Samarbeid med de beste

Få den medisinske tryggheten som du trenger når du skal forbedre helsa di sammen med oss. Vi har ikke bare et knallsterkt fagteam i Vita Univers, vi har også et samarbeid med landets beste klinikk: Dr. Hexebergs Klinikk


Mange av våre kunder har benyttet seg av Dr. Hexebergs Klinikk i tillegg til oss. Vi utfyller hverandre på en fin måte:

Hos oss får du daglig inspirasjon, kostplaner, gode oppskrifter og råd og tips. Sofie og Erik Hexeberg gir deg den aller beste medisinske oppfølgingen.

 

 

hexebergene.jpg

Dr. Sofie Hexeberg og Dr. Erik Hexeberg er ikke bare Norges mest erfaringsrike leger som ser på sammenhengene mellom kosthold og medisin, de er også sympatiske, undersøkende og lydhøre.

 

Visste du at Sofie Hexeberg nylig har gitt ut en ny, lekker bok sammen med Gunn - Karin Sakariassen?  

 

lavkarbo for alle, lavkarbo middag, kostholdsendring, mat som medisin.jpg

 

Boka kan kjøpes direkte fra Dr. Hexebergs Klinikk her

 

Boka gir en god og enkel innføring i hvorfor lavkarbo er bra for helsen, du får hovedprinsippene for kostholdet godt forklart, forskjellen på moderat og streng lavkarbo, og lavkarbokosthold med individuell tilnærming. Hvis du eller noen du kjenner  trenger å overbevises om at lavkarbo ikke bare er mat med kremfløte og bacon, så er denne boka et ypperlig kjøp. 

 

Individuell tilnærming

Noe av det jeg liker best med boka er at i tillegg til at den forklarer hovedprinsippene for et lavkarbokosthold på en god måte, er at den også gir deg kunnskap om hvordan du kan spise lavkarbo med en individuell tilnærming. For eksempel hvis du har en autoimmun sykdom. Du får forslag til alternative produkter til vanlige meieriprodukter som passer inn i et lavkarbokosthold, og du får oppskrifter på hvordan du kan lage slik mat selv, som for eksempel kokos yoghurt. Du får også tips til hvordan du kan spise en vegetarisk lavkarbo og litt fermentert mat.

 

Mest av alt er det super gode oppskrifter

Hele 100 stk faktisk! Her er det masse godt å velge mellom med moderne og oppdaterte oppskrifter som ikke er vanskelige, og som vil gi deg ypperlig helse. Her får du blant annet ost av kokosmelk,blomkålrisotto med mer. Hvis du liker oppskriftene vi har i Vita Univers, kommer du garantert til å finne masse du liker i denne boka, med lavkarbo frokost og lunsj retter, deilig og sunn lavkarbo middag og dessert. Selv om oppskriftene ikke er kompliserte, inneholder boka også oppskrifter som er spennende for oss "lavkarbo veteraner" Som for eksempel et alternativ til parmesanost, eller oppskrift på hvordan du kan lage ditt eget kjøttpålegg.

Du får også oppskrifter på snacks og dessert. Smørstekt frukt med bær og kanel er nydelig. Boken har også en variant av en av våre aller mest populære kaker (Vi kaller den ofte bare for "Favorittkaken" Men den heter egentlig Gateau Marcel. Vår oppskrift på kaken finner du her (Vi har pyntet den med bær):

 

Gateau Marcel

IMG_0689.jpg

 En lekker, mektig sjokoladekake som er enkel å lage, Gateau Marcel- Helt uten sukker og mel

Boka kan kjøpes direkte fra Dr. Hexebergs Klinikk her

 


Som vår kunde får du 10% rabatt på konsultasjon ved Dr. Hexebergs Klinikk.

En konsultasjon varer i 45 minutter og koster 1550 kr. Våre kunder betaler KUN kr 1395,- per konsultasjon/ telefonkonsultasjon

For å bestille time hos Dr. Hexebergs Klinikk, sender du en mail: timebestilling@drhexeberg.no   

Rabattkoden får du i Vita Univers

 

 

Du skal ikke leke med helsen din, og hvis du har en sykdom så er det viktig å ikke eksperimentere ukontrollert med kostholdet. Vi står klare til å veilede deg, men Vita Univers gir ikke medisinske råd. Og vi oppfordrer alle våre kunder til å sørge for at de tar ansvar for helsen sin. Du skal for eksempel ikke sette i gang med en langvarig faste uten at noen følger med på blodprøvene dine. Eller hvis du har lavt stoffskifte, diabetes 1, Chrons, MS, eller andre sykdommer, så bør du ha medisinsk oppfølging i tillegg til vår hjelp. Du kan ikke forvente at din fastlege vil gi deg veiledning i forhold til hvordan kostholdet påvirker sykdommen din, og hvordan du kan spise deg friskere. Den viktige medisinske tryggheten kan du nå få gjennom oss. 

 

 

kjersti romsaas sundby.jpg

"Jeg er så utrolig fornøyd! Å bruke Vita Univers og å få medisinsk oppfølging av Dr. Hexebergs klinikk ga meg resultatene og tryggheten jeg trengte for å komme i mål. Jeg var bekymret for blant annet kolesterolet. Erik fulgte med på alle mine blodprøver og Vita Univers ga meg de praktiske rådene og oppskriftene slik at hverdagen med ny mat ble enkel- Og resultatene kom raskt"   Kjersti Romsaas Sundby

 

 

Ønsker du deg en livsstilsendring, men synes det er vanskelig å komme i gang?

 

Kjøp vårt KICKSTART NÅ! program og få et program som er lett å følge.  Du får informasjonen du trenger, kostplaner, samtidig som du i ro og mak kan utforske hva som frister av mat. Du vil helt sikkert finne noe du liker. Bestill din time til redusert pris hos Dr. Hexeberg og så er du i gang. Så enkelt er det!

 

caluna.png

 

 

Hvilke sykdommer og plager kan Dr. Hexebergs Klinikk hjelpe deg med?

De har gode erfaringer med behandling av sykdommene som er angitt her. 

- Mage/tarm sykdommer

- Diabetes

- Betennelsesykdommer

- Hudsykdommer

- Hjerte og karsykdom

- Nevrologsike sykdommer

- ADHD

..Med mer. For en detaljert liste, gå inn på deres nettside: http://drhexeberg.no

 

_Hei _-) Så fint for meg at dere ER !_ (9).png

 

 I Vita Univers får du vårt enkle KICKSTART NÅ! program, ukentlige kostholdsplaner, du kan søke blant våre 300 sunne oppskrifter, få tips og råd om hvordan du skal komme i gang: