Naturlig mat

I Vita Univers vil vi rope et høyt hurra for naturlig mat!


Kostplaner ketose lavkarbo faste paleo livsstilsendring.png

I Vita Univers får du alle verktøyene du trenger for å få en effektiv og behagelig livsstilsendring

 

Naturlig mat vil si sunne og helt naturlige råvarer som vi fra naturens side er ment å skulle spise, altså matvarer som er minst mulig raffinert og behandlet og har en kortest mulig ingrediensliste. Naturlig mat uten en masse kunstige tilsetningsstoffer – kombinert med et lavere inntak av karbohydrater – er det optimale kostholdet for en vektreduksjon og for økt energi og bedre helse, mener vi.

 

I praksis betyr dette at du spiser kjøtt, fisk, egg, grønnsaker, litt bær, frukt, nøtter, frø og fete meieriprodukter dersom du tåler dette, og du velger økologiske råvarer så langt det er mulig. Det du først og fremst reduserer inntaket av er ferdigmat og halvfabrikata. Du må altså innstille deg på å lage maten din selv! Først da vil du ha full kontroll på hva du får i deg, og du vil blant annet kunne eliminere de skjulte sukker- og glutenbombene som det finnes mye av i den industrielle maten.

 

Det krever litt planlegging, men det er slettes ikke vanskelig. I Vita Univers’ oppskriftsbase kan du virkelig fråtse i mange fristende frokost-, lunsj- og middagsretter. Her finner du også oppskrifter på sunn snacks som ikke påvirker blodsukkeret ditt.

 

Når du kjenner på alle helsefordelene ved ditt nye kosthold, vil du garanter ikke ønsket deg tilbake til det gamle :) Se våre tjenester og produkter: