energi og bli friskere! Hvis ikke du orker alt du vil, så kan vi hjelpe deg. Få masse energi og bedre helse! Livet er for kort til å leve i forsakelse. Spis lekker mat, få energi og bli friskere!  Går hånda til munnen raskere enn hjernen kan tenke? Vi gleder oss til å hjelpe deg! Mange har klart det. Det er ikke et liv i forsakelse og du trenger ikke å trene deg ihjel. Å prioritere din egen helse og å få mer energi, er å gi en gave til dem som er glad i deg :)

 

Kosthold og helse er to sider av av samme sak. Vi er opptatt av at du skal mestre hverdagen. Du skal vinne dagen hver dag! Når du spiser mat som bygger opp kroppen din og er proppfull av gode næringsstoffer så får du energi! Energi til å være i bevegelse, trimme, leke og kose!Du kan spise mat som gjør deg mett. Søtsug og cravings etter usunn mat reduseres og for mange forsvinner det helt. God helse gir god livskvalitet.  Ikke bare holder denne maten deg frisk, men du spiser deg friskere. Hvis du er overvektig blir du slank.  Helse, vektkontroll og slanking handler nemlig ikke om å telle kalorier. Det handler om å spise riktig mat. 

 

For å opprettholde en endring over tid MÅ du føle at prisen du betaler er lavere enn gevinstene du får igjen. Du må ganske enkelt føle at det er lett å vinne dagen -Hver dag!

Vi har satt sammen de viktigste verktøyene du trenger for å få en lettest mulig endringsprosess, basert på vår egen helsereise, men som også er støttet av forskning.

 

"Når du helst ikke vil være med på bilder, selv om du har pynta dæ."  Linn

24.12.08.jpg

Her holder jeg inn magen så godt jeg kan..

 

80tallsfest vita univers raskt ned i vekt ned i vekt med lavkarbo lavkarbo kurs.jpg

...Her er jeg pyntet til 80talls fest!!

 

Vil du vite mer? Se våre kurs, bøker og oppfølgingstilbud her: