topp kombinasjon

Vi har et knallsterkt fagteam i Vita Univers, det eneste vi har manglet er å ha dyktige leger med på laget. Det har vi nå: Vi er stolte av å presentere at vi nå samarbeider med Dr. Hexebergs Klinikk.


Få en komplett pakke for å enkelt gjennomføre din livsstilsendring: Med konsultasjon fra Dr. Hexebergs Klinikk og kurs, oppskrifter, tips og råd i Vita Univers får du alt du trenger for en trygg og god livsstilsendring:

 

Dr. Sofie Hexeberg og Dr. Erik Hexeberg er ikke bare Norges mest erfaringsrike leger som ser på sammenhengene mellom kosthold og medisin, de er også sympatiske, undersøkende og lydhøre.

 

 

hexebergene.jpg

 

Mange av våre kunder har benyttet seg av Dr. Hexebergs Klinikk i tillegg til oss. Vi utfyller hverandre på en fin måte:

Hos oss får du daglig inspirasjon, kostplaner, gode oppskrifter og råd og tips. Sofie og Erik Hexeberg gir deg den aller beste medisinske oppfølgingen.

 

Dr. Hexebergs Klinikk vil gi alle medlemmer i Vita Univers rabatt på konsultasjoner/ telefon konsultasjoner ved sin klinikk.

Du vil også få eksklusive rabatter på deres kurs, blant annet kurset som skal holdes i Spania til vårenCopy of KICKSTART NÅ! 399.png

 

 KICKSTART NÅ! Du betaler KUN kr 399,- :

Du får: 

  • Ketose kostplan, lavkarbo kostplan, "Kom i gang" & "Din guide til resultater"
  • 1 uke gratis i Vita Univers

 

Som medlem/ kursdeltager i Vita Univers får du 10% rabatt på konsultasjon ved Dr. Hexebergs Klinikk. En konsultasjon varer i 45 minutter og koster 1550 kr. Våre medlemmer betaler KUN kr 1395,- per konsultasjon/ telefonkonsultasjon. Få den medisinske tryggheten som du trenger når du skal forbedre helsa di sammen med oss. Rabattkoden får du i Vita Univers.

 

For å bestille time hos Dr. Hexebergs Klinikk, sender du en mail: timebestilling@drhexeberg.no   Rabattkoden får du i Vita Univers

 

alt på en plass.png

 

Du skal ikke leke med helsen din, og hvis du har en sykdom så er det viktig å ikke eksperimentere ukontrollert med kostholdet. Vi står klare til å veilede deg, men Vita Univers gir ikke medisinske råd. Og vi oppfordrer alle våre kunder til å sørge for at de tar ansvar for helsen sin. Du skal for eksempel ikke sette i gang med en langvarig faste uten at noen følger med på blodprøvene dine. Eller hvis du har lavt stoffskifte, diabetes 1, Chrons, MS, eller andre sykdommer, så bør du ha medisinsk oppfølging i tillegg til vår hjelp. Du kan ikke forvente at din fastlege vil gi deg veiledning i forhold til hvordan kostholdet påvirker sykdommen din, og hvordan du kan spise deg friskere. Den viktige medisinske tryggheten kan du nå få gjennom oss. 

 

 

kjersti romsaas sundby.jpg

"Jeg er så utrolig fornøyd! Å bruke Vita Univers og å få medisinsk oppfølging av Dr. Hexebergs klinikk ga meg resultatene og tryggheten jeg trengte for å komme i mål. Jeg var bekymret for blant annet kolesterolet. Erik fulgte med på alle mine blodprøver og Vita Univers ga meg de praktiske rådene og oppskriftene slik at hverdagen med ny mat ble enkel- Og resultatene kom raskt"   Kjersti Romsaas Sundby

 

Ønsker du deg en livsstilsendring, men synes det er vanskelig å komme i gang?

Kjøp vårt KICKSTART NÅ! program og få et program som er lett å følge.  Du får informasjonen du trenger, kostplaner, samtidig som du i ro og mak kan utforske hva som frister av mat. Du vil helt sikkert finne noe du liker. Bestill din time til redusert pris hos Dr. Hexeberg og så er du i gang. Så enkelt er det!

 

 

kickstart fettforbrenning, kom i gang med lavkarbo, livsstilsenddring, ned i vekt raskt.png (1)

Hvilke sykdommer og plager kan Dr. Hexebergs Klinikk hjelpe deg med?

De har gode erfaringer med behandling av sykdommene som er angitt her. 

- Mage/tarm sykdommer

- Diabetes

- Betennelsesykdommer

- Hudsykdommer

- Hjerte og karsykdom

- Nevrologsike sykdommer

- ADHD

..Med mer. For en detaljert liste, gå inn på deres nettside: http://drhexeberg.no

 

Vil du bli med på deres flotte kurs i Spania? Kurset passer for deg som er opptatt av å bedre helsen, gå ned i vekt, forebygge/behandle livsstilsykdommer som diabetes eller forebygge/behandle betennelsessykdommer. Les mer her: Kurs for livsstilsendring i Spania

livsstilskurs i spania med Dr. Hexebergs Klinikk

 

 anbefaling, ned i vekt, kostholdsplan, ketose, ketogen diett, lavkarbo, paleo, steinalderdiett, vannfaste, periodisk faste.png

 

 

 I Vita Univers får du vårt enkle KICKSTART NÅ! program, ukentlige kostholdsplaner, du kan søke blant våre 300 sunne oppskrifter, få tips og råd om hvordan du skal komme i gang: