Kurs for bedre helse

Vi holder kurs. Vita Univers er et perfekt for livsstilsendring og slanking. Gi deg selv en ny start med masse energi og bedre helse.


Orker du alt du vil? Vita Univers hjelper deg. Få masse energi og bedre helse!

 

Vita Univers hjelper deg slik at du kan få en sunn livsstil og god helse. Kosthold og helse er to sider av av samme sak. Hos oss får du all den hjelpen du trenger for så lenge du vi. Vi er opptatt av at du skal mestre hverdagen. Du skal vinne dagen hver dag!

 

Når du spiser mat som bygger opp kroppen din og er proppfull av gode næringsstoffer så får du energi! Energi til å være i bevegelse, trimme, leke og kose!

Du kan spise mat som gjør deg mett, søtsug og cravings etter usunn mat reduseres og for mange forsvinner det helt. God helse gir god livskvalitet.  Ikke bare holder denne maten deg frisk, men du spiser deg friskere. Hvis du er overvektig blir du slank. Slanking handler nemlig ikke om å telle kalorier. Det handler om å spise riktig mat. 

 

 

Et naturlig kosthold bygger den beste kroppen du kan få. Synes du det er vanskelig å gjenkjenne hva som er bra mat? 

 

  • Ikke spis mat som din bestemor ikke ville gjenkjent som mat.

  • Mat dør og råtner. Hvis ikke, er det ikke mat. 

  • Mat har korte eller ingen ingredienslister. 

 

Vi gir deg den nødvendige hjelpen som du trenger. I tillegg byr Vita Univers på over 150 oppskrifter, ukesmenyer, tips & triks, verktøy for motivasjon og annet gøy. Vi vet nemlig hvor krevende, umulig og vanskelig det kan være å skulle endre livsstil. Vita Univers er et kurskonsept som skal gjøre det lettere og mindre tidkrevende for deg å klare det. 

 

 For å se innholdet i våre kurs og andre ting vi tilbyr kan du trykke på denne linken. 

 

For å opprettholde en endring over tid MÅ du føle at prisen du betaler er lavere enn gevinstene du får igjen.

Vita Univers er et kurssystem som er bygd på erfaringer. Vi har satt sammen hva vi mener er de viktigste verktøyene du trenger for å få en lettest mulig endringsprosess, basert på vår egen helsereise, men som også er støttet av forskning. F. eks å skrive matdagbok. 

Vita Univers handler om å få sin beste helse, Spise sunn og god mat som gjør deg glad og frisk - Slik at du opplever trivsel i hverdagen.

 

Vitenskapelig forskning og rapporter bekrefter at et karbohydratredusert kosthold med mindre sukker og stivelse er det sunneste og mest effektive for en god helse og vektreduksjon. I Vita Univers får du opplæring i 3 kostholdsmetoder: LavkarboPaleoKetogen diett (ketose) 

 

"Når du gleder deg til lunsj. Rett etter frokost."

Linn